Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kol21 είπε

Γράφει σε κανέναν άλλο εκτιμώμενη ημερομηνία απο public διαφορετική από 26/9 ? Ελπίζω να μην είναι random και να περιμένουν όντως παραλαβή PM αυτή την εβδομάδα

Όχι εμένα στο τηλ μου είπαν ότι μπορεί να πάρει και 1-2 μήνες και ότι δίνουν προτεραιότητα σε αυτά που έχουν εξοφληθεί.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα πήγα στο τοπικό κατάστημα Ηρακλείου να βρω κάποιο γνωστό να δω αν μπορεί να δει κάτι παραπάνω από το τηλεφωνικό κέντρο . Η προ παραγγελία μου 10/9 pro max 256 silver. Υπήρχαν 5 τεμάχια στην αποθήκη της Μαγούλας δεσμευμένα για παραγγελίες. Δεν μπορούσε να δει αν κάποιο από αυτά αντιστοιχεί στην παραγγελία μου αλλά μου είπε ότι η κεντρική αποθήκη παραλαμβάνει καθημερινά τεμάχια. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Όχι εμένα στο τηλ μου είπαν ότι μπορεί να πάρει και 1-2 μήνες και ότι δίνουν προτεραιότητα σε αυτά που έχουν εξοφληθεί.

Δηλαδή η λογική είναι πληρώστε κιόλας, ενώ δεν εχουμε απόθεμα και δεν υπαρχει εγγυηση παράδοσης, ΑΛΛΑ οταν βρουμε συσκευες θα πάρετε πρώτοι; Για αυτή ακριβως τη κοροιδία δεν προπληρώνω ποτε iPhone τις πρώτες εβδομάες

Επεξ/σία από kapsala
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kapsala είπε

Δηλαδή η λογική είναι πληρώστε κιόλας, ενώ δεν εχουμε απόθεμα και δεν υπαρχει εγγυηση παράδοσης, ΑΛΛΑ οταν βρολυμε συσκευες θα πάρετε πρώτοι; Για αυτή ακριβως τη κοροιδία δεν προπληρώνω ποτε iPhone τις πρώτες εβδομάες

Μου είπε ότι είναι εντολή από την apple να δώσει σε αυτούς προτεραιότητα και ότι πρέπει να παραλάβουν μέσα στις 3-4 πρώτες βδομάδας και μετά οι υπόλοιποι. 

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά γενικα ο καθένας λεει οτι θελ ει. Δεν νομιζω ότι νοιαζει την apple ποιος θα πάρει μια συσκευή. Τη νοιάζει να έχει παρραγελιες απο αλυσιδες και να παιρνει τα λεφτα

Επεξ/σία από kapsala
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Το έχεις προπληρώσει;

Όχι απλή παραγγελία είναι μέσω της εταιρείας μου. Χωρίς προπληρωμή. Δεν μου ζήτησαν βασικά τίποτα. Απλά μπήκα στην ουρά όπως κατάλαβα. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kapsala είπε

Όπως βλέπεται η παραγγελία εγίνε μια ημέρα πριν τη κυκλοφορία και αυτό γιατι το public εδειχνε διαθεσιμότητα και παράδοση 19/09.
Βλεβαια μετα το ΣΚ, τη Δευτέρα 22/09 άλλαξε η εκτιμώμενη παράδοση σε 26/09. Επίισης τη Παρασκευή 19/09 είχα λάβει και SMS ότι ειμαι σε σειρά πρωτεραιότητας και είναι εξασφαλισμένη η συσκευή μου. Νομίζω από αυτά ειναι ξεκάθαρο το παραμύθι των αλυσίδων ώστε να σε παραγγείλεις σε αυτούς με την υπόσχεση της άμεσης παράδοσης.  

Πάμε παρακάτω τώρα. Υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει τελικά απο τα public? Είτε στις 19/09 είτε έως σήμερα; Παρέλαβαν έστω και ενα κινητό ώστε να έχουν συσκευές να πουλήσουν ή απλά ΘΑ παραλάβουν στο δευτερο, τριτη, χ κύμα;

image.png.a0f358dcd962f271f4cdb348acdd74fc.png

Θα σου πω την δική μου εμπειρία, προπαραγγελία ενός απλού 17 το απόγευμα της Παρασκευής 12/09 για παραλαβή από το κατάστημα της Χαλκίδας και πληρωμή στο ταμείο. Την επόμενη Παρασκευή και πρώτη ημέρα κυκλοφορίας το παρέλαβα.

Είχαν και άλλα 2 απλά 17άρια και ένα 17 pro όταν έψαχναν το δικό μου.

Έχεις βάλει παραλαβή από κατάστημα;  αν ναι όταν θα σου αλλάξει status από καταχωρήθηκε σε ενδοδιακίνηση τότε να περιμένεις ότι θα παραλάβεις σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosaero είπε

Θα σου πω την δική μου εμπειρία, προπαραγγελία ενός απλού 17 το απόγευμα της Παρασκευής 12/09 για παραλαβή από το κατάστημα της Χαλκίδας και πληρωμή στο ταμείο. Την επόμενη Παρασκευή και πρώτη ημέρα κυκλοφορίας το παρέλαβα.

Είχαν και άλλα 2 απλά 17άρια και ένα 17 pro όταν έψαχναν το δικό μου.

Έχεις βάλει παραλαβή από κατάστημα;  αν ναι όταν θα σου αλλάξει status από καταχωρήθηκε σε ενδοδιακίνηση τότε να περιμένεις ότι θα παραλάβεις σύντομα.

Το πρόβλημα δεν ειναι η καθυστερηση αυτή καθε αυτή, εξάλλου εγώ φταίω που το παρήγγειλα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα ειναι ότι το σύστημα έδινε διαθεσιμότητα και παράδοση 19/09. Αν δεν την έδινε δε θα το παράγγελνα. Μετά το άλλαξε σε 26/09. Αν το παραλάβω καλώς. Αλλιώς καταντάει κοδοιδία και εξαπάτηση εκ μέρους τους. 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, kapsala said:

Δηλαδή η λογική είναι πληρώστε κιόλας, ενώ δεν εχουμε απόθεμα και δεν υπαρχει εγγυηση παράδοσης, ΑΛΛΑ οταν βρουμε συσκευες θα πάρετε πρώτοι; Για αυτή ακριβως τη κοροιδία δεν προπληρώνω ποτε iPhone τις πρώτες εβδομάες

1 hour ago, farcry33 said:

Μου είπε ότι είναι εντολή από την apple να δώσει σε αυτούς προτεραιότητα και ότι πρέπει να παραλάβουν μέσα στις 3-4 πρώτες βδομάδας και μετά οι υπόλοιποι. 

Από τα καλύτερα που έχω ακούσει, έκλαψα 🤣

Σιγά μην πήγε η Apple και έδωσε εντολή σε μαγαζιά της Ελλάδας να βάλουν προτεραιότητα σε όσους έχουν προπληρώσει 😂

• Haha 2
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ; στα Samsung η ναυαρχιδα σειρα μολις βγαινει εχει τα ιδια θεματα με διαθεσιμοτητα οπως π.χ το 17PMX;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_2 είπε

να κανω μια ερωτηση ; στα Samsung η ναυαρχιδα σειρα μολις βγαινει εχει τα ιδια θεματα με διαθεσιμοτητα οπως π.χ το 17PMX;

Δεν έχει καν τόσο ζήτηση και δεν νμζ γενικά. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Ή Samsung έχει άμεσα ετοιμοπαράδοτα δεν το παίζει ντίβα σαν την apple που κάθε χρόνο μας κάνει την ίδια μαλ. 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Προσωπικά εγώ , όχι ότι αφορά και κανέναν , μετά από χρόνια Apple πήγα Samsung 3 χρόνια και τώρα έλεγα να κάνω την επιστροφή . Αν είναι να φτάσουμε όμως Νοέμβριο θα προτιμήσω να περιμένω άλλους δύο μήνες για s26 ultra 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Κανονικότατα απόθεμα…μλκιες της apple…μάρκετινγκ να πέφτουμε σαν τα πρόβατα…

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MadSurfer είπε

Από τα καλύτερα που έχω ακούσει, έκλαψα 🤣

Σιγά μην πήγε η Apple και έδωσε εντολή σε μαγαζιά της Ελλάδας να βάλουν προτεραιότητα σε όσους έχουν προπληρώσει 😂

Αυτο ξαναπες το.Τελικα αυτοι που το προπληρωσαμε ειμαστε τα προβατα.Ολοι οι υπολοιποι παιζουν μπαλα αλλιως, οπου βρουν και οπως τους κατσει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...