Giorgoss94 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Από αμαζον υπάρχει τρόπος για αποφορολογηση;; Ευχαριστώ !
harris231 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα σήμερα που παράγγειλα το απλό 17 μαύρο 256 από Public, μόλις τώρα μου ήρθε μείλ που μου αλλάζει την ημερομηνία από 20 Νοέμβρη σε.....έως 06 Νοέμβρη. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει απλά σας το μεταφέρω. Η παραγγελία μπήκε προχθές στη μία το μεσημέρι. Επίσης ρώτησα και σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μου είπαν πως γενικά η συγκεκριμένη σειρά έχει τρομερή επιτυχία και απήχηση αφού πραγματικά όλοι έπεσαν με τα μούτρα τόσο στο χρώμα όσο και στο μοντέλο. Επιμένουν περίεργως, πάντως στο κατάστημα πως η ημερομηνία είναι ενδεικτική και πως παρόλο που δεν το έχω προπληρώσει και θα μπορούσα να το ακυρώσω με βάση το τι θα μου έλεγαν, μου είπαν πως πολύ πιθανό να φύγει και πιο μακριά από Νοέμβρη. Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παράδοση έως Πέμπτη 06/11 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από harris231 1
Sakm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Από αμαζον υπάρχει τρόπος για αποφορολογηση;; Ευχαριστώ ! Ναι πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο amazon business . Μίλα με τον λογιστή σου για να σε καθοδηγήσει.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Sakm 1
Giorgoss94 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Sakm είπε Ναι πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο amazon business . Μίλα με τον λογιστή σου για να σε καθοδηγήσει.. Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ ! Και το παίρνεις κατευθείαν μειωμένη τιμή όπως εδώ Ελλάδα ; 1
igiot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, tommy1984 είπε Όσοι παίρνετε από Αμαζον τι εγγύηση έχει η συσκευή σας; Και σε περίπτωση που πάθει κάτι που το πάτε; Στα εξουσιοδοτημένα οπουδήποτε στην Ελλάδα; Δεν ξέρω να σου πω για iphone αλλά για φτηνό android κινητό που πήρα (με παράδοση Γερμανία όμως, δεν ξέρω αν έχει διαφορά), στον ενάμησι χρόνο κλάταρε (δε φόρτιζε) , η κινεζοεταιρία άντε να βγάλεις άκρη, τσακ μπαμ μιλάω με αμαζον τσατ, ετικέτα πληρωμένη, το έστειλα και όλα τα λεφτά μου πίσω. Κύριοι, όπως και παλιότερα με άλλα, χωρίς πολλά μα-μου.
mdkamael Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου μάγκες, για πείτε ... έχουμε καθόλου εμπειρία σε αυτή τη φάση, πόσο καιρό χρειάζεται ( αδρά ) άπαξ και το status γράφει ''αναμένεται σύντομα'' αν παραγγείλει κανείς από ΠΛΑΙΣΙΟ κλπ μέχρι να παραλάβει κανείς τη συσκευή ?!
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, tommy1984 είπε Όσοι παίρνετε από Αμαζον τι εγγύηση έχει η συσκευή σας; Και σε περίπτωση που πάθει κάτι που το πάτε; Στα εξουσιοδοτημένα οπουδήποτε στην Ελλάδα; 2 χρόνια. Το πρώτο έτος apple και το δεύτερο χρόνο amazon. Της amazon είναι σαφέστατα καλύτερο… με απλές διαδικασίες σου επιστρέφει ακόμη και τα χρήματα αν πάθει το οτιδήποτε Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Vesouvious
madavenger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Παραγγελία από πλαίσιο ένα pro max μπλε και ένα 17αρι lavender 12/09 15.20.. Μόλις πήραν τηλ για το απλό 17αρι μόνο..το προ Μαξ αγνοείταιιι 😂😂
bill_2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) απο κωτσοβολος βγαζει διαθεσιμα κατα καιρους καποια κοματια π.χ 17pm 512, προχωράω την παραγγελία και λεω αποστολή στο χώρο μου ,μου λεει μολις ολοκληρώσω την πληρωμη αυτο : ( H εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης θα υπολογιστεί μετά την κατάθεση του ποσού στην τράπεζα. ) και λεω εγω τωρα , ποια θα ειναι ημερομηνία παράδοσης ; δλδ ,εχει δει καποιος διαθέσιμο κομμάτι και εκανε αυτη την διαδικασία και το πηρε μετα απο 2-3 μερες η μπορεί και να μην το πάρει άμεσα ? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από bill_2
koumos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Βλεπω παντως στον Κωτσο να μπαινοβγαινουν εντονα σημερα διαφορα μοντελα. +1-2 απο δω μέσα τους πηραν απο Πλαίσιο που εγραψαν πιο πανω, άρα μαλλον οι παραλαβες οι μεσοβδομαδες πρεπει να εγιναν!
harris231 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Λέτε για εμάς που παραγγείλαμε αργότερα δηλαδή να εξομαλυνθεί η κατάσταση για τα απλά τα μοντέλα; Η λογική αυτό δεν λέει; Πως γίνεται για το απλό να υπάρχει τέτοιος χαλασμός; Επειδη δεν έχω ξανασχοληθεί στο παρελθόν με παραγγελίες στην αρχή της σεζόν επάνω στην αρχική κυκλοφορία από τηλέφωνα της Apple, πάντα τέτοιος χαμός γινόταν για τα βασικά μοντέλα; Το πρόβλημα δηλαδη δεν περιοριζόταν μόνο στα Μαξ και Προ Μαξ;
petran1790 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καθε χρονο γενικα τα ιδια με τις παραγγελιες, τις προπαραγγελιες, τις αναμονες, τα δευτερολεπτα της παραγγελιας, τα βρισιδια, τα refresh, τα 100αρικα του Κωτσου, τα τα τα ... Δεν αλλαζει τιποτα... Απλα φετος η απλη σειρα (17 σκετο) πηρε αρκετες αναβαθμισεις και εκλεισε το κενο με το Pro σε μερικα καλα σημεια.. οποτε διχασε το κοσμο και το προτιμησε.. γιαυτο γινεται χαμος και στο 17 σκετο φετος... λιγο και τα χρωματα των Pro/ProMax που δεν αρεσαν.. οποτε ... 3
avacan23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, farcry33 είπε Πέφτεις από τα σύννεφα ε ; Ας μάθαινες να γαβγίζεις να ήσουν και εσυ VIP δεν διάβαζες όταν σου έλεγαν όμως 😂 Αν διάβαζες τα ποστ μου το χω πάρει τ οτηλεφωνο από την day -1 αλλα ουτε χαίρομαι ούτε με αλλάζει σαν ανθρωπο και οταν πολλοι εδω μέσα περιμενουν και έχουν πληρώσει το χιουμορ σου ειναι λίγο αστοχο... και το βίντεο ειναι ξεφτίλα για την εταιρεία που κλειδώνει πελάτες εξω με προπαραγγελίες και δίνει μήλα σε κάποιο που δεν τήρησε καμιά σειρά και διαδικασία. Εντος θέματος τώρα, έχω γράψει οτι φέτος τα πράγματα θα ναι δύσκολα γιατι είχα ρωτήσει και είχα μάθει και δυστυχώς δεν διαψεύστικε η πρόβλεψη..περιμενω ενα ασημενιο αρχές νοέμβρη για τον αδερφό μου και ξέρω πως νιώθει χωρίς τηλέφωνο...οπότε κουράγιο και σκεφτείτε οτι θα το πάρετε σε λίγεσ εβδομάδεσ στο χρώμα που θέλετε και με τισ θήκεσ και τα τζαμάκια που διαλέξατε. Η πληροφόρηση που έχω από you.gr ειναι 40 μέρες το δεύτερο κύμα από το 1ο το νωρίτερο. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από avacan23
tania2110 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ έχω αρχίσει πάντως να συγχύζομαι με το πλαίσιο που δεν δίνει καμία απολύτως ενημέρωση..Δηλαδή αν κάποιος παράγγελνε σήμερα πότε θα παραλάμβανε ? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από tania2110
PanozX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Το αστειο ειναι οτι βγαινει καινουρια συσκευη καθε χρονο... αν ειναι να περιμενουμε μεχρι τελος νεομβριου μεσα δεκεμβριου καλυτερα να περιμενουμε για το καινουριο του χρονου χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα