spyridy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, spyridy είπε Κι εγώ μόλις έλαβα email από Γερμανό. PM 256 blue Μόλις ήρθε και το τιμολόγιο. Στο status της παρακολούθησης δείχνει "αποστολή από αποθήκη". Το επόμενο βήμα είναι το "παραλαβή από κατάστημα". Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από spyridy
JoannaB1979 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 16 λεπτά πριν, Giannis_nteko είπε Πάντως τσουλάει το θέμα με τα email όλοι έχετε από ένα 😂 Ήδη έβαλα τον φορτιστή στη πρίζα πήρα αδεια απο την δουλειά και περιμένω να με ειδοποιήσουν οτι θα παραλάβω τον Αύγουστο του 2034🤣 2
Mr.kostas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπερα εγώ είχα κάνει προ παραγγελία από της 18/9 το pro max 256gb deep blue στον Κωτσόβολο και την Δευτέρα το ακυρώνω γτ μου είπαν ότι εχουνε διαθέσιμο με τα 512gb και θα το φέρνανε σήμερα και θα μου ερχόταν σήμερα sms για παραλαβή και δεν μου ήρθε τπτ και μεσα στο status εκεί που έλεγε για αναμονή sms έφυγαν τα πάντα μαζί και η πράσινη μπάρα που έδειχνε και καλά την πορεία και πάω από κοντά και τους λέω τι γίνετε με το κινητό και ευτυχώς το είχαν φέρει και το πήρα… απλά καλό θα είναι όσοι περίμενετε για τς pre orders κάντε μια βόλτα στα καταστήματα γτ ίσως υπάρχει αποθέματα
James. Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 λεπτά πριν, spyridy είπε Μόλις ήρθε και το τιμολόγιο. Στο status της παρακολούθησης δείχνει "αποστολή από αποθήκη". Το επόμενο βήμα είναι το "παραλαβή από κατάστημα". Και εγω ελαβα μολις την αποδειξη αγορας. Τα καταφεραμε. Απο χτες ελεγα οτι οσοι δεν εχουν πληρωσει στις προπαραγγελιες να κανουν την κινηση τους στο Γερμανο. Παρελαβε πολλα κομματια μαλλον. Εμεινε ανοικτο 2 ωρες σε ολα τα χρωματα.
frossop Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μου ήρθε και μένα μήνυμα απο Γερμανό για παραλαβή απο κατάστημα. Αλλά επειδή ήθελα τιμολόγιο και επέλεξα απόδειξη όποιος θέλει να το παραλάβει απο νότια προάστια με αντικαταβολή να μου στείλει pm.
ppmarkos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Οποίος θέλεις pm 256 blue λογικά αύριο που θα φτάσει στο κατάστημα παραλαβή από Γερμανό Νίκαιας ας μου στείλει. Άλλαξαν τα πλάνα κ πάμε για πορτοκαλί.
panosfyd Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, Kef89 είπε Sorry για το of topic, θελω να ξεφορτωθώ ενα iphone 15 pro max 512 για να μη μπλέκω με αγγελιες ραντεβου κλπ μιας και δεν το εκανα στην istorm οταν πηρα το καινουριο , γνωριζεται καποιον που να παίρνει μεταχειρισμένα και να δινει μετρητα; Κατι διαβασα για flip αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθήσει χωρις να τον κουραζω! Σας ευχαριστώ! μην κουράζεσαι δώστο flip και όλα καλά περσινό εκεί έφυγε κ το φετινό κόντεψε!!!!
NoMans Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Επιβεβαιώνω ότι ήρθαν 2 emails από Γερμανό: 1. Αποστολή στο κατάστημα (άρα αύριο λογικά παραλαβή) 2. Τιμολόγιο και όροι εγγύησης Τους γλέντησε έστω και τώρα.
Panos416 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Απο public κανεις δεν εχει παραλαβει;; Ολοι απο κωτσοβολο βλεπω
ktsak Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 λεπτά πριν, Panos416 είπε Απο public κανεις δεν εχει παραλαβει;; Ολοι απο κωτσοβολο βλεπω Ο γιος μου, παραγγελία 15/09, ΡΜ Silver 256. Public Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονικη 1
x8diesel Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 26 λεπτά πριν, ktsak είπε Ο γιος μου, παραγγελία 15/09, ΡΜ Silver 256. Public Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονικη Και εγώ 15/09 istorm Τσιμισκή πήρα τ@@ μου σε αλουμινόχαρτο, που πίστευα ότι από την πηγή θα το πάρω πιο σύντομα…
theodosisp Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 ώρες πριν, katerinapapag είπε Για παραλαβές από Κωτσόβολο 17 pro 256 silver τι γίνεται; Σήμερα κατά τις 19:00, το εβγαλε αμεσα διαθεσιμο σε καμια 10αρια καταστηματα. Εκανα παραγγελια σε 2 μαγαζια αθηνας και ειναι σε κατασταση καταχωρηθηθκε. Λογικα αυριο θα μου στειλουν να παω να παραλαβω.
ktsak Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 58 λεπτά πριν, x8diesel είπε Και εγώ 15/09 istorm Τσιμισκή πήρα τ@@ μου σε αλουμινόχαρτο, που πίστευα ότι από την πηγή θα το πάρω πιο σύντομα… iStorm Mediterranean Cosmos παραγγελία 17ΡΜ 256 πορτοκαλι από 15/09 και γώ ακόμη περιμένω ……
ktsak Δημοσ. πριν από 59 λεπτά Δημοσ. πριν από 59 λεπτά 8 λεπτά πριν, theodosisp είπε Το έχει κάψει ο τύπος ,,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα