iioannou1988 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannis_nteko είπε Εγώ σήμερα που μίλησα με Κωτσόβολο βρήκα ένα καλό παλικαράκι φάνηκε ότι ήθελε να βοηθήσει και μου είπε πως 25 το πολύ τέλος του μήνα θα το έχω Ξεκαθαρα επειδη εχω παρει και εγω 3-4 φορες ..... η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουν ποτε και δεν μπορουν να ξερουν τα CallCenter Boys - Girls του κωτσο ...... παντως χθες που μιλησα με ενα παλικαρακι μου ζητησε συγνωμη επειδη του ειπα οτι εχω δει να εξηπηρετειτε παραγγελια με αριθμο μετα απο εμενα .... ( 10/9 19:50 ) και πραγματικα μου ζητησε 3 φορες συγνωμη για τα πραγματα που κανουν καποιοι συναδελφοι του αλλα και καταστηματαρχες ! λεγοντας ψέματα πρωτον και για το οτι φτιάχνουν καποιους δικους τους ! .... δυστηχως μου ειπε το συστημα του κωτσο με της προπαραγγελιες ειναι για κλαματα .... ετσι απο περιέργια ..... ποσοι εχουμε παραγγειλει PM 256 ORANGE απο κωτσο 10/9 19¨50 ?? Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από iioannou1988
astavlas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά από Γερμανό έχει αγοράσει κάποιος 17 pro max με τιμολόγιο και να πληρώσει με μετρητά όλο το ποσό;
dalton13 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Μου ήρθε σήμερα μήνυμα από istorm για παραλαβή pm 256 blue παραγγελία #3000199χχ Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από dalton13
farcry33 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, dalton13 είπε Μου ήρθε σήμερα μήνυμα από istorm για παραλαβή pm 256 black παραγγελία #3000199χχ Black 😂 ωραίος άξιζε η αναμονή ! 1
Galaktopita Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Γεια σας παιδιά Έκανα παραγγελία online μέσω istorm στις 16/10. Έλαβα αυτό το μήνυμα σήμερα γύρω στις 5 μ.μ.
Dominus* Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πάντως για το πόσες παραγγελίες έγιναν από Γερμανό plus ότι την πέμπτη περιμέναμε αφίξεις άρα και κάποια κίνηση, δεν βλέπω και τίποτα ιδιαίτερο
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 10 λεπτά πριν, farcry33 είπε Black 😂 ωραίος άξιζε η αναμονή ! Εντάξει blue εννοούσε 😅
Dominus* Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Galaktopita είπε Γεια σας παιδιά Έκανα παραγγελία online μέσω istorm στις 16/10. Έλαβα αυτό το μήνυμα σήμερα γύρω στις 5 μ.μ. Με το καλό να το πάρεις φίλε! Κατά τα άλλα τραγικό
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 9 λεπτά πριν, Galaktopita είπε Γεια σας παιδιά Έκανα παραγγελία online μέσω istorm στις 16/10. Έλαβα αυτό το μήνυμα σήμερα γύρω στις 5 μ.μ. Τι μοντέλο, χρώμα και χωρητικότητα;
Galaktopita Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Τι μοντέλο, χρώμα και χωρητικότητα; PM 256 Orange
farcry33 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 18 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Εντάξει blue εννοούσε 😅 Ναι ρε για πλάκα το είπα σαν black είναι σε κάποιους φωτισμούς
Mitsos_The_Great Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε Εμείς εδώ μέσα πιο γρήγορα θα μοιράσουμε συσκευές μεταξύ μας , τους σιχάθηκε η ψυχή μου Άκυρο από αυτούς ή την ακύρωσες εσύ;
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Galaktopita είπε PM 256 Orange Μάλιστα, με πέρασαν για 300+ νούμερα και μετράμε…Πάμε γερά iStorm Edit: 1600+ νούμερα, δεν το είδα καλά. 179ΧΧείμαι εγώ Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Dimitrisger
ktsak Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Μάλιστα, με πέρασαν για 300+ νούμερα και μετράμε…Πάμε γερά iStorm χαχα, μονο 300+ ? Εγώ έχω 256 ΡΜ Orange 15/09 παραγγελιά #300023xxxx !!!!! Αρα μιλαμε για 1000+ 😮😲 Εκτος αν ειναι fake μήνυμα. Γιατί στα αγγλικά ? Όταν λέω ΓΤΠ ...... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ktsak
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε Άκυρο από αυτούς ή την ακύρωσες εσύ; Εγώ την ακύρωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα