Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε https://www.amazon.com.be/dp/B0FQG1TSY1/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=34EY691VP9EJG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.nz-fk3OOnzeMj9KgJxHlGQgTUqBMDY0KVpYCFw5EYYbvyGwJZDIIeZkIH4I1ho007t4Sq8k4x89nDNOUGPpRP1JhWer8DHU8EB_7WvmAozmr1h8UfkYYhF1x-BVG-CktaGTjr2cgLiRojtpQksQ1xcIwLuNjYT8l5gp8pga5q9UgRLVQeXTcbyGomaHi87JV3YrkHNFTktDtmi6Cvli3-A.-dK1z9B6GqqJ27hbtdTpEIFHadxG5LNrsU6keok70D0&dib_tag=se&keywords=iphone%2B17%2Bpro%2Bmax&qid=1758816175&sprefix=iphone%2B17%2Bpro%2Bma%2Caps%2C191&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1&th=1 2 μέρες και δεν φεύγουν μην κοιμάστε!! 🫡 δεν θέλω μπλε αλλιως το είχα χτυπήσει , χθες βράδυ για μια ώρα βρήκα και 4 ασήμι αλλα μέχρι να βρω τον ξάδερφο να τα παρουμε Με τιμολόγιο είχαν φύγει ! Thank me later Πάνε άπατα τα μπλε. Το Amazon είχε απόθεμα από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα … φοβήθηκε ο κόσμος τις γρατζουνιές μάλλον Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Vesouvious
ktsak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε https://www.amazon.com.be/dp/B0FQG1TSY1/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=34EY691VP9EJG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.nz-fk3OOnzeMj9KgJxHlGQgTUqBMDY0KVpYCFw5EYYbvyGwJZDIIeZkIH4I1ho007t4Sq8k4x89nDNOUGPpRP1JhWer8DHU8EB_7WvmAozmr1h8UfkYYhF1x-BVG-CktaGTjr2cgLiRojtpQksQ1xcIwLuNjYT8l5gp8pga5q9UgRLVQeXTcbyGomaHi87JV3YrkHNFTktDtmi6Cvli3-A.-dK1z9B6GqqJ27hbtdTpEIFHadxG5LNrsU6keok70D0&dib_tag=se&keywords=iphone%2B17%2Bpro%2Bmax&qid=1758816175&sprefix=iphone%2B17%2Bpro%2Bma%2Caps%2C191&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1&th=1 2 μέρες και δεν φεύγουν μην κοιμάστε!! 🫡 δεν θέλω μπλε αλλιως το είχα χτυπήσει , χθες βράδυ για μια ώρα βρήκα και 4 ασήμι αλλα μέχρι να βρω τον ξάδερφο να τα παρουμε Με τιμολόγιο είχαν φύγει ! Thank me later Οτι νάναι. Φίλε δεν έρχεται ούτε Ελλάδα ούτε και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα πλην Βελγιου Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από ktsak 3
tsaksg04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Πάνε άπατα τα μπλε. Το Amazon είχε απόθεμα από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα … φοβήθηκε ο κόσμος τις γρατζουνιές μάλλον Φίλε μην γράφεις ότι να ναι. ΚΑΝΕΝΑ αμαζον δεν έχει 256 σε κανένα χρώμα 1
Hik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Vesouvious said: Λυπήθηκες τα 10 ευρώ και δεν έβαλες fastest ρε φίλε; 12 του μήνα πως το παραγγειλες όταν άνοιξε τις παραγγελίες 19; 😅 Δεν είχε επιλογή πιο γρήγορη παράδοση. Και η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω τι έχεις επιλέξει τώρα, αλλά Ελλάδα δεν νομίζω γιατί ακόμα και τώρα δε βγάζει πιο γρήγορη παράδοση. Αν δε το έπαιζες έξυπνος θα έβλεπες αυτό Επίσης οι προπαραγγελίες άνοιξαν στις 12 του μήνα. Για την ακρίβεια στο .de άνοιξαν για την Ελλάδα περίπου 2 ώρες μετά τις 3, στις 5 παρά. Πιο πριν μόνο σε Γερμανία σε άφηνε να παραγγείλεις. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Hik 2 1
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Hik είπε Δεν είχε επιλογή πιο γρήγορη παράδοση. Και η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω τι έχεις επιλέξει τώρα, αλλά Ελλάδα δεν νομίζω γιατί ακόμα και τώρα δε βγάζει πιο γρήγορη παράδοση. Αν δε το έπαιζες έξυπνος θα έβλεπες αυτό Επίσης οι προπαραγγελίες άνοιξαν στις 12 του μήνα. Για την ακρίβεια στο .de άνοιξαν για την Ελλάδα περίπου 2 ώρες μετά τις 3, στις 5 παρά. Πιο πριν μόνο σε Γερμανία σε άφηνε να παραγγείλεις. Ότι πεις! αυτό που επισυνάπτεις είναι αν θέλεις να κάνεις trade in τη συσκευή σου. Μην γράφεις αρλούμπες 16 λεπτά πριν, ktsak είπε Οτι νάναι. Φίλε δεν έρχεται ούτε Ελλάδα ούτε και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα πλην Βελγιου Από γερμανικό ή ιταλικό πάρτο όταν βάλει ξανά. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Vesouvious
Hik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Η γη γυρίζει, γυρίζει, η γη γυρίζει.. Αφιερωμένο εξαιρετικά.
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε Φίλε μην γράφεις ότι να ναι. ΚΑΝΕΝΑ αμαζον δεν έχει 256 σε κανένα χρώμα Όταν βάζω τα link υπήρχαν. Τι περίμενες να σε περίμεναν; 😅 Αύριο πάλι μέχρι χθες βράδυ είχε μπλε 256 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Vesouvious
MPQHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ktsak είπε Εγώ που έψαχνα ένα τέτοιο σε 256 δεν το είδα ποτέ πάντως σε κανένα από τα 4 Amazon …. Αλλά ούτε και 512 … Είχε σίγουρα μέχρι 21/9 Κυριακή που κοίταγα … σου λέω το σκεφτόμουν να πάρω και όταν έρθει από iStorm να το πουλήσω εκείνο … άργησα λίγο και από 22/9 είχαν γίνει out of stock και στο Amazon. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από MPQHD 1
bill_2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Hik είπε Δεν είχε επιλογή πιο γρήγορη παράδοση. Και η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω τι έχεις επιλέξει τώρα, αλλά Ελλάδα δεν νομίζω γιατί ακόμα και τώρα δε βγάζει πιο γρήγορη παράδοση. Αν δε το έπαιζες έξυπνος θα έβλεπες αυτό Επίσης οι προπαραγγελίες άνοιξαν στις 12 του μήνα. Για την ακρίβεια στο .de άνοιξαν για την Ελλάδα περίπου 2 ώρες μετά τις 3, στις 5 παρά. Πιο πριν μόνο σε Γερμανία σε άφηνε να παραγγείλεις. Δεν θελει να το καταλάβει και μας την λεει συνέχεια ολο εξυπνάδες ειναι , εδω ψωνιζουμε 10 χρονια και τα ξερει αυτος καλύτερα ! ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ ΑΘΡΩΠΕ ΠΑΝΤΑ FAST DELIVERY !! εχουμε και 10 και 20 και 40 ευρω να βαλουμε !! τι δεν καταλαβαινεις δλδ και μας την λες συνεχεια εδω μεσα , λες και εισαι ο γκουρου του Amazon de !! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από bill_2 2 1
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Εχω μια υποψία ότι αύριο παρασκευή θα στοκάρει Μόλις τώρα, bill_2 είπε Δεν θελει να το καταλάβει και μας την λεει συνέχεια ολο εξυπνάδες ειναι , εδω ψωνιζουμε 10 χρονια και τα ξερει αυτος καλύτερα ! ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ ΑΘΡΩΠΕ ΠΑΝΤΑ FAST DELIVERY !! εχουμε 10 και 20 και 40 ευρω !! τι δεν καταλαβαινεις δλδ και μας την λες συνεχεια εδω μεσα , λες και εισαι ο γκουρου του Amazon de !! Τώρα με έπεισες!
Hik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Να το κοιτάξεις, γιατί σε πιάσανε κώτσο. Μάλλον είσαι ο μοναδικός Έλληνας που πληρώνει το free delivery που έχουν όλοι οι άλλοι στο Amazon.de 1
Vesouvious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Hik είπε Να το κοιτάξεις, γιατί σε πιάσανε κώτσο. Μάλλον είσαι ο μοναδικός Έλληνας που πληρώνει το free delivery που έχουν όλοι οι άλλοι στο Amazon.de Για ιδιοκτήτη σκρουτζομαγαζου σε κόβω. Τι έγινε έπεσαν οι πωλήσεις; 😅 1
NoMans Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Ναι, το Amazon έχει την κορυφαία εγγύηση, τουλάχιστον πιο καλή από κάποια ελληνικά καταστήματα, ΑΛΛΑ όταν έρθει άδειο δέμα σφραγισμένο και κάνεις 3 μήνες να τους πείσεις (ναι, παρόλο που είχα βίντεο) και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, αρχίζεις και ξανασκέφτεσαι λίγο αν είναι τόσο καλό όπως ήταν παλιότερα.. (ψωνίζω πάνω από 10ετία από εκεί.. και όχι δεν έχω κάποιον ύποπτο λογαριασμό με επιστροφές κλπ)
paniti Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, NoMans είπε Ναι, το Amazon έχει την κορυφαία εγγύηση, τουλάχιστον πιο καλή από κάποια ελληνικά καταστήματα, ΑΛΛΑ όταν έρθει άδειο δέμα σφραγισμένο και κάνεις 3 μήνες να τους πείσεις (ναι, παρόλο που είχα βίντεο) και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, αρχίζεις και ξανασκέφτεσαι λίγο αν είναι τόσο καλό όπως ήταν παλιότερα.. (ψωνίζω πάνω από 10ετία από εκεί.. και όχι δεν έχω κάποιον ύποπτο λογαριασμό με επιστροφές κλπ) Να ρωτήσω: αυτό σου έχει τύχει με Amazon.de; Γιατί εμένα μου έχει τύχει με ΙΤ και UK, αλλά ποτέ με DE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα