ndunas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, ktsak είπε PM 256 δεν έχει ...... 😪 Πιάσε amazon.es τότε 😅
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα μήπως κάποιος έλαβε κάποιο μήνυμα από τον Κωτσόβολο για ημερομηνία παράδοσης για το 17 pro Max; Εμένα αλλά μου λέγανε χθες αλλα μου λένε σήμερα Και αύριο αλλα θα σου πουν 1 2
ktsak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ndunas είπε Πιάσε amazon.es τότε 😅 Μπα, ".de", ".fr", ".es", και ".it" τίποτε προς το παρόν. Τα παρακολουθώ όλα 🫣 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από ktsak 2
kapsala Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Λοιπόν τελευταία νέα απο Public. H παραγγελία αρχικά έλεγε παραλαβή 19/09. Τη Δευτερα 22/09 άλλαξε σε παραλαβή ΕΩΣ 26/09. Στο τηλέφωνο τους το αυτοματοποιημένο μήνυμα έλεγε παραλανή ΑΠΟ 26/09, οπότε αποφάισα να μιλήσω με εκρπόσωπο. Εκεί μια ευγενέστατη κοπελίτσα μου είπε ότι δεν υπάρχει σειρά πρωτεραιότητας, ΑΛΛΑ δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι καθαρά τυπική και δεν ισχύει. Εγώ ακύρωσα τη προπαραγγελία και είτε σε καποια στιγμή στο μέλον θα το σκεφτώ αν πάρω το 17 προ, είτε θα χτυπήσω το 17 αιρ που πάντα μου άρεσε εμφανησιακά αλλα με προβλημάτιζε η μπαταρία του! 2
bill_2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, farcry33 είπε IStorm λένε αρχές Νοεμβρίου μάλλον θα εξυπηρετηθούν αυτοί που έκαναν day1 μετά τις 15:00 😂 οπως περυσι , ΓΜΤΣ
igiot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, ktsak είπε Μπα, ".de", ".fr", ".es", και ".it" τίποτε προς το παρόν. Τα παρακολουθώ όλα 🫣 Πιθανά κάποια μοιράζονται inventory αν όχι όλα, τις προάλλες παράγγειλα ένα ρούτερ από το Γερμανικό και η αποστολή έγινε από Ιταλία. Μιας και τα λέμε, παράγγειλα Κυριακή βράδι και Τετάρτη μεσημέρι ήταν στο σπίτι μου στην Κρήτη, λίγο ακόμα να το στρώσουν και θα τους σκίσουν όλους εδώ....
MadSurfer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, kapsala said: Λοιπόν τελευταία νέα απο Public. H παραγγελία αρχικά έλεγε παραλαβή 19/09. Τη Δευτερα 22/09 άλλαξε σε παραλαβή ΕΩΣ 26/09. Στο τηλέφωνο τους το αυτοματοποιημένο μήνυμα έλεγε παραλανή ΑΠΟ 26/09, οπότε αποφάισα να μιλήσω με εκρπόσωπο. Εκεί μια ευγενέστατη κοπελίτσα μου είπε ότι δεν υπάρχει σειρά πρωτεραιότητας, ΑΛΛΑ δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι καθαρά τυπική και δεν ισχύει. Εγώ ακύρωσα τη προπαραγγελία και είτε σε καποια στιγμή στο μέλον θα το σκεφτώ αν πάρω το 17 προ, είτε θα χτυπήσω το 17 αιρ που πάντα μου άρεσε εμφανησιακά αλλα με προβλημάτιζε η μπαταρία του! Ένα σύννεφο να πεσω Και μένα ακόμα ως 26/09 μου λέει το public αλλά είμαι σίγουρος ότι ως αύριο θα αλλάξει σε άλλη ημερομηνία κτλ κτλ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από MadSurfer
freestyoler93 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Κοτσοβολο πάντως με refresh δείχνει μόνο τα προ.Προ μαξ ούτε για δείγμα
NoMans Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Έχω εθιστεί στο συγκεκριμένο thread, το παραδέχομαι, παρόλο που το παρήγγειλα πρώτη φορά νωρίτερα, χωρίς πίεση χρόνου! 12/9 15.01 από Κωτσόβολο τηλεφωνικώς, με βλέπω και μένα για Νοέμβριο. (PM 256 Blue προπληρωμένο). Τηλ που πήρα 2 φορές, και τις 2 οι απαντήσεις ήταν γενικές, τύπου εννοείται ότι προηγείστε, εννοείται ότι θα παραλάβετε "τις επόμενες ημέρες". Γελάει ο κόσμος. Στο τσακ ήμουν να το πάρω από Amazon αλλά κι αυτοί πλέον θεωρώ ότι θα αργήσουν (όχι τόσο αλλά οκ).
freestyoler93 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, NoMans είπε Έχω εθιστεί στο συγκεκριμένο thread, το παραδέχομαι, παρόλο που το παρήγγειλα πρώτη φορά νωρίτερα, χωρίς πίεση χρόνου! 12/9 15.01 από Κωτσόβολο τηλεφωνικώς, με βλέπω και μένα για Νοέμβριο. (PM 256 Blue προπληρωμένο). Τηλ που πήρα 2 φορές, και τις 2 οι απαντήσεις ήταν γενικές, τύπου εννοείται ότι προηγείστε, εννοείται ότι θα παραλάβετε "τις επόμενες ημέρες". Γελάει ο κόσμος. Στο τσακ ήμουν να το πάρω από Amazon αλλά κι αυτοί πλέον θεωρώ ότι θα αργήσουν (όχι τόσο αλλά οκ). Ο μόνος λόγος που δεν επέλεξα amazon απο πλαίσιο ηταν οτι το πλαίσιο κανει άτοκες δοσεις
bill_2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου δεν βλεπω να εχει ερθει τιποτα σημερα και ουτε αυριο μου φαινετε , μαλλον δεν παρελαβε η isquare τιποτα !
esofron Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου παρήγγειλα και τα airpods pro 3 απο amazon DE. θα τα έχω την επομενη βδομαδα. 1
Mr.kostas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, NoMans είπε Έχω εθιστεί στο συγκεκριμένο thread, το παραδέχομαι, παρόλο που το παρήγγειλα πρώτη φορά νωρίτερα, χωρίς πίεση χρόνου! 12/9 15.01 από Κωτσόβολο τηλεφωνικώς, με βλέπω και μένα για Νοέμβριο. (PM 256 Blue προπληρωμένο). Τηλ που πήρα 2 φορές, και τις 2 οι απαντήσεις ήταν γενικές, τύπου εννοείται ότι προηγείστε, εννοείται ότι θα παραλάβετε "τις επόμενες ημέρες". Γελάει ο κόσμος. Στο τσακ ήμουν να το πάρω από Amazon αλλά κι αυτοί πλέον θεωρώ ότι θα αργήσουν (όχι τόσο αλλά οκ). Ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο έχω παραγγείλει και εγώ και είμαι σε αναμονή και χθες ένας φίλος μου το ‘κανε τηλεφωνικώς και του είπαν την επόμενη εβδομάδα θα το έχει
defodio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελία iPhone 17 Pro Max 256GB Silver από iStorm στις 12/09, με επιβεβαίωση πληρωμής 15:00:27. Σειρά 175**, μίλησα χθες (24/09) μαζί τους, και το παιδί μου είπε ότι τελευταία παραλαβή είχαν Παρασκευή 19/09. Έχει κάποιος νεότερη ενημέρωση;
koumos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Νομίζω φαίνεται και από αυτό το thread και απο τους refreshers ότι μία παρτίδα μόνο ήρθε την Παρασκευή και μετά τίποτα. Οπότε αναμένουμε μήπως αύριο σκάσει νέα παρτίδα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα