Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Είναι απλό φίλε, δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις προπαραγγελίες δεν ξέρεις πότε και αν θα παραλάβεις ; Τις κλείνεις δεν δέχεσαι τέλος αν θες να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας , όχι να περίμενες ποιον μαλακα θα τσιμπήσεις να σου δώσει τα ωραία του λεφτουδακια να σου δημιουργηθεί εσένα πόσα €€€ δάνειο εκκίνησης άτοκο από τους μεροκαματιάρηδες εδώ μέσα ( δεν το λέω ειρωνικά και εγώ μεροκαματιάρης είμαι ) Εντομεταξυ ξέρεις τι είπε στο τηλέφωνο. Οι προπαραγγελίες έχουν αναμονή 1-2 μήνες λέει περίπου. Της λέω πες μου που ακριβώς το έγραφε όταν κάνεις προπαραγγελία ότι θα αργήσει 1-2 μήνες; Δεν ξέρουν τι να απαντήσουν ρε παιδιά και λένε δικαιολογίες. 1
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Ναι η δικαιολογία τους ειναι οτι παίζει ρόλο το κατάστημα. Οταν της είπα ότι έγινε διαδικτυακά η παραγγελία και έβαλα αποστολή με courier λέει και πάλι κάπου ανήκει η παραγγελία σας σε κάποιο κατάστημα. istorm ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Στην αρχη στο τηλεφωνο πηγε να με κοροιδεψει λεγοντας μου πως τα νουμερα των παραγγελιων δεν πανε με τη σειρα 🤡 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Aeroporos12 είπε Εντομεταξυ ξέρεις τι είπε στο τηλέφωνο. Οι προπαραγγελίες έχουν αναμονή 1-2 μήνες λέει περίπου. Της λέω πες μου που ακριβώς το έγραφε όταν κάνεις προπαραγγελία ότι θα αργήσει 1-2 μήνες; Δεν ξέρουν τι να απαντήσουν ρε παιδιά και λένε δικαιολογίες. Για αυτό τιλταρεις μετά γιατί σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου υποτιμάνε την νοημοσύνη σου και θες να πας να τους πλακώσεις στις κλωτσιές μετά 1 λεπτό πριν, Dimitrisger είπε Στην αρχη στο τηλεφωνο πηγε να με κοροιδεψει λεγοντας μου πως τα νουμερα των παραγγελιων δεν πανε με τη σειρα 🤡 Χαχαχα και πως πάνε δηλαδή με αμπεμπαμπλομ; 1
NickPatou Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 35 λεπτά πριν, Jackv είπε Αποκατασταθηκε η διαθεσιμότητα μου είπαν απο κωτσο και εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας. Οπότε άμεσα θα τα έχουμε όλοι. Αυτό μου είπαν μόλις "Ε τωρα, λεει ποτε ψεματα ο Μανθος;" (δεν το λεω για σενα, για αυτους που στο ειπαν παει) 3
newtron Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Mexicanos97 είπε Εγώ πάντως αδερφέ σοβαρολογώ αυτό θα κάνω τώρα αν ψήνεστε και εσείς να το κάνουμε ομαδικά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο , γιατί το σύστημα τους θα παραμείνει ίδιο μέχρι και του χρόνου δν θα αλλάξει κάτι , βασικά αν δεν την πατήσουν δν πρόκειται ν κάνουν τίποτα Ναι μπράβο, αντιγράψτε τις φετινές μαλ@@@ες, έχει βάλει ο καθένας 4-5 παραγγελίες, παίρνει το πρώτο, ακυρώνει τις άλλες και οι υπόλοιποι που τα βρίσκουμε διαθέσιμα τα τσιμπάμε ενώ έχουμε προπαραγγελία σε ένα και μοναδικό κατάστημα. Εμένα με συμφέρει προσωπικά, day one θα το πάρω έτσι αλλά αν δεν καταλαβαίνετε ότι εσας θα σας αργήσει ακόμα περισσότερο, κακό του κεφαλιού σας.
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, newtron είπε Ναι μπράβο, αντιγράψτε τις φετινές μαλ@@@ες, έχει βάλει ο καθένας 4-5 παραγγελίες, παίρνει το πρώτο, ακυρώνει τις άλλες και οι υπόλοιποι που τα βρίσκουμε διαθέσιμα τα τσιμπάμε ενώ έχουμε προπαραγγελία σε ένα και μοναδικό κατάστημα. Εμένα με συμφέρει προσωπικά, day one θα το πάρω έτσι αλλά αν δεν καταλαβαίνετε ότι εσας θα σας αργήσει ακόμα περισσότερο, κακό του κεφαλιού σας. Εγώ φίλε μια παραγγελία πληρωμένη έβαλα στις 13/9 και μάντεψε; Ακόμα δεν ξέρει κανένας πότε θα παραλάβω 😂😂😂 οπότε του χρόνου παραγγελίες παντού εννοείται χωρίς πληρωμή και ταυτόχρονο όπου το βρεις το τσιμπάς , το ίδιο πράγμα λέμε στην ουσία
ErnestoGr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες όσο αστείο και αν ακούγεται ουσιαστικά η κατάσταση με τις προπαραγγελίες είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας αν το καλοσκεφτείτε. κατηγορούμε τους από πάνω ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, ενώ έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης σε αυτό, αυτοί που πάνε με τον σταυρό στο χέρι χαντακώνονται και βολεύονται οι κολλητοί και τα ξαδέρφια, στην επόμενη προπαραγγελία-τετραετία τους ίδιους ψηφίζουμε όμως. 7
nikosdimitriou Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ήρθε email από istorm για PM256 Orange. Δεν θα το παρώ γιατί στο ενδιάμεσο παρήγγειλα από public γιατί είχα ένα κουπόνι που θα έληγε. Αν κάποιο παιδί το θέλει, στείλτε μου πμ. Μία μέρα κρατάει λεει και μετά πάει στον επόμενο. Άσχετο αλλά για τους στατιστικολόγους η παραγγελία είχε μπει 15:45 στις 12/09 και τελείωνε σε 19919.
djlazos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, nikosdimitriou είπε Ήρθε email από istorm για PM256 Orange. Δεν θα το παρώ γιατί στο ενδιάμεσο παρήγγειλα από public γιατί είχα ένα κουπόνι που θα έληγε. Αν κάποιο παιδί το θέλει, στείλτε μου πμ. Μία μέρα κρατάει λεει και μετά πάει στον επόμενο. Άσχετο αλλά για τους στατιστικολόγους η παραγγελία είχε μπει 15:45 στις 12/09 και τελείωνε σε 19919. Καλησπερα περιοχη?
waterpolistas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 31 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε όσο αστείο και αν ακούγεται ουσιαστικά η κατάσταση με τις προπαραγγελίες είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας αν το καλοσκεφτείτε. κατηγορούμε τους από πάνω ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, ενώ έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης σε αυτό, αυτοί που πάνε με τον σταυρό στο χέρι χαντακώνονται και βολεύονται οι κολλητοί και τα ξαδέρφια, στην επόμενη προπαραγγελία-τετραετία τους ίδιους ψηφίζουμε όμως. Ισως το μονο σχολιο που εχει ουσια. Να προσθεσω με την σειρα μου οτι εχει χαθει το ενδιαφερον για τον συνανθρωπο και αυτο αποτυπωνεται σε ολα τα μηκη και πλατη της κοινωνιας. 2
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε Ήρθε email από istorm για PM256 Orange. Δεν θα το παρώ γιατί στο ενδιάμεσο παρήγγειλα από public γιατί είχα ένα κουπόνι που θα έληγε. Αν κάποιο παιδί το θέλει, στείλτε μου πμ. Μία μέρα κρατάει λεει και μετά πάει στον επόμενο. Άσχετο αλλά για τους στατιστικολόγους η παραγγελία είχε μπει 15:45 στις 12/09 και τελείωνε σε 19919. Αυτο ειναι η απολυτη ξεφτιλα....15:02 παραγγελια 17950 (περιπου, δεν λεω ακριβως) και ακομα τιποτα....ιδιο μοντελο
nikosdimitriou Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, djlazos είπε Καλησπερα περιοχη? Παραλαβή από Κηφισιά είχα βάλει. Δε μένω εκεί αλλά ιδανικά με βόλευε. 1 λεπτό πριν, Dimitrisger είπε Αυτο ειναι η απολυτη ξεφτιλα....15:02 παραγγελια 17950 (περιπου, δεν λεω ακριβως) και ακομα τιποτα....ιδιο μοντελο Είναι για κλώτσιες ότι και να πεις έχεις δίκιο. Είχα αποφασίσει να μην το πάρω και απλά να περιμένω μετά τα Χριστούγεννα να το πάρω σαν άνθρωπος. Αλλά είχα το κουπόνι 100 ευρώ μείον και ήταν δελεαστικό. Στο public να δεις τι δούλεμα ρίχνουν. Έχε χάρη που είχα το γαμωκουπόνι αλλιώς.. στον πάτο τους να τα βάλουνε πραγματικά. 1
djlazos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Αν ηταν 11 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε Παραλαβή από Κηφισιά είχα βάλει. Δε μένω εκεί αλλά ιδανικά με βόλευε. Είναι για κλώτσιες ότι και να πεις έχεις δίκιο. Είχα αποφασίσει να μην το πάρω και απλά να περιμένω μετά τα Χριστούγεννα να το πάρω σαν άνθρωπος. Αλλά είχα το κουπόνι 100 ευρώ μείον και ήταν δελεαστικό. Στο public να δεις τι δούλεμα ρίχνουν. Έχε χάρη που είχα το γαμωκουπόνι αλλιώς.. στον πάτο τους να τα βάλουνε πραγματικά. Αν ηταν απο βορεια ελλαδα θα το επαιρνα γαμωτο @billdanos επιδει εχει ξεφυγει η συζητηση και μονο για προπαραγγελιες δεν μιλαμε μηπως να κανουμε ενα καινουργιο tread? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από djlazos
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, djlazos είπε Αν ηταν Αν ηταν απο βορεια ελλαδα θα το επαιρνα γαμωτο @billdanos επιδει εχει ξεφυγει η συζητηση και μονο για προπαραγγελιες δεν μιλαμε μηπως να κανουμε ενα καινουργιο tread? Για προπαραγγελίες μιλάμε, για την 12/09 που δεν έχει εξυπηρετηθεί ακόμη και η istorm δουλεύει τον κοσμο. 1
nikosdimitriou Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Aeroporos12 είπε Για προπαραγγελίες μιλάμε, για την 12/09 που δεν έχει εξυπηρετηθεί ακόμη και η istorm δουλεύει τον κοσμο. 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα