Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ktsak είπε

Ειπαμε και πιο πάνω, αν δεν έχεις ήδη κάνει αποφορολογηση στην παραγγελία online, στο κατάστημα δεν αλλάζει, μια και το παραστατικό το κόβουν τα κεντρικά και έρχεται στο κατάστημα συνοδεία του παραστατικού. Τα κατάστηματα μόνο την παράδοση κανου. Δυστυχώς δεν αλλάζει το παραστατικό. απρεπείς να ακυρωθεί τελείως η παραγγελία, να σταλεί στις κεντρικές αποθήκες του Γερμανού, μι και αυτοί έδωσαν το παραστατικό. Και εν τω μεταξύ εσύ πρέπει να κάνεις πάλι παραγγελία με αποφορολογηση online ! Την έχω πάθει και ‘γώ γιαυτο το γραφω

Αυτό μόνο από Γερμανό όμως. Γιατί στα υπόλοιπα το κάνουν κανονικά

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Μολις με πήραν τηλ οτι ήρθε το ασημένιο 17 max με παραγγελία  από You.gr

Όντως; Μπράβο ρε φίλε να το χαρείς , και εγώ από you έχω παραγγείλει αλλά μέσω Σκρουτζ 13/9 εσύ πότε έκανες παραγγελία ;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, newtron είπε

Αυτό μόνο από Γερμανό όμως. Γιατί στα υπόλοιπα το κάνουν κανονικά

Για Γερμανό μιλάω και ‘γώ. 😇

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ktsak είπε

Για Γερμανό μιλάω και ‘γώ. 😇

Ξέρεις αν η αντικαταβολή στο Γερμανό (αποστολή στο κατάστημα) σημαίνει αντικαταβολή με μετρητά, ή μπορείς  άραγε να πληρώσεις και με κάρτα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyridy είπε

Ξέρεις αν η αντικαταβολή στο Γερμανό (αποστολή στο κατάστημα) σημαίνει αντικαταβολή με μετρητά, ή μπορείς  άραγε να πληρώσεις και με κάρτα;

Κ με κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyridy είπε

Προφανως και θα μπορεις και με καρτα, αλλα τι ερωτησεις ειναι αυτες; Μην ρωτατε τετοια εδω, χωρις παρεξηγηση, εννοω για πραγματα που αφορουν πληρωμες κλπ, παρτε ενα τηλ στο καταστημα και καντε αυτη την ερωτηση να ειστε 100% safe.  

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NoMans είπε

Αν δεν κάνω λάθος, ποσά από €500 και πάνω πρέπει από το νόμο να εξοφλούνται με κάρτα ή κατάθεση.

Στην επιλογή αντικαταβολή στην αφήνει μόνο για τιμολόγιο αν και δεν έχει καμία λογική μάλλον bug του συστήματος η για διευκόλυνση για την έκδοση τιμολογίου.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Προφανως και θα μπορεις και με καρτα, αλλα τι ερωτησεις ειναι αυτες; Μην ρωτατε τετοια εδω, χωρις παρεξηγηση, εννοω για πραγματα που αφορουν πληρωμες κλπ, παρτε ενα τηλ στο καταστημα και καντε αυτη την ερωτηση να ειστε 100% safe.  

Το "προφανές" είναι υποκειμενικό. Έχουν τεθεί 10δες ερωτήσεις εδω μέσα για να βοηθηθούμε απο την εμπειρία των συμμετεχόντων, αυτή σε πείραξε;

Τόσοι άνθρωποι λίγο νωρίτερα έλεγαν "προφανώς" και θα μπορεί κάποιος να αλλάξει στο κατάστημα Γερμανού ενα τιμολόγιο σε τιμολόγιο με χρήση του άρθρου 39, επειδή το είχαν κάνει στο Public ή στον Κωτσόβολο. Όμως τελικά κάποιοι με εμπειρία απο τον Γερμανό, ξεκαθάρισαν πως ειδικά στο Γερμανό αυτό δεν μπορεί να γίνει. Συνεπώς, κι εγώ, έκανα ερώτηση με παράθεση, σε συγκεκριμένο συμμετέχοντα που έδειξε να έχει εμπειρία απο το Γερμανό, για να μου το ξεκαθαρίσει.

Κατα τα άλλα, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyridy είπε

Υπάρχει νόμος εδώ και κάποια χρόνια απαγορεύεται η πληρωμή με μετρητά σε ποσό άνω των 500 φυσικά και θα πληρώσεις με κάρτα και αν είναι τιμολόγιο η κάρτα πρέπει να είναι στα στοιχεία του τιμολογίου οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο και σε περίπτωση ελέγχου τον ήπιες.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Υπάρχει νόμος εδώ και κάποια χρόνια απαγορεύεται η πληρωμή με μετρητά σε ποσό άνω των 500 φυσικά και θα πληρώσεις με κάρτα και αν είναι τιμολόγιο η κάρτα πρέπει να είναι στα στοιχεία του τιμολογίου οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο και σε περίπτωση ελέγχου τον ήπιες.  

Δηλαδή εγώ που έβαλα την αποφορολογηση στην εταιρεία του πατέρα μου αλλά έκανα κατάθεση από την δική μου κάρτα το ποσό της προπληρωμής;

15 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Από το κατάστημα όταν τους έστειλα το αποδεικτικό πληρωμής δε μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kleannn είπε

Δηλαδή εγώ που έβαλα την αποφορολογηση στην εταιρεία του πατέρα μου αλλά έκανα κατάθεση από την δική μου κάρτα το ποσό της προπληρωμής;

Από το κατάστημα όταν τους έστειλα το αποδεικτικό πληρωμής δε μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα 

Αυτοί δεν έχουν θέμα εσυ θα έχεις δεν σημαίνει τίποτα για την εφορία ότι είναι πατέρας σου εκτός αν σε έχει δηλωμένο ως μέτοχο αν και αποτι κτλβ ο πατέρας σου είναι ΕΕ όποτε ναι θα έχεις θέμα, παιδιά λογιστή δεν έχετε να σας ενημερώνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, farcry33 said:

Στην επιλογή αντικαταβολή στην αφήνει μόνο για τιμολόγιο αν και δεν έχει καμία λογική μάλλον bug του συστήματος η για διευκόλυνση για την έκδοση τιμολογίου.

Εννοείται ότι έχει λογική, διότι εγώ, σαν επαγγελματίας, μπορώ να πληρώσω ότι θέλω με μετρητά μέχρι 3000€. Το όριο των 500€ ισχύει μόνο για ιδιώτες.

Επεξ/σία από Architekt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...