farcry33 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 10 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Του χρόνου αρχικά δεν πρόκειται να βάλω πληρωμένη παραγγελία , αααλλα θα μπω και θα πετάξω 200 παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας έτσι για το σπάσιμο κ μόνο Αυτό τους αξίζει να βάλουμε παντού όλοι και να τους μείνουν στο χέρι απαράδεκτοι είναι. 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε Αυτό τους αξίζει να βάλουμε παντού όλοι και να τους μείνουν στο χέρι απαράδεκτοι είναι. Εγώ πάντως αδερφέ σοβαρολογώ αυτό θα κάνω τώρα αν ψήνεστε και εσείς να το κάνουμε ομαδικά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο , γιατί το σύστημα τους θα παραμείνει ίδιο μέχρι και του χρόνου δν θα αλλάξει κάτι , βασικά αν δεν την πατήσουν δν πρόκειται ν κάνουν τίποτα Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Mexicanos97
June Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 18 ώρες πριν, Kef89 είπε Sorry για το of topic, θελω να ξεφορτωθώ ενα iphone 15 pro max 512 για να μη μπλέκω με αγγελιες ραντεβου κλπ μιας και δεν το εκανα στην istorm οταν πηρα το καινουριο , γνωριζεται καποιον που να παίρνει μεταχειρισμένα και να δινει μετρητα; Κατι διαβασα για flip αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθήσει χωρις να τον κουραζω! Σας ευχαριστώ! Αν η τιμή που σου δίνει είναι καλή, δώσ' το άφοβα flip. Πριν το πουλήσεις ψάξε κάποιο κουπόνι (εγώ βρήκα μέσω του chatgpt) για έξτρα 10-15€ στην πληρωμή. Την επόμενη εργάσιμη το παραλαμβάνει από τον χώρο σου η UPS και σε 1-2 εργάσιμες είναι Ρουμανία. Το ελέγχουν και σε ενημερώνουν. 10 μέρες μετά (τρέχει πρόμο αντί για 20 μέρες) σου έρχεται η πληρωμή στο λογαριασμό σου.
petran1790 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Εγώ πάντως αδερφέ σοβαρολογώ αυτό θα κάνω τώρα αν ψήνεστε και εσείς να το κάνουμε ομαδικά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο , γιατί το σύστημα τους θα παραμείνει ίδιο μέχρι και του χρόνου δν θα αλλάξει κάτι , βασικά αν δεν την πατήσουν δν πρόκειται ν κάνουν τίποτα Δεν θα καταφερεις τιποτα ετσι... Θα μαζευτειτε δηλαδη 20 νοματαιοι εδω να κανετε απο 20 παραγγελιες σε διαφορετικα καταστηματα.. πες 400 συσκευες... Δεν θα μεινουν στο ραφι ουτε για 1 βδομαδα, 1 μηνα το πολυ.. ξες ποσα πουλιουνται μεσα στο ετος... αστοοο Αληθεια εσυ ρε αδερφε πως εφτασες στο αλλο ακρο.. ? τι παιχτηκε? απο το ενα ακρο των μονο προπληρωμενων παραγγελιων στις 20 παραγγελιες σε ολα τα καταστηματα? Επισης ο κωτσος ανοιξε παλι παραγγελιες.. απο το πρωι εχω δει διαθεσιμα σε 20 καταστηματα 17 pro 256 orange.. τωρα εχουν μεινει σε 10... κανα φορτηγο ηρθε παλι? 🤣 Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από petran1790
Jackv Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Αποκατασταθηκε η διαθεσιμότητα μου είπαν απο κωτσο και εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας. Οπότε άμεσα θα τα έχουμε όλοι. Αυτό μου είπαν μόλις 4
petran1790 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μπας και ειναι καμια Πρωταπριλια σημερα και δεν το εχουμε παρει πρεφα??? 🤣 3
Jackv Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Παίζει να είναι οι νέες ατάκες γιατι κούρασαν οι παλιές; Θα δείξει Αλλά το λαμβάνω εν μέρη υπόψιν μιας και άνοιξαν ξανά τις παραγγελίες πριν λίγες μέρες και κάποιοι ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Jackv 3
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 21 λεπτά πριν, petran1790 είπε Δεν θα καταφερεις τιποτα ετσι... Θα μαζευτειτε δηλαδη 20 νοματαιοι εδω να κανετε απο 20 παραγγελιες σε διαφορετικα καταστηματα.. πες 400 συσκευες... Δεν θα μεινουν στο ραφι ουτε για 1 βδομαδα, 1 μηνα το πολυ.. ξες ποσα πουλιουνται μεσα στο ετος... αστοοο Αληθεια εσυ ρε αδερφε πως εφτασες στο αλλο ακρο.. ? τι παιχτηκε? απο το ενα ακρο των μονο προπληρωμενων παραγγελιων στις 20 παραγγελιες σε ολα τα καταστηματα? Επισης ο κωτσος ανοιξε παλι παραγγελιες.. απο το πρωι εχω δει διαθεσιμα σε 20 καταστηματα 17 pro 256 orange.. τωρα εχουν μεινει σε 10... κανα φορτηγο ηρθε παλι? 🤣 Ακόμα υποστηρίζω τις μόνο πληρωμένες προπαραγγελίες με σειρά προτεραιότητας και πρόσβαση σε αυτήν την πολυπόθητη λίστα , πιστεύεις όντως ότι υπάρχει κάποια σειρά προτεραιότητας; Εγώ πάντως όχι , με όσους έχω μιλήσει όλοι λένε για σειρά προτεραιότητας αλλά κανένας δν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν ούτε να δώσει έξτρα πληροφορίες για το που βρισκόμαστε και πόσο δρόμο έχουμε ακόμα συνεπώς ας συμβάλουμε και εμείς σε όλο αυτό το μπουρδελο τους το σύστημα να γίνει ακόμα πιο μπουρδελο αυτό λέω
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Mexicanos97 είπε Ακόμα υποστηρίζω τις μόνο πληρωμένες προπαραγγελίες με σειρά προτεραιότητας και πρόσβαση σε αυτήν την πολυπόθητη λίστα , πιστεύεις όντως ότι υπάρχει κάποια σειρά προτεραιότητας; Εγώ πάντως όχι , με όσους έχω μιλήσει όλοι λένε για σειρά προτεραιότητας αλλά κανένας δν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν ούτε να δώσει έξτρα πληροφορίες για το που βρισκόμαστε και πόσο δρόμο έχουμε ακόμα συνεπώς ας συμβάλουμε και εμείς σε όλο αυτό το μπουρδελο τους το σύστημα να γίνει ακόμα πιο μπουρδελο αυτό λέω Προσβαση στη σειρα προτεραιοτητας δεν προκειται να δωσουν καθως καμια εταιρια δεν θελει να δειξει ποσες παραγγελιες εχει λαβει, και επισης νομιζω δεν επιτρεπεται η δημοσιευση των παραγγελιων του καταναλωτη. Κατα τα αλλα συμφωνω και εγω για τις πληρωμενες προπαραγγελιες Και ναι σειρα προτεραιοτητας δεν υπαρχει παιδια, τουλαχιστον στο iStorm το ξερουμε επιβεβαιωμενα πλεον. Αρκετοι παρελαβαν την ιδια συσκευη πριν απο αλλους που εκαναν νωριτερα προπαραγγελια και η δικαιολογια τους ειναι οτι παιζει ρολο το καταστημα. 1
petran1790 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ακόμα υποστηρίζω τις μόνο πληρωμένες προπαραγγελίες με σειρά προτεραιότητας και πρόσβαση σε αυτήν την πολυπόθητη λίστα , πιστεύεις όντως ότι υπάρχει κάποια σειρά προτεραιότητας; Εγώ πάντως όχι , με όσους έχω μιλήσει όλοι λένε για σειρά προτεραιότητας αλλά κανένας δν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν ούτε να δώσει έξτρα πληροφορίες για το που βρισκόμαστε και πόσο δρόμο έχουμε ακόμα συνεπώς ας συμβάλουμε και εμείς σε όλο αυτό το μπουρδελο τους το σύστημα να γίνει ακόμα πιο μπουρδελο αυτό λέω Οχι βεβαια!! Ουτε καν.. εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω και να το γραφω εδω, οτι δεν υπαρχει καμια σειρα προτεραιοτητας .. ο καθενας οτι θελει κανει.... εχω αρχισει να το γραφω απο το part1 αν θυμαμαι καλα... Παντα ετσι θα ειναι δυστυχως... 2
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Λοιπόν ακούστε ιστορία σήμερα από istorm. Γνωστός μου και πολύ φίλος έλαβε email για παραγγελία 17 pro max 256 blue να πάει να παραλάβει απ το κατάστημα με αριθμό παραγγελίας 20XXX κι εγώ έχω ίδια παραγγελία για το ίδιο ακριβώς κινητό αλλά 300 νούμερα πιο νωρίς. Πήρα το τηλεφωνικό κέντρο και τους ρωτάω πως γίνεται να πέρασε τη σειρά μου ενώ λέτε ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας;;;; Μου απάντησε προφανώς ότι δεν ξέρει, και ότι πιθανόν από κάποια ακύρωση είναι και κάλεσαν τον επόμενο. Σε ερώτηση μου «μα καλά όταν ακυρώνετε δεν πάει στον επόμενο;» Ναι λέει, ε πως πάει της λέω αφού ο επόμενος ήμουν εγώ, ο άλλος που το πήρε ήταν μετά από εμένα. Πάλι έκανε τον κινέζο και άρχισε να λέει αν θέλετε ακυρώστε. Τι λέτε ρε έξυπνοι εκεί στην istorm? Οταν δεν έχετε απάντηση λέτε στον πελάτη ακύρωσε ;;;; Η περίπτωση αυτή θα φτάσει μέχρι τέλους γιατί αποδεδειγμένα προσπέρασαν την σειρά προτεραιότητας το οποίο προφανώς και έγινε και άλλες φορές απλά δεν το καταλάβαμε. 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Dimitrisger είπε Προσβαση στη σειρα προτεραιοτητας δεν προκειται να δωσουν καθως καμια εταιρια δεν θελει να δειξει ποσες παραγγελιες εχει λαβει, και επισης νομιζω δεν επιτρεπεται η δημοσιευση των παραγγελιων του καταναλωτη. Κατα τα αλλα συμφωνω και εγω για τις πληρωμενες προπαραγγελιες Και ναι σειρα προτεραιοτητας δεν υπαρχει παιδια, τουλαχιστον στο iStorm το ξερουμε επιβεβαιωμενα πλεον. Αρκετοι παρελαβαν την ιδια συσκευη πριν απο αλλους που εκαναν νωριτερα προπαραγγελια και η δικαιολογια τους ειναι οτι παιζει ρολο το καταστημα. Οχι να έχουμε εμείς πρόσβαση σε αυτήν , να έχει ο ίδιος ο υπάλληλος του καταστήματος ώστε να μπορεί να δώσει πληροφορίες σε αυτόν που έδωσε 1.5-2Κ και περιμένει συσκευή , επίσης ο istorm Κωτσόβολος και κάθε Κωτσόβολος δεν γίνεται να έχουν άλλη λίστα αναμονής στην Θεσσαλονίκη κ άλλη στην Αθήνα πρέπει να είναι μια οοοολο λάθος το σύστημα τους εξαρχής 3 λεπτά πριν, petran1790 είπε Οχι βεβαια!! Ουτε καν.. εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω και να το γραφω εδω, οτι δεν υπαρχει καμια σειρα προτεραιοτητας .. ο καθενας οτι θελει κανει.... εχω αρχισει να το γραφω απο το part1 αν θυμαμαι καλα... Παντα ετσι θα ειναι δυστυχως... Ετσι θα ειναι πάντα φίλε μου εννοείται όσο τους δίνουμε τα λεφτά μας ειδικά χωρίς να ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε και καθόμαστε μετά εδώ μέσα και καρκινιαζουμε έτσι θα είναι 2
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Aeroporos12 είπε Λοιπόν ακούστε ιστορία σήμερα από istorm. Γνωστός μου και πολύ φίλος έλαβε email για παραγγελία 17 pro max 256 blue να πάει να παραλάβει απ το κατάστημα με αριθμό παραγγελίας 20XXX κι εγώ έχω ίδια παραγγελία για το ίδιο ακριβώς κινητό αλλά 300 νούμερα πιο νωρίς. Πήρα το τηλεφωνικό κέντρο και τους ρωτάω πως γίνεται να πέρασε τη σειρά μου ενώ λέτε ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας;;;; Μου απάντησε προφανώς ότι δεν ξέρει, και ότι πιθανόν από κάποια ακύρωση είναι και κάλεσαν τον επόμενο. Σε ερώτηση μου «μα καλά όταν ακυρώνετε δεν πάει στον επόμενο;» Ναι λέει, ε πως πάει της λέω αφού ο επόμενος ήμουν εγώ, ο άλλος που το πήρε ήταν μετά από εμένα. Πάλι έκανε τον κινέζο και άρχισε να λέει αν θέλετε ακυρώστε. Τι λέτε ρε έξυπνοι εκεί στην istorm? Οταν δεν έχετε απάντηση λέτε στον πελάτη ακύρωσε ;;;; Η περίπτωση αυτή θα φτάσει μέχρι τέλους γιατί αποδεδειγμένα προσπέρασαν την σειρά προτεραιότητας το οποίο προφανώς και έγινε και άλλες φορές απλά δεν το καταλάβαμε. και με τα πορτοκαλι προ μαξ 256 το ιδιο εγινε, τουλαχιστον 2 ατομα εδω μεσα, περασαν τη σειρα μου καθως και τη σειρα του FarCry και πηραν συσκευη πριν απο εμας...
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Dimitrisger είπε και με τα πορτοκαλι προ μαξ 256 το ιδιο εγινε, τουλαχιστον 2 ατομα εδω μεσα, περασαν τη σειρα μου καθως και τη σειρα του FarCry και πηραν συσκευη πριν απο εμας... Ναι η δικαιολογία τους ειναι οτι παίζει ρόλο το κατάστημα. Οταν της είπα ότι έγινε διαδικτυακά η παραγγελία και έβαλα αποστολή με courier λέει και πάλι κάπου ανήκει η παραγγελία σας σε κάποιο κατάστημα. istorm ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε και με τα πορτοκαλι προ μαξ 256 το ιδιο εγινε, τουλαχιστον 2 ατομα εδω μεσα, περασαν τη σειρα μου καθως και τη σειρα του FarCry και πηραν συσκευη πριν απο εμας... Είναι απλό φίλε, δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις προπαραγγελίες δεν ξέρεις πότε και αν θα παραλάβεις ; Τις κλείνεις δεν δέχεσαι τέλος αν θες να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας , όχι να περίμενες ποιον μαλακα θα τσιμπήσεις να σου δώσει τα ωραία του λεφτουδακια να σου δημιουργηθεί εσένα πόσα €€€ δάνειο εκκίνησης άτοκο από τους μεροκαματιάρηδες εδώ μέσα ( δεν το λέω ειρωνικά και εγώ μεροκαματιάρης είμαι ) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Mexicanos97 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα