Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια απορια ρε παιδες σχετικα με το Αμαζον... ολο αυτο το καιρο που ηταν διαθεσιμο για παραγγελια, παει να πει οτι ειχαν stock? και αν ειχαν γιατι ειχε παραδοση για Ελλαδα πχ μεχρι 30/10 ?? ή αν δεν ειχαν stock μηπως ξερανε πχ οτι θα παραλαβουν 2000 συσκευες το επομενο διαστημα και δεχοντουσαν τις παραγγελιες για τα κομματια που εχουν προγραμματιστει να παραληφθουν? 

Επισης μου κανει εντυπωση πως δεν βλεπουμε πχ διαθεσιμοτητα στο Κωτσο πχ για τα πολυ μεγαλα 2ΤΒ... μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι αυτοι που θα το παρουν αυτο.. ή δεν πηραν κομματια μην τυχον και τους μεινουν στα χερια και οι παραγγελιες εκει ειναι on demand μονο??

Δημοσ.

Όπως βλέπεται η παραγγελία εγίνε μια ημέρα πριν τη κυκλοφορία και αυτό γιατι το public εδειχνε διαθεσιμότητα και παράδοση 19/09.
Βλεβαια μετα το ΣΚ, τη Δευτέρα 22/09 άλλαξε η εκτιμώμενη παράδοση σε 26/09. Επίισης τη Παρασκευή 19/09 είχα λάβει και SMS ότι ειμαι σε σειρά πρωτεραιότητας και είναι εξασφαλισμένη η συσκευή μου. Νομίζω από αυτά ειναι ξεκάθαρο το παραμύθι των αλυσίδων ώστε να σε παραγγείλεις σε αυτούς με την υπόσχεση της άμεσης παράδοσης.  

Πάμε παρακάτω τώρα. Υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει τελικά απο τα public? Είτε στις 19/09 είτε έως σήμερα; Παρέλαβαν έστω και ενα κινητό ώστε να έχουν συσκευές να πουλήσουν ή απλά ΘΑ παραλάβουν στο δευτερο, τριτη, χ κύμα;

image.png.a0f358dcd962f271f4cdb348acdd74fc.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Μια απορια ρε παιδες σχετικα με το Αμαζον... ολο αυτο το καιρο που ηταν διαθεσιμο για παραγγελια, παει να πει οτι ειχαν stock? και αν ειχαν γιατι ειχε παραδοση για Ελλαδα πχ μεχρι 30/10 ?? ή αν δεν ειχαν stock μηπως ξερανε πχ οτι θα παραλαβουν 2000 συσκευες το επομενο διαστημα και δεχοντουσαν τις παραγγελιες για τα κομματια που εχουν προγραμματιστει να παραληφθουν? 

επειδη ψωνιζω χρονια απο αμαζον , τιποτα και αυτοι , οπως και εδω ηρθαν στην αρχη καποια κοματια , τωρα καλο Αρχες Νοεμβρη οπως και περυσι ! τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου με το κ@λοτηλεφωνο καθε χρονο ! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Επισης μου κανει εντυπωση πως δεν βλεπουμε πχ διαθεσιμοτητα στο Κωτσο πχ για τα πολυ μεγαλα 2ΤΒ... μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι αυτοι που θα το παρουν αυτο.. ή δεν πηραν κομματια μην τυχον και τους μεινουν στα χερια και οι παραγγελιες εκει ειναι on demand μονο??

Ότι δεν έχει στοκ σου βγάζει “temporality out of stock”. Οι ημερομηνίες του Amazon είναι έως. Πάντα παραδίδει πολλές ημέρες νωρίτερα. Το 16PM το είχα σε δύο ημέρες απ όταν παράγγειλα. Τώρα αν μενεισ στη κωλοπετινιτσα δεν ξέρω. Στα apple προϊόντα βάζω πάντα fastest delivery είναι +10 ευρώ περίπου και αν θέλεις τα ζητάς πίσω όταν παραλάβεις. Γενικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από Amazon αφού έχεις τρομερή υποστήριξη, αν δε σου αρέσει πχ το χρώμα το γυρίζεις σε 45 ημέρες και άλλα πολλά… 

τώρα βλέπω έβαλε μπλε σε όλες τις χωρητικότητες. Είχε μόνο 256. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα τα βάλει ξανά όλα 

Δε λέγαμε τίποτα άλλο; Μόλις έβαλε και πορτοκάλι 

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0FQFTS9L3/ref=ox_sc_act_title_1?psc=1&th=1

Δημοσ.

Τώρα το παρατήρησα. Σε μένα από το Public γράφει ΕΩΣ 20-11, μήπως αυτό σημαίνει πως μπορεί να το στείλουν το απλό 17 και νωρίτερα;  Υπάρχει τέτοια περίπτωση; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kapsala είπε

Όπως βλέπεται η παραγγελία εγίνε μια ημέρα πριν τη κυκλοφορία και αυτό γιατι το public εδειχνε διαθεσιμότητα και παράδοση 19/09.
Βλεβαια μετα το ΣΚ, τη Δευτέρα 22/09 άλλαξε η εκτιμώμενη παράδοση σε 26/09. Επίισης τη Παρασκευή 19/09 είχα λάβει και SMS ότι ειμαι σε σειρά πρωτεραιότητας και είναι εξασφαλισμένη η συσκευή μου. Νομίζω από αυτά ειναι ξεκάθαρο το παραμύθι των αλυσίδων ώστε να σε παραγγείλεις σε αυτούς με την υπόσχεση της άμεσης παράδοσης.  

Πάμε παρακάτω τώρα. Υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει τελικά απο τα public? Είτε στις 19/09 είτε έως σήμερα; Παρέλαβαν έστω και ενα κινητό ώστε να έχουν συσκευές να πουλήσουν ή απλά ΘΑ παραλάβουν στο δευτερο, τριτη, χ κύμα;

image.png.a0f358dcd962f271f4cdb348acdd74fc.png

Όπως και εσύ, και εγώ παραγγελία ίδια μέρα με σένα, κάνα 3ωρο αργότερα, το 17PM ασημί 256. Ακριβώς το ίδιο τροπάριο με SMS και ημερομηνίες, οπότε σίγουρα είναι αυτοματοποιημένα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, harris231 είπε

Τώρα το παρατήρησα. Σε μένα από το Public γράφει ΕΩΣ 20-11, μήπως αυτό σημαίνει πως μπορεί να το στείλουν το απλό 17 και νωρίτερα;  Υπάρχει τέτοια περίπτωση; 

Εως 20/11? 20 Νοεμβριου για το απλό 17; Εισαι σίγουρος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρότατος....μόλις τώρα το (ξανά)... είδα. Απλό. Τελείως απλό, μαύρο, χωρητικότητα 256. Παραγγελία μπήκε εχθές το μεσημέρι. 

Επεξ/σία από harris231
  • Haha 1
Δημοσ.

Γράφει σε κανέναν άλλο εκτιμώμενη ημερομηνία απο public διαφορετική από 26/9 ? Ελπίζω να μην είναι random και να περιμένουν όντως παραλαβή PM αυτή την εβδομάδα

• Like 1
Δημοσ.

Και να φανταστείς το σκέφτηκα οτι θα αργήσει πρίν το παραγγείλω, πιο πολύ ήθελα να αποφύγω την καθημερινή ενασχόληση με το ήρθε-δεν ήρθε αφού έχω το 15αρι και κάνω τη δουλειά μου αλλά πιο πολύ σαν επένδυση το είδα ώστε να έχω καλύτερη οθόνη 120 και φωτεινότητα σύν τον σκληρό. Θα το κρατήσω για τουλάχιστον μία πενταετία. 

2 λεπτά πριν, kol21 είπε

Γράφει σε κανέναν άλλο εκτιμώμενη ημερομηνία απο public διαφορετική από 26/9 ? Ελπίζω να μην είναι random και να περιμένουν όντως παραλαβή PM αυτή την εβδομάδα

Αλλάζουμε ημερομηνίες;;;;; Εμένα γράφει για το απλό..τέλη Νοεμβρίου. Θέλεις να πάρω τη δική σου και εσύ τη δική μου;;; Ε;;; Θέλεις υπέροχε συμφορουμίτη;;;;; 😇

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, harris231 είπε

Και να φανταστείς το σκέφτηκα οτι θα αργήσει πρίν το παραγγείλω, πιο πολύ ήθελα να αποφύγω την καθημερινή ενασχόληση με το ήρθε-δεν ήρθε αφού έχω το 15αρι και κάνω τη δουλειά μου αλλά πιο πολύ σαν επένδυση το είδα ώστε να έχω καλύτερη οθόνη 120 και φωτεινότητα σύν τον σκληρό. Θα το κρατήσω για τουλάχιστον μία πενταετία. 

Το έχεις προπληρώσει;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή την συγκεκριμένη ημερομηνία την βλέπω σε πολλούς αμφιβάλλω ότι είναι αληθινή. Το πιο πιθανό πιστεύω είναι ότι θα μας πηγαίνει απο Παρασκευή σε Παρασκευή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...