Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ktsak είπε

Εγώ που έψαχνα ένα τέτοιο σε 256 δεν το είδα ποτέ πάντως σε κανένα από τα 4 Amazon …. Αλλά ούτε και 512 …

Είχε κανονικά. Μέχρι σήμερα είχε μπλε 256αρι.. Θα ξαναβάλει, να είσαι έτοιμος 

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθεσιμα πολλά μικρά pro στον Κωτσόβολο βλέπω και μπλε νέα Ιονία 256gb

Η παραγγελία προχωράει κανονικά σε όλα τα στάδια οπότε όποιος προλάβει.

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Διαθεσιμα πολλά μικρά pro στον Κωτσόβολο βλέπω και μπλε νέα Ιονία 256gb

Η παραγγελία προχωράει κανονικά σε όλα τα στάδια οπότε όποιος προλάβει.

τι να τα κανεις τα μικρα ! εδω ειναι το θεμα ... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_2 είπε

τι να τα κανεις τα μικρα ! εδω ειναι το θεμα ... 

έβγαλε και μπλε 15 pro max 512gb αλλά κάποιος το πρόλαβε μόλις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, farcry33 είπε

έβγαλε και μπλε 15 pro max 512gb αλλά κάποιος το πρόλαβε μόλις.

δεν το  προλαβα ! το ειχα δει πριν σε μπλε γμτ ! 

παντως κατι βλεπω κινείτε στον Κωτσοβ , λες να φέρει και το ιστορμ αυριο τιποτα ! 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ ! Και το παίρνεις κατευθείαν μειωμένη τιμή όπως εδώ Ελλάδα ; 

Ναι κανονικά με απαλλαγή  το ΦΠΑ τους που πολλές φορές  μπορεί να σου βγει  και φθηνότερα από ότι στην Ελλάδα 

Επεξ/σία από Sakm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Vesouvious said:

Είχε κανονικά. Μέχρι σήμερα είχε μπλε 256αρι.. Θα ξαναβάλει, να είσαι έτοιμος 

Για παράδοση Ελλάδα έβγαζε και βγάζει πάντα ημερομηνίες τέλη Οκτώβρη. Αν έβαζες Γερμανία όντως έβγαζε delivery σε μερικές ημέρες, αλλά σε διεύθυνση Ελλάδα μετά έδειχνε πάντα μετά τις 20 Οκτώβρη. 

Έχω παραγγείλει από τις 12 του μήνα ένα 17 Pro μπλέ στο .de, και η τρέχουσα ημερομηνία που έχω για delivery είναι 21 Οκτωβρίου. Αν πας να παραγγείλεις τώρα, και εδώ και 3-4 ημέρες, βγάζει 30 Οκτώβρη estimation.

Λογικά τις άλλες χώρες τις καθυστερούν στο να στείλουν, εξυπηρετούν πρώτα τοπικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραλάβεις νωρίτερα,  όπως ο φίλος παραπάνω στο thread.

Επεξ/σία από Hik
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Hik είπε

Για παράδοση Ελλάδα έβγαζε και βγάζει πάντα ημερομηνίες τέλη Οκτώβρη. Αν έβαζες Γερμανία όντως έβγαζε delivery σε μερικές ημέρες, αλλά σε διεύθυνση Ελλάδα μετά έδειχνε πάντα μετά τις 20 Οκτώβρη. 

Έχω παραγγείλει από τις 12 του μήνα ένα 17 Pro μπλέ στο .de, και η τρέχουσα ημερομηνία που έχω για delivery είναι 21 Οκτωβρίου. Αν πας να παραγγείλεις τώρα, και εδώ και 3-4 ημέρες, βγάζει 30 Οκτώβρη estimation.

Λογικά τις άλλες χώρες τις καθυστερούν στο να στείλουν, εξυπηρετούν πρώτα τοπικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραλάβεις νωρίτερα,  όπως ο φίλος παραπάνω στο thread.

Λυπήθηκες τα 10 ευρώ και δεν έβαλες fastest ρε φίλε;

IMG_9968.jpeg.164a58f748d72f8db8a36abf46d2a763.jpeg

12 του μήνα πως το παραγγειλες όταν άνοιξε τις παραγγελίες 19; 😅

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Sakm είπε

Ναι κανονικά με απαλλαγή  το ΦΠΑ τους που πολλές φορές  μπορεί να σου βγει  και φθηνότερα από ότι στην Ελλάδα 

Φαντάσου μόλις παρήγγειλα τώρα, άσχετο βέβαια με iphone αυτό..

αλλά πήρα για τον μικρό miscro sd super mario για το switch 2 και το donkey Kong banzana μόλις 85 ευρώ και τα 2 με τα μεταφορικά. 

Έδω θα έπρεπε να δώσω 150 ευρώ και για τα 2.. τι να λέμε τώρα ελλαδισταν στο μεγαλείο της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξέρετε ότι το αμαζον και σε θήκες κλπ αφαιρεί τον ΦΠΑ.

οι θήκες της apple πχ πάνε στα 41 ευρώ από 59

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.

Συνομιλία με υπάλληλο σε κατάστημα public για 17 pro max: εφόσον δεν είχες δώσει προκαταβολή θα καθυστερήσεις να παραλάβεις. Επίσης, μου λέει περισσότερη ζήτηση έχουν τα μπλε και τους φερνουν αρκετά, πορτοκαλί δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν παραλαμβάνουν πολλά.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ανδρεας97 είπε

Συνομιλία με υπάλληλο σε κατάστημα public για 17 pro max: εφόσον δεν είχες δώσει προκαταβολή θα καθυστερήσεις να παραλάβεις. Επίσης, μου λέει περισσότερη ζήτηση έχουν τα μπλε και τους φερνουν αρκετά, πορτοκαλί δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν παραλαμβάνουν πολλά.

Περισσότερη ζήτηση έχει το ασήμι παιδιά , είναι αρκετά απλό το πράγμα μετά το πορτοκαλί μετά το μπλε, είχαμε και εδώ poll φάνηκε το πράγμα αλλά όπου και να διαβάσεις αυτό είναι το συμπέρασμα . 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα και μιλησα με τον Κωτσόβολο και μου είπαν οτι έχουν ξεκινήσει να δίνουν τις συσκευές στις παραγγειλες που είχανε γίνει βρήκαν διαθεσιμότητα λένε… θέλω να ελπίζω σύντομα να τα πάρουμε 

Επεξ/σία από Mr.kostas
Δημοσ.

https://www.amazon.com.be/dp/B0FQG1TSY1/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=34EY691VP9EJG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.nz-fk3OOnzeMj9KgJxHlGQgTUqBMDY0KVpYCFw5EYYbvyGwJZDIIeZkIH4I1ho007t4Sq8k4x89nDNOUGPpRP1JhWer8DHU8EB_7WvmAozmr1h8UfkYYhF1x-BVG-CktaGTjr2cgLiRojtpQksQ1xcIwLuNjYT8l5gp8pga5q9UgRLVQeXTcbyGomaHi87JV3YrkHNFTktDtmi6Cvli3-A.-dK1z9B6GqqJ27hbtdTpEIFHadxG5LNrsU6keok70D0&dib_tag=se&keywords=iphone%2B17%2Bpro%2Bmax&qid=1758816175&sprefix=iphone%2B17%2Bpro%2Bma%2Caps%2C191&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1&th=1

2 μέρες και δεν φεύγουν μην κοιμάστε!! 🫡 δεν θέλω μπλε

αλλιως το είχα χτυπήσει , χθες βράδυ για μια ώρα βρήκα και 4 ασήμι αλλα μέχρι να βρω τον ξάδερφο να τα παρουμε Με τιμολόγιο είχαν φύγει ! Thank me later 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...