koutsou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μόλις έλαβα μήνυμα από Κωτσόβολο να πάω να παραλάβω από το κατάστημα (Ασημί Pro 256). 2
PanozX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, koutsou είπε Μόλις έλαβα μήνυμα από Κωτσόβολο να πάω να παραλάβω από το κατάστημα (Ασημί Pro 256). Ποτε ειχες παραγγειλει;
djlazos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, koutsou είπε Μόλις έλαβα μήνυμα από Κωτσόβολο να πάω να παραλάβω από το κατάστημα (Ασημί Pro 256). Καλησπερα ποτε εκανες την παραγγελια και με ποιον τροπο αν επιτρεπεται και επισεις το προπληρωσες ολο το ποσο?...Εχω κανει τηλεφωνικη day one 15:45 και δεν εχω καμια απολυτος ενημερωση.....επισεις πηρα την I-square σημερα και αυτο που μου ειπαν οτι η κατασταση ειναι οπως και τις προηγουμενες χρονιες δεν αλλαξε τιποτα.....οποτε καλη υπομονη σε ολους
koutsou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, PanozX είπε Ποτε ειχες παραγγειλει; 10 Σεπτεμβρίου πρωί είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά τηλεφωνικώς η παραγγελία έκλεισε τη Παρασκευή 12 στις 14:35 (λίγο πριν ανοίξουν επίσημα). Και όχι δεν εξόφλησα όλο το ποσό, για να απαντήσω και στον @djlazos Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από koutsou 1
marios199546 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, koutsou said: Μόλις έλαβα μήνυμα από Κωτσόβολο να πάω να παραλάβω από το κατάστημα (Ασημί Pro 256). Πότε παρήγγειλες ?
Mr.kostas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, defodio είπε Προπαραγγελία iPhone 17 Pro Max 256GB Silver από iStorm στις 12/09, με επιβεβαίωση πληρωμής 15:00:27. Σειρά 175**, μίλησα χθες (24/09) μαζί τους, και το παιδί μου είπε ότι τελευταία παραλαβή είχαν Παρασκευή 19/09. Έχει κάποιος νεότερη ενημέρωση; Ένας φίλος είχε κάνει την παραγγελία από το istorm στης 12/9 νομίζω με το που άνοιξαν οι προ παραγγελίες και το παρέλαβε την Δευτέρα τώρα δεν ξέρω τι είδους προτεραιότητα βάζουν και τα έχουν κάνει μπάχαλο 1
ToProkopio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Παραγγελία από Public 19.09 και ώρα 08:15 iphone 17 pro max 256gb orange..ενώ μέχρι χθες έγραφε το κλασικό : "Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παραλαβή έως Παρασκευή 26/09 στο κατάστημα της επιλογής σου." ,σήμερα άλλαξε σε: "Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας για παραλαβή Αύριο 26/09 στο κατάστημα της επιλογής σου." με status σταθερά "Καταχωρήθηκε". Έχω ελπίδες ή βρήκαν άλλο τρόπο να μας τρολλάρουν; 🤷♂️
petran1790 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, glazar76 είπε Κωτσόβολος διαθέσιμο PM 512 Deep Blue Το ειδα και εγω! αλλα οταν πας να δεις τα καταστηματα δεν εμφανιζει καποιο.. βασικα ειναι ανενεργο.. κατι παιζει με αυτα...
djlazos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, koutsou είπε 10 Σεπτεμβρίου πρωί είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά τηλεφωνικώς η παραγγελία έκλεισε τη Παρασκευή 12 στις 14:35 (λίγο πριν ανοίξουν επίσημα). Και όχι δεν εξόφλησα όλο το ποσό, για να απαντήσω και στον @djlazos Μια χαρα εμεις μας κοβω για τελος οκτωβρη?
KwstasC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλησπερα μαγκες να κανω μια ερωτηση βρηκα σφραγισμενο iphone 17 pro max αλλα δεν υπαρχει αποδειξη λεει οτι εγγυηση εχει με το IMEI ισχυει;
ppmarkos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, KwstasC είπε Καλησπερα μαγκες να κανω μια ερωτηση βρηκα σφραγισμενο iphone 17 pro max αλλα δεν υπαρχει αποδειξη λεει οτι εγγυηση εχει με το IMEI ισχυει; Ναι για 1 χρόνο όμως..
tommy1984 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Όσοι παίρνετε από Αμαζον τι εγγύηση έχει η συσκευή σας; Και σε περίπτωση που πάθει κάτι που το πάτε; Στα εξουσιοδοτημένα οπουδήποτε στην Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα