esofron Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, sazistas είπε μόλις μου έδωσε και το tracking number απο UPS το amazon! απλά απιστευτο μου φαινεται πως θα το παραλαβω τοσο γρηγορα και με τοση ζητηση. καλημέρα απο πιο αμαζον και πότε περασες την παραγγελία; καλοριζικο.
bill_2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, a40ntistos είπε 256gb Pro Deep Blue καλημερα , να κανω μια ερωτηση , πως φαινεται σε ποιο καταστημα ειναι διαθεσιμο,τι κανετε και το βλεπετε ?
avacan23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Είναι λίγο προκλητικό να ναι κλειδωμένοι οι πελάτες έξω και ένα παιδί που έγινε διάσημο γαβγίζοντας να ψωνίζει μέσα με αυτό τον τρόπο… https://youtu.be/-vE1iodiBGU?feature=shared
CleanthisD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Το you φαίνεται να έχει διαθεσιμότητα για όλα τα απλά 17αρια εκτός του μαύρου στην μεγάλη χωρητικότητα
farcry33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, avacan23 είπε Είναι λίγο προκλητικό να ναι κλειδωμένοι οι πελάτες έξω και ένα παιδί που έγινε διάσημο γαβγίζοντας να ψωνίζει μέσα με αυτό τον τρόπο… https://youtu.be/-vE1iodiBGU?feature=shared Πέφτεις από τα σύννεφα ε ; Ας μάθαινες να γαβγίζεις να ήσουν και εσυ VIP δεν διάβαζες όταν σου έλεγαν όμως 😂 5
a40ntistos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, bill_2 είπε καλημερα , να κανω μια ερωτηση , πως φαινεται σε ποιο καταστημα ειναι διαθεσιμο,τι κανετε και το βλεπετε ? Όταν βγει στην σελίδα του Κωτσόβολου ότι είναι άμεσα διαθέσιμο μπαίνεις μέσα στην σελίδα και πατάς εκεί που λέει διαθέσιμο για παραλαβή και βλέπεις σε ποιο κατάστημα είναι 1
farcry33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου IStorm λένε αρχές Νοεμβρίου μάλλον θα εξυπηρετηθούν αυτοί που έκαναν day1 μετά τις 15:00 😂 1 3
kostasmath23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, farcry33 είπε IStorm λένε αρχές Νοεμβρίου μάλλον θα εξυπηρετηθούν αυτοί που έκαναν day1 μετά τις 15:00 😂 Έτσι ήταν και πέρσι παιδιά
ndunas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, bill_2 είπε δεν μπορω να αλλαξω λογαριασμο ,εχω και επαγγελματικο αφμ εδω , πρωτη φορα μου το κανει αυτο ομως ! να τουσ στειλω καποιο μαιλ ? φευγει αυτο καποια στιγμη ? Μπες με τους ίδιους κωδικούς στο amazon.it και κάνε παραγγελία! 😄
ktsak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, ndunas είπε Μπες με τους ίδιους κωδικούς στο amazon.it και κάνε παραγγελία! 😄 PM 256 δεν έχει ...... 😪
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ktsak είπε PM 256 δεν έχει ...... 😪 Τελείωσε μόλις και η έκδοση των 256 μπλε στο .de μετά από τόσες ημέρες! χθες έβαλε τις μεγάλες χωρητικότητες στα άλλα χρώματα. Λογικά σύντομα θα ξαναβάλει 256αρια σε όλα τα χρώματα να είσαι έτοιμος! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Vesouvious 1
ktsak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Τελείωσε μόλις και η έκδοση των 256 μπλε στο .de μετά από τόσες ημέρες! χθες έβαλε τις μεγάλες χωρητικότητες στα άλλα χρώματα. Λογικά σύντομα θα ξαναβάλει 256αρια σε όλα τα χρώματα να είσαι έτοιμος! Χαχαχαχαχα, μόνιμα ανοικτή σελίδα στο amazon.de και refresh 🫡 1
Mr.kostas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα μήπως κάποιος έλαβε κάποιο μήνυμα από τον Κωτσόβολο για ημερομηνία παράδοσης για το 17 pro Max; Εμένα αλλά μου λέγανε χθες αλλα μου λένε σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα