Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos_vankel είπε

Αυτο ξαναπες το.Τελικα αυτοι που το προπληρωσαμε ειμαστε τα προβατα.Ολοι οι υπολοιποι παιζουν μπαλα αλλιως, οπου βρουν και οπως τους κατσει.

Εγώ που περιμένω το public γιατί έχω δωροεπιταγή αλλά αποτι φαίνεται με δουλεύουν οπότε αν έρθει από iStorm το χρώμα που θέλω θα πάω εκεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Th0d0ris21 είπε

Σήμερα πήγα στο τοπικό κατάστημα Ηρακλείου να βρω κάποιο γνωστό να δω αν μπορεί να δει κάτι παραπάνω από το τηλεφωνικό κέντρο . Η προ παραγγελία μου 10/9 pro max 256 silver. Υπήρχαν 5 τεμάχια στην αποθήκη της Μαγούλας δεσμευμένα για παραγγελίες. Δεν μπορούσε να δει αν κάποιο από αυτά αντιστοιχεί στην παραγγελία μου αλλά μου είπε ότι η κεντρική αποθήκη παραλαμβάνει καθημερινά τεμάχια. 

Για ποια καταστηματα μιλας φιλε μου?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, didimimimi είπε

Πάντως Γερμανός έχει το προνομιακό 17PM μπλε/πορτοκαλί σε 2ΤΒ για όποιον ενδιαφέρεται, μέχρι 27/9 παράδοση :P

2TB δεν είναι καν το λαπτοπ μου αδερφέ 😂

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά σήμερα νεκρη μέρα. Public δε παρέδωσε συσκευές, οι άλλες αλυσίδες δεν έχουν τίποτε διαθέσιμο και ακόμα και ο Κωτσόβολος με τα γνωστά refresh δεν έβγαζε τίποτα διαθέσιμο. Λογικά η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε και όσοι παρέλαβαν παρέλαβαν. Για να δούμε αν όντως αύριο/μεθαύριο έρθει η δεύτερη παρτίδα και αρχίσει πάλι κίνηση 

Επεξ/σία από kapsala
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kapsala είπε

Γενικά σήμερα νεκρη μέρα. Public δε παρέδωσε συσκευές, οι άλλες αλυσίδες δεν έχουν τίποτε διαθέσιμο και ακόμα και ο Κωτσόβολος με τα γνωστά refresh δεν έβγαζε τίποτα διαθέσιμο. Λογικά η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε και όσοι παρέλαβαν παρέλαβαν. Για να δούμε αν όντως αύριο/μεθαύριο έρθει η δεύτερη παρτίδα και αρχίσει πάλι κίνηση 

Ο Κωτσόβολος έβγαλε το παρηγγειλα έλεγε για αύριο και μετά μου το αλλάξανε  και όταν τους ρώτησα μου είπαν έχουμε λέει σειρά προτεραιότητας 

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PanozX είπε

Ο Κωτσόβολος έβγαλε το παρηγγειλα έλεγε για αύριο και μετά μου το αλλάξανε  και όταν τους ρώτησα μου είπαν έχουμε λέει σειρά προτεραιότητας 

Έχει χαθεί λίγο η μπάλα με τα πολυκαταστήματα 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχουμε κανα νέο από προ παραγγελία το iPhone 17 pro Max από τον Κωτσόβολο?

Έμαθα ότι σήμερα έχει απόθεμα αλλά δε βλέπω κάποιο μήνυμα ή κάτι σε εσάς ήρθε κάποια ειδοποίηση σήμερα?

Δημοσ.

εμενα μολις μου τραβηξε τα χρηματα το γερμανικό amazon από την κάρτα για την παραγγελια που ειχα κανει για 17 pro max 512gb στις 19 Σεπτεμβριου. Οπότε λογικα μεχρι αυριο το απογευμα φανταζομαι θα πρεπει εχει αποσταλει  και να μου δωσουν  tracking number! Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα ειναι η αλήθεια! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα έχουμε κανα νέο από προ παραγγελία το iPhone 17 pro Max από τον Κωτσόβολο?

Έμαθα ότι σήμερα έχει απόθεμα αλλά δε βλέπω κάποιο μήνυμα ή κάτι σε εσάς ήρθε κάποια ειδοποίηση σήμερα?

τίποτα....καμία ενημέρωση....τα έχω πάρει άσχημα

Δημοσ.

Μπορεί να με πεις κάνεις όταν λέει αυτό τι σημαίνει και αν έχει κανείς καμιά ενημέρωση για Κωτσόβολο για 17 pro max blue

IMG_5199.jpeg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eldlv είπε

Μπορεί να με πεις κάνεις όταν λέει αυτό τι σημαίνει και αν έχει κανείς καμιά ενημέρωση για Κωτσόβολο για 17 pro max blue

IMG_5199.jpeg

Τίποτα δεν λέει, και έμενα ετσι ειναι απο 11/9 με εξόφληση άμεσα....

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, a400 είπε

Τίποτα δεν λέει, και έμενα ετσι ειναι απο 11/9 με εξόφληση άμεσα....

ποσα μας στελνουν αραγε σαν χωρα; 500 ; ποσοι ποια πηρανε ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PanozX είπε

ποσα μας στελνουν αραγε σαν χωρα; 500 ; ποσοι ποια πηρανε ;

Σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία απο το Πλαίσιο μου είπαν πως για το 17 Pro Max Silver 512GB έχουν 100 παραγγελίες που δεν εχουν καλυφθεί ακόμη. 

Μια εξ αυτων κ εγω .. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...