Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας εγώ θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα,αν έχει παραλάβει κανείς 17 pro max 256 deep blue από κωτσόβολο γενικά και μετά αν έχει παραλάβει κάποιος από κωτσόβολο λάρισας ειδικά,διότι έχω κάνει προπαραγγελία άπο 10/9 και από τότε ακούω μόνο γενικούρες σύμφωνα με τις ημερομηνίες παράδοσης.ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια απορία: πως istorm,public,κωτσόβολος,πλαίσιο καθυστέρουν τόσο πολύ ενω άλλα μαγαζιά στο σκρουτζ είτε τοπικά πχ kleidiselectric κρήτη παραλαμβάνουν κάθε 5μέρες/1 εβδομάδα…

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ανδρεας97 είπε

Εγώ έχω μια απορία: πως istorm,public,κωτσόβολος,πλαίσιο καθυστέρουν τόσο πολύ ενω άλλα μαγαζιά στο σκρουτζ είτε τοπικά πχ kleidiselectric κρήτη παραλαμβάνουν κάθε 5μέρες/1 εβδομάδα…

Πιστευω τα μαγαζια που λες εχουν πολυ μικροτερο ογκο παραγγελιων γι αυτο

Δημοσ.
7 ώρες πριν, esofron είπε

καλημέρα απο πιο αμαζον και πότε περασες την παραγγελία; καλοριζικο.

απο το γερμανικο στις 19 του μηνός.Thanks!😊

• Like 1
Δημοσ.

Θα περιμένω και την επόμενη βδομάδα. Νιώθω πολύ @@ να ανέχομαι τα γούστα της apple. Μετά ακυρώνεται η παραγγελία και επιστροφή χρημάτων. Θα πληρώσω πρώτη δόση στην κάρτα και θα παρακαλώ πότε θα έρθει το τηλ; 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Αν διάβαζες τα ποστ μου το χω πάρει τ οτηλεφωνο από την day -1 αλλα ουτε χαίρομαι ούτε με αλλάζει σαν ανθρωπο και οταν πολλοι εδω μέσα περιμενουν και έχουν πληρώσει το χιουμορ σου ειναι λίγο αστοχο... και το βίντεο ειναι ξεφτίλα για την εταιρεία που κλειδώνει πελάτες εξω με προπαραγγελίες και δίνει μήλα σε κάποιο που δεν τήρησε καμιά σειρά και διαδικασία.

Εντος θέματος τώρα, έχω γράψει οτι φέτος τα πράγματα θα ναι δύσκολα γιατι είχα ρωτήσει και είχα μάθει και δυστυχώς δεν διαψεύστικε η πρόβλεψη..περιμενω ενα ασημενιο αρχές νοέμβρη για τον αδερφό μου και ξέρω πως νιώθει χωρίς τηλέφωνο...οπότε κουράγιο και σκεφτείτε οτι θα το πάρετε σε λίγεσ εβδομάδεσ στο χρώμα που θέλετε και με τισ θήκεσ και τα τζαμάκια που διαλέξατε. Η πληροφόρηση που έχω από you.gr ειναι 40 μέρες το δεύτερο κύμα από το 1ο το νωρίτερο.  

Το μόνο που την νοιάζει την apple είναι το χρήμα και αυτός που έστειλες καλώς η κακός είναι από τους γνωστότερους YouTubers - influencers στον κόσμο, επίσης μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά και προσωπικά δεν δίνω δεκάρα αν έρθει και Δεκέμβριο μακάρι ο καημός μου να είναι πάντα το ποτε θα πάρω το iPhone 😂

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, farcry33 είπε

Το μόνο που την νοιάζει την apple είναι το χρήμα και αυτός που έστειλες καλώς η κακός είναι από τους γνωστότερους YouTubers - influencers στον κόσμο, επίσης μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά και προσωπικά δεν δίνω δεκάρα αν έρθει και Δεκέμβριο μακάρι ο καημός μου να είναι πάντα το ποτε θα πάρω το iPhone 😂

Συγχαρητήρια φίλος αυτός είναι υγιής τρόπος σκέψης. Καλά κ που καιγόμαστε όλοι τώρα κ κάνουμε σαν τους τρελούς τη δεύτερη μέρα που θα το πάρουμε φεύγει η κάψα και ο ενθουσιασμός. Οποτε τζάμπα μπαίνουμε στο τρυπάκι της τόσης αγωνίας και τρέλας 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Παίδες όσοι πήρατε από Amazon είχε τόσο καιρό διαθεσιμότητες σε silver pro max? 

Απ' ότι θυμάμαι όχι ....... Εγώ τουλάχιστον δεν ειδα όλες αυτές τις μέρες 🤔

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

Συγχαρητήρια φίλος αυτός είναι υγιής τρόπος σκέψης. Καλά κ που καιγόμαστε όλοι τώρα κ κάνουμε σαν τους τρελούς τη δεύτερη μέρα που θα το πάρουμε φεύγει η κάψα και ο ενθουσιασμός. Οποτε τζάμπα μπαίνουμε στο τρυπάκι της τόσης αγωνίας και τρέλας 

Όντως πιστεύω θα ενθουσιαστώ το πολύ για 1-2 μέρες και μετά Κλάιν μαιν, γενικά εχω χρόνια να δω μια συσκευή που να με ενθουσιάσει πραγματικά αν γνωρίζεται κάτι πείτε μου.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Πιστευω τα μαγαζια που λες εχουν πολυ μικροτερο ογκο παραγγελιων γι αυτο

Όπου έχει γραμμένο η apple τον εισαγωγέα έχει και την χώρα συνολικά. Εξυπηρετεί πρώτα μεγάλους πελάτες και στέλνει εδώ 5-10 συσκευές ή όσες παραγγέλνει ο εισαγωγέας φοβούμενος μη του μείνουν στοκ

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Παίδες όσοι πήρατε από Amazon είχε τόσο καιρό διαθεσιμότητες σε silver pro max? 

Είχε σίγουρα μέχρι 21/9 που κοίταξα για παραλαβή 26/9… το σκεφτόμουν να πάρω με απαλλαγή και λέω άσε μωρέ θα έρθει από iStorm… Το μετάνιωσα που δεν παράγγειλα από Amazon όσο είχε διαθεσιμότητα … τώρα και εκεί τίποτα… 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, MPQHD είπε

Είχε σίγουρα μέχρι 21/9 που κοίταξα για παραλαβή 26/9… το σκεφτόμουν να πάρω με απαλλαγή και λέω άσε μωρέ θα έρθει από iStorm… Το μετάνιωσα που δεν παράγγειλα από Amazon όσο είχε διαθεσιμότητα … τώρα και εκεί τίποτα… 

Εγώ που έψαχνα ένα τέτοιο σε 256 δεν το είδα ποτέ πάντως σε κανένα από τα 4 Amazon …. Αλλά ούτε και 512 …

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kapsala είπε

Λοιπόν τελευταία νέα απο Public. H παραγγελία αρχικά έλεγε παραλαβή 19/09. Τη Δευτερα 22/09 άλλαξε σε παραλαβή ΕΩΣ 26/09. Στο τηλέφωνο τους το αυτοματοποιημένο μήνυμα έλεγε παραλανή ΑΠΟ 26/09, οπότε αποφάισα να μιλήσω με εκρπόσωπο. Εκεί μια ευγενέστατη κοπελίτσα μου είπε ότι δεν υπάρχει σειρά πρωτεραιότητας, ΑΛΛΑ δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι καθαρά τυπική και δεν ισχύει. Εγώ ακύρωσα τη προπαραγγελία και είτε σε καποια στιγμή στο μέλον θα το σκεφτώ αν πάρω το 17 προ, είτε θα χτυπήσω το 17 αιρ που πάντα μου άρεσε εμφανησιακά αλλα με προβλημάτιζε η μπαταρία του!

Μια χαρά είναι μια μέρα γεμάτη με νορμαλ χρίση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...