Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sazistas είπε

μόλις μου έδωσε και το tracking number απο UPS το amazon! απλά απιστευτο μου φαινεται πως θα το παραλαβω τοσο γρηγορα και με τοση ζητηση.

καλημέρα απο πιο αμαζον και πότε περασες την παραγγελία; καλοριζικο.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

image.png.9f6cacec8998fe04354e5e6c0f94a8cd.png

256gb Pro Deep Blue

καλημερα , να κανω μια ερωτηση , πως φαινεται σε ποιο καταστημα ειναι διαθεσιμο,τι κανετε και το βλεπετε ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Είναι λίγο προκλητικό να ναι κλειδωμένοι οι πελάτες έξω και ένα παιδί που έγινε διάσημο γαβγίζοντας να ψωνίζει μέσα με αυτό τον τρόπο…

https://youtu.be/-vE1iodiBGU?feature=shared

Πέφτεις από τα σύννεφα ε ; Ας μάθαινες να γαβγίζεις να ήσουν και εσυ VIP δεν διάβαζες όταν σου έλεγαν όμως 😂

• Haha 5
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, bill_2 είπε

καλημερα , να κανω μια ερωτηση , πως φαινεται σε ποιο καταστημα ειναι διαθεσιμο,τι κανετε και το βλεπετε ?

Όταν βγει στην σελίδα του Κωτσόβολου ότι είναι άμεσα διαθέσιμο μπαίνεις μέσα στην σελίδα και πατάς εκεί που λέει διαθέσιμο για παραλαβή και βλέπεις σε ποιο κατάστημα είναι

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

IStorm λένε αρχές Νοεμβρίου μάλλον θα εξυπηρετηθούν αυτοί που έκαναν day1 μετά τις 15:00 😂

Έτσι ήταν και πέρσι παιδιά

Δημοσ.
12 ώρες πριν, bill_2 είπε

δεν μπορω να αλλαξω λογαριασμο ,εχω και επαγγελματικο αφμ εδω , πρωτη φορα μου το κανει αυτο ομως ! να τουσ στειλω καποιο μαιλ ? φευγει αυτο καποια στιγμη ?

Μπες με τους ίδιους κωδικούς στο amazon.it και κάνε παραγγελία! 😄

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ndunas είπε

Μπες με τους ίδιους κωδικούς στο amazon.it και κάνε παραγγελία! 😄

PM 256 δεν έχει ...... 😪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ktsak είπε

PM 256 δεν έχει ...... 😪

Τελείωσε μόλις και η έκδοση των 256 μπλε στο .de μετά από τόσες ημέρες!

χθες έβαλε τις μεγάλες χωρητικότητες στα άλλα χρώματα. Λογικά σύντομα θα ξαναβάλει 256αρια σε όλα τα χρώματα να είσαι έτοιμος!

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Τελείωσε μόλις και η έκδοση των 256 μπλε στο .de μετά από τόσες ημέρες!

χθες έβαλε τις μεγάλες χωρητικότητες στα άλλα χρώματα. Λογικά σύντομα θα ξαναβάλει 256αρια σε όλα τα χρώματα να είσαι έτοιμος!

Χαχαχαχαχα, μόνιμα ανοικτή σελίδα στο amazon.de και refresh 🫡

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα μήπως κάποιος έλαβε κάποιο μήνυμα από τον Κωτσόβολο για ημερομηνία παράδοσης για το 17 pro Max; Εμένα αλλά μου λέγανε χθες αλλα μου λένε σήμερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...