Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, James. είπε

Καλημερα. Απο αυτους που εκαναν παραγγελια χτες το μεσημερι απο Γερμανο, εχει αλλαξει το σταδιο της; Εμενα ειναι ακομα στο "καταχωρημενη".

Εγώ έκανα Δευτέρα γύρω στις 16:00 και είναι ακόμη στο ίδιο στάδιο ("Καταχωρημένη").

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Του Κωτσου το tracking νομιζω εχει παθει τρικυμια αυτη τη στιγμη. Παντως στα pm γενικα απο εκει που ολες τις περασμενες ημερες τα εμφανιζε σαν εξαντλημενα τωρα τα λεει "αναμενεται συντομα" και μπορεις να ριξεις παραγγελια

Χμμμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Εμένα του Κωτσόβολου το στάτους άλλαξε τώρα από σε προετοιμασία σε «Καταχωρήθηκε» και δεν λέει τίποτα άλλο…τι να σημαίνει άραγε ; Προπαραγγελια 12/9 16:00 για πορτοκαλί προ μαξ 256!

Και σε μενα το ίδιο τι να σημαίνει; Και επίσης δεν δείχνει αν είναι πληρωμένη η οχι

Επεξ/σία από JoannaB1979
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Δυστυχώς ο Γερμανός δν κάνει τέτοια ρουσφέτια για αυτό και έχει αποδειχτεί ο καλύτερος μέχρι στιγμής 

Μην παίρνεις κι όρκο, δεν αποκλείεται να στο κάνουν στο κατάστημα, προφανώς και στο τηλέφωνο θα σου πουν πρεπει να ακυρώσεις αλλά την ώρα της παραλαβής, καταρχάς δεν έχει κοπεί ακόμη απόδειξη, αρα δε χρειάζεται καν ακύρωση, ειδικά αν είναι στο όνομά σου το τιμολόγιο.

Δημοσ.

No offence , δεν έχω κάνει προπαραγγελία ποτέ . Εγω εδώ στο Λουξεμβούργο , ξέρω άτομα έχουν το ίδιο θέμα , περιμένουν ένα μήνα . Έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά το σάββατο , όλοι μου έλεγαν παραγγελία και παράδοση σε 2-6 βδομάδες . μπήκα χθες στο επισημο μαγαζι της apple , έδειχνε ένα διαθέσιμο πορτοκάλι προ 512. πήρα τηλέφωνο να δω ότι όντως υπάρχει και πήγα και το πήρα . Έτσι είχα πάρει και το 13 και το 14 όταν ήμουν Ελλάδα .

Δημοσ.

Εκανα παραγγελία χθες το μεσημέρι από Γερμανό 17PM 256 πορτοκάλι στα διαθεσιμα που είχε. Σε επεξεργασία είναι η κατάσταση παραγγελίας αλλά μου ήρθε το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής στο mail.Οπότε σίγουρα κινείται το πράγμα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, newtron είπε

Μην παίρνεις κι όρκο, δεν αποκλείεται να στο κάνουν στο κατάστημα, προφανώς και στο τηλέφωνο θα σου πουν πρεπει να ακυρώσεις αλλά την ώρα της παραλαβής, καταρχάς δεν έχει κοπεί ακόμη απόδειξη, αρα δε χρειάζεται καν ακύρωση, ειδικά αν είναι στο όνομά σου το τιμολόγιο.

Πήγε σήμερα φίλος μου τεχνικός της κοσμοτε που γνωρίζει την υπεύθυνη καταστήματος Γερμανού της περιοχής μου κ του είπε ότι λέγανε τα παιδιά εδώ ότι αν δεν το παραλάβει θα πρέπει να σταλεί πίσω 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Πήγε σήμερα φίλος μου τεχνικός της κοσμοτε που γνωρίζει την υπεύθυνη καταστήματος Γερμανού της περιοχής μου κ του είπε ότι λέγανε τα παιδιά εδώ ότι αν δεν το παραλάβει θα πρέπει να σταλεί πίσω 

Μα θα το παραλάβεις αλλά η πληρωμή θα αλλάξει, ο τρόπος. Σε Public σίγουρα και κάμποσες σελίδες πίσω σε Κωτσο ή Γερμανό το έκαναν επίσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε

Και σε μενα το ίδιο τι να σημαίνει; Και επίσης δεν δείχνει αν είναι πληρωμένη η οχι

Τι αγχώνεστε και βιάζεστε? Εγώ είμαι σκέτο "καταχωρήθηκε" από 12/9 15.01 (Κώτσος προπληρωμένο PM Blue 256). Δεν φαίνεται ότι το έχω πληρώσει, αλλά είμαι ΟΚ γιατί ΜΟΝΟ ενάμιση μήνα μετά, μου είπαν στο τηλ: "φυσικά και φαίνεται στα συστήματά μας ότι έχετε πληρώσει και έχετε και προτεραιότητα." 🤣

Υ.Γ. Από τη χθεσινή παραγγελία σε Γερμανό, άλλαξε απο "καταχωρημένη" σε "σε επεξεργασία" (μάλιστα στο ιστορικό παραγγελιών δείχνει "αποστολή από αποθήκη"). Για να δούμε.

Επεξ/σία από NoMans
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kleannn είπε

Μπορείς να μας πεις από ποιο κατάστημα φίλε, γιατί έχω παραγγείλει το ίδιο ακριβώς και έχω κωδικό 218xx πόσο περίπου θα περιμένω πιστεύεις;

Είναι για αποστολή, όχι παραλαβή από κατάστημα. Δεν ξέρω από ποιο στέλνουν, αλλά μένω στις Κυκλάδες, οπότε μάλλον από Αθήνα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NoMans είπε

Τι αγχώνεστε και βιάζεστε? Εγώ είμαι σκέτο "καταχωρήθηκε" από 12/9 15.01 (Κώτσος προπληρωμένο PM Blue 256). Δεν φαίνεται ότι το έχω πληρώσει, αλλά είμαι ΟΚ γιατί ΜΟΝΟ ενάμιση μήνα μετά, μου είπαν στο τηλ: "φυσικά και φαίνεται στα συστήματά μας ότι έχετε πληρώσει και έχετε και προτεραιότητα." 🤣

Υ.Γ. Από τη χθεσινή παραγγελία σε Γερμανό, άλλαξε απο "καταχωρημένη" σε "σε επεξεργασία" (μάλιστα στο ιστορικό παραγγελιών δείχνει "αποστολή από αποθήκη"). Για να δούμε.

Μου κανει εντυπωση που δεν εχεις παραλαβει ακομα δεδομενου οτι στα μπλε εχει καπως κινηθει το πραγμα σε σχεση με τα υπολοιπα 2 χρωματα. Τεσπα, ο Κωτσοβολος αποδειχτηκε μεγαλο μπ*****λο, μακαρι να παρεις του Γερμανου αυριο ευχομαι και να τους πατησεις ακυρο στον Κωτσο.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Flying είπε

Είναι για αποστολή, όχι παραλαβή από κατάστημα. Δεν ξέρω από ποιο στέλνουν, αλλά μένω στις Κυκλάδες, οπότε μάλλον από Αθήνα.

Αα μια χαρά και γω αποστολή έχω βάλει, να το χαρείς σου εύχομαι, λέει μήπως σε πόσες μέρες θα σου παραδοθεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, newtron είπε

Μα θα το παραλάβεις αλλά η πληρωμή θα αλλάξει, ο τρόπος. Σε Public σίγουρα και κάμποσες σελίδες πίσω σε Κωτσο ή Γερμανό το έκαναν επίσης.

Ειπαμε και πιο πάνω, αν δεν έχεις ήδη κάνει αποφορολογηση στην παραγγελία online, στο κατάστημα δεν αλλάζει, μια και το παραστατικό το κόβουν τα κεντρικά και έρχεται στο κατάστημα συνοδεία του παραστατικού. Τα κατάστηματα μόνο την παράδοση κανου. Δυστυχώς δεν αλλάζει το παραστατικό. απρεπείς να ακυρωθεί τελείως η παραγγελία, να σταλεί στις κεντρικές αποθήκες του Γερμανού, μι και αυτοί έδωσαν το παραστατικό. Και εν τω μεταξύ εσύ πρέπει να κάνεις πάλι παραγγελία με αποφορολογηση online ! Την έχω πάθει και ‘γώ γιαυτο το γραφω

Επεξ/σία από ktsak
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...