farcry33 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 16 λεπτά πριν, Architekt είπε Εννοείται ότι έχει λογική, διότι εγώ, σαν επαγγελματίας, μπορώ να πληρώσω ότι θέλω με μετρητά μέχρι 3000€. Το όριο των 500€ ισχύει μόνο για ιδιώτες. Ναι αυτό δεν το γνωρίζω αν και κάπου νμζ είχα διαβάσει ότι είναι μέχρι 1500 για επαγγελματίες αλλά για να το λες γιαυτο έγραψα ότι μπορεί να είναι για διευκόλυνση τιμολογίων.
spyridy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 λεπτά πριν, farcry33 είπε Ναι αυτό δεν το γνωρίζω αν και κάπου νμζ είχα διαβάσει ότι είναι μέχρι 1500 για επαγγελματίες αλλά για να το λες γιαυτο έγραψα ότι μπορεί να είναι για διευκόλυνση τιμολογίων. Τη συγκεκριμένη διευκρίνιση για τα 500 ευρώ και 3000 για ιδιώτες και επαγγελματίες αντίστοιχα, την έγραφε και στη σελίδα παραγγελίας του Γερμανού. 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 λεπτά πριν, spyridy είπε Τη συγκεκριμένη διευκρίνιση για τα 500 ευρώ και 3000 για ιδιώτες και επαγγελματίες αντίστοιχα, την έγραφε και στη σελίδα παραγγελίας του Γερμανού. Σωστά κάτι είδα αλλά δεν είχα χρόνο να το διαβάσω 👍 1
x8diesel Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Κανένα νέο σήμερα με παραλαβές έχουμε; Μπαίνω και βλέπω σχόλια μόνο για τιμολόγια 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, x8diesel είπε Κανένα νέο σήμερα με παραλαβές έχουμε; Μπαίνω και βλέπω σχόλια μόνο για τιμολόγια Οι μισοί τα χούμε αρχίσει τα ζαναξ για αυτό δν βλέπεις πολλά σχόλια 1 1
x8diesel Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Οι μισοί τα χούμε αρχίσει τα ζαναξ για αυτό δν βλέπεις πολλά σχόλια Σήμερα που πέρασα από istorm στην Θεσσαλονίκη μου είπε ότι παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν το πολύ δύο τεμάχια τη βδομάδα σε pro max και ότι το βλέπει να πηγαίνει για Δεκέμβριο το πράγμα για αυτούς που δεν έχουν κάνει (pro)παραγγελία 😂 1 2
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 11 λεπτά πριν, x8diesel είπε Σήμερα που πέρασα από istorm στην Θεσσαλονίκη μου είπε ότι παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν το πολύ δύο τεμάχια τη βδομάδα σε pro max και ότι το βλέπει να πηγαίνει για Δεκέμβριο το πράγμα για αυτούς που δεν έχουν κάνει (pro)παραγγελία 😂 Χαχαχα ζαναξακια έχεις ή να σ στείλω μερικά ; 1
Jimakosd Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, x8diesel είπε Σήμερα που πέρασα από istorm στην Θεσσαλονίκη μου είπε ότι παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν το πολύ δύο τεμάχια τη βδομάδα σε pro max και ότι το βλέπει να πηγαίνει για Δεκέμβριο το πράγμα για αυτούς που δεν έχουν κάνει (pro)παραγγελία 😂 Τόσα πολλά;;;;🤣🤣🤣🤣μήπως να κάνουμε προπαραγγελια για το 18 λογικά Νοέμβριο του 26 θα το έχουμε 🤣 επίσης έπρεπε να ρωτήσεις άμα αυτής της βδομάδας τα έδωσαν μην περιμένει τζάμπα ο κόσμος είναι και τόσα πολλά 🤣 Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Jimakosd
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 20 λεπτά πριν, x8diesel είπε Σήμερα που πέρασα από istorm στην Θεσσαλονίκη μου είπε ότι παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν το πολύ δύο τεμάχια τη βδομάδα σε pro max και ότι το βλέπει να πηγαίνει για Δεκέμβριο το πράγμα για αυτούς που δεν έχουν κάνει (pro)παραγγελία 😂 Δεκεμβριο ποιου ετους; 2 ώρες πριν, spyridy είπε Το "προφανές" είναι υποκειμενικό. Έχουν τεθεί 10δες ερωτήσεις εδω μέσα για να βοηθηθούμε απο την εμπειρία των συμμετεχόντων, αυτή σε πείραξε; Τόσοι άνθρωποι λίγο νωρίτερα έλεγαν "προφανώς" και θα μπορεί κάποιος να αλλάξει στο κατάστημα Γερμανού ενα τιμολόγιο σε τιμολόγιο με χρήση του άρθρου 39, επειδή το είχαν κάνει στο Public ή στον Κωτσόβολο. Όμως τελικά κάποιοι με εμπειρία απο τον Γερμανό, ξεκαθάρισαν πως ειδικά στο Γερμανό αυτό δεν μπορεί να γίνει. Συνεπώς, κι εγώ, έκανα ερώτηση με παράθεση, σε συγκεκριμένο συμμετέχοντα που έδειξε να έχει εμπειρία απο το Γερμανό, για να μου το ξεκαθαρίσει. Κατα τα άλλα, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Γενικα στον Γερμανο εχεις την δυνατοτητα να καλεσεις απευθειας το καταστημα που εχεις βαλει παραλαβη, δεν ειναι σαν Public , Κωτσοβολο κλπ που εχουν τηλεφωνικο κεντρο, το σηκωνουν αμεσως και μπορεις να μαθεις με σιγουρια οτιδηποτε.
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγώ ξαναπήρα τηλ στο iStorm, και μου είπαν ότι το κάθε κατάστημα έχει δική του σειρά προτεραιότητας 🤡🤡🤡, για αυτό και κάποιοι, μπορεί να έχουμε κάνει προπαραγγελια την ίδια συσκευή ίδιου χρώματος και χώρου, και να παίρνουν άλλοι πριν από εμάς. Δινουν διαφορετικές ποσότητες στο κάθε κατάστημα. Οποτε τζάμπα λέμε για νούμερα, σειρά προτεραιότητας, δεν υπάρχει… 1
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Εγώ ξαναπήρα τηλ στο iStorm, και μου είπαν ότι το κάθε κατάστημα έχει δική του σειρά προτεραιότητας 🤡🤡🤡, για αυτό και κάποιοι, μπορεί να έχουμε κάνει προπαραγγελια την ίδια συσκευή ίδιου χρώματος και χώρου, και να παίρνουν άλλοι πριν από εμάς. Δινουν διαφορετικές ποσότητες στο κάθε κατάστημα. Οποτε τζάμπα λέμε για νούμερα, σειρά προτεραιότητας, δεν υπάρχει… Αυτο ισχυει σιγουρα σε ολα τα καταστηματα. Πχ στο site του Κωτσοβολου υπηρχαν (μπορει και ακομα) διαθεσιμα pm 512 ολα τα χρωματα. Αν παταγες να δεις καταστημα, ελεγε ξερωγω διαθεσιμο στο καταστημα στη Δραμα. Ενω υπαρχουν τοσα ατομα που αναμενουν ακομα pm 512 απο προπαραγγελια, καποιος που δεν εχει κανει προπαραγγελια και ζει στη Δραμα μπορει να παει κυριος να το παρει, αντι να το στειλουν πισω αποθηκη και να γινει εκ νεου διανομη για τον επομενο (ή καποιος "ακυρος" να το παραγγειλει ηλεκτρονικα). Γιαυτο λεμε οτι ειναι τσιρκα ολοι τους. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από NickPatou
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 λεπτά πριν, NickPatou είπε Αυτο ισχυει σιγουρα σε ολα τα καταστηματα. Πχ στο site του Κωτσοβολου υπηρχαν (μπορει και ακομα) διαθεσιμα pm 512 ολα τα χρωματα. Αν παταγες να δεις καταστημα, ελεγε ξερωγω διαθεσιμο στο καταστημα στη Δραμα. Ενω υπαρχουν τοσα ατομα που αναμενουν ακομα pm 512 απο προπαραγγελια, καποιος που δεν εχει κανει προπαραγγελια και ζει στη Δραμα μπορει να παει κυριος να το παρει, αντι να το στειλουν πισω αποθηκη και να γινει εκ νεου διανομη για τον επομενο (ή καποιος "ακυρος" να το παραγγειλει ηλεκτρονικα). Γιαυτο λεμε οτι ειναι τσιρκα ολοι τους. Αυτό γίνεται λόγω ακυρώσεων όμως. Μάλλον αντί να τα δίνουν στον επόμενο που έχει σειρά, τα κρατάνε στο κατάστημα. Ενώ το iStorm έστειλε απευθείας κομμάτι στον άλλον που είναι στο Riverwest και εμένα που έχω στο cosmos όχι
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, Dimitrisger είπε Αυτό γίνεται λόγω ακυρώσεων όμως. Μάλλον αντί να τα δίνουν στον επόμενο που έχει σειρά, τα κρατάνε στο κατάστημα. Ενώ το iStorm έστειλε απευθείας κομμάτι στον άλλον που είναι στο Riverwest και εμένα που έχω στο cosmos όχι Προφανως και ειναι απο ακυρωσεις, αλλα το ορθο, μιας και υποτιθεται τηρειται σειρα προτεραιοτηαχαχαχας, ειναι οτι εφοσον δεν παραληφθει, το στελνεις πισω αποθηκη να γινει εκ νεου διανομη και να παει στο καταστημα που ειναι να το παραλαβει ο επομενος που εχει σειρα. Αλλα, Ελλαδαρα, αστο δω μωρε, μεσα σε μια ωρα στανταρ καποιος θα περασει να το παρει και να τσιμπησουμε τα ζεστα ευρωπουλα και ποιος τον γ@@@ει αυτον που θα επρεπε να το παρει βασει σειρας. 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Οσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι αν δεν είχαμε βάλει ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ θα είχαμε πολλές περισσότερες πιθανότητες να είχαμε συσκευή τώρα στα χέρια μας τόσο το καλύτερο για μας , για να πράξουμε πιο σωστά του χρόνου 2
Kef89 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Sorry για το of topic, θελω να ξεφορτωθώ ενα iphone 15 pro max 512 για να μη μπλέκω με αγγελιες ραντεβου κλπ μιας και δεν το εκανα στην istorm οταν πηρα το καινουριο , γνωριζεται καποιον που να παίρνει μεταχειρισμένα και να δινει μετρητα; Κατι διαβασα για flip αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθήσει χωρις να τον κουραζω! Σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα