Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, James. είπε

Γεια σας! Υποψηφιος και εγω για το 17 pro max απο Γερμανο. Παραγγειλα στις 13/9 αλλα ακομα αναμονη. Για Ρεθυμνο-Κρητη. 
Θελω τη βοηθεια σας για κατι. Εχει κοπει σε τιμολογιο και εχει προπληρωθει. Το τιμολογιο γραφει deep blue, αλλα μετανιωσα και θελω το ασημενιο. Τους καλεσα σημερα και τους ειπα οτι θελω να παρω ασημενιο οταν ερθει, και ειπαν οτι δεν γινεται επειδη εχει κοπει ηδη το τιμολογιο. Τους ειπα οτι εφοσον δεν το παραλαβω κ δεν ανοιχτει, πως γινεται να μην μπορω να το αλλαξω; Και ειπαν δεν γινεται. Να παω αυριο απο κοντα να τους πω οτι αν δεν μου το αλλαξουν θα κανω καταγγελια; Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης ακομα και αν το ανοιξω, οχι να μου λενε σε συσκευη που δεν εχω παραλαβει, οτι δεν μπορω να αλλαξω χρωμα.

Θα ηθελα να το λυσω με ειρηνικο τροπο, χωρις να κανω φασαρια στο καταστημα, και ζηταω τις συμβουλες σας. 
Ευχαριστω. 

Δεν εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης αν το ανοιξεις! απο εκει και περα εχεις δικαιωμα να ακυρωσεις την παραγγελια σου και να σου επιστραφουν τα λεφτα και να κανεις μια καινουρια

Δημοσ.

υπομονή παιδία και εγώ από istorm 14.58 promax orange 256Gb και ακόμα τίποτα. Επικοινώνησα με istorm μέσω messager και την ρώτησα αν κάνει trade in 16promax και μου είπε ναι (καθώς βαριέμαι να το βάζω αγγελίες κτλ κτλ) . Ξέρετε αν όντως ισχύει γιατί δεν έχω δει να το διαφημίζουν πουθενά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PanozX είπε

Δεν εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης αν το ανοιξεις! απο εκει και περα εχεις δικαιωμα να ακυρωσεις την παραγγελια σου και να σου επιστραφουν τα λεφτα και να κανεις μια καινουρια

Μπορουν απλα να αλλαξουν το τιμολογιο και να με εξυπηρετησουν παρα να μπλεξω παλι με την καρτα να περιμενω επιστροφη χρηματων κ ξανα καινουρια παραγγελια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MPQHD είπε

Είχα ακούσει ότι συνήθως νέες παραλαβές γίνονται 1 φορά την εβδομάδα. Οπότε αναγκαστικά περιμένουμε… 

Εγώ παρήγγειλα στις 12/9 15:01 το 17 pro max Silver 256 με εξόφληση και ακόμα τίποτα. Ευελπιστώ (χωρίς λόγο) για παραλαβή μέχρι τέλος εβδομάδας. 

Α τόσο καλά! 
εγώ δυστυχώς την έκανα 11:50 το βραδυ 12 σεπ 17 pro max silver 512 οπότε μάλλον θα με κλαίνε οι ρέγγες; Λες να πω καλό Νοέμβρη;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, James. είπε

Μπορουν απλα να αλλαξουν το τιμολογιο και να με εξυπηρετησουν παρα να μπλεξω παλι με την καρτα να περιμενω επιστροφη χρηματων κ ξανα καινουρια παραγγελια. 

ναι αλλα αυτο ειναι στη δικαιοδοσια τους αν δεν θελουν να στο κανουν δεν θα το κανουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μόλις μου ήρθε μέιλ από Istorm να παραλάβω. iPhone 17 pro 256 gb ασημί. Παραγγελία 15:04 και αριθμός οβερ 18000

Επεξ/σία από Margo21
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, James. είπε

Γεια σας! Υποψηφιος και εγω για το 17 pro max απο Γερμανο. Παραγγειλα στις 13/9 αλλα ακομα αναμονη. Για Ρεθυμνο-Κρητη. 
Θελω τη βοηθεια σας για κατι. Εχει κοπει σε τιμολογιο και εχει προπληρωθει. Το τιμολογιο γραφει deep blue, αλλα μετανιωσα και θελω το ασημενιο. Τους καλεσα σημερα και τους ειπα οτι θελω να παρω ασημενιο οταν ερθει, και ειπαν οτι δεν γινεται επειδη εχει κοπει ηδη το τιμολογιο. Τους ειπα οτι εφοσον δεν το παραλαβω κ δεν ανοιχτει, πως γινεται να μην μπορω να το αλλαξω; Και ειπαν δεν γινεται. Να παω αυριο απο κοντα να τους πω οτι αν δεν μου το αλλαξουν θα κανω καταγγελια; Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης ακομα και αν το ανοιξω, οχι να μου λενε σε συσκευη που δεν εχω παραλαβει, οτι δεν μπορω να αλλαξω χρωμα.

Θα ηθελα να το λυσω με ειρηνικο τροπο, χωρις να κανω φασαρια στο καταστημα, και ζηταω τις συμβουλες σας. 
Ευχαριστω. 

Ίσως το πρόβλημα είναι πως έχει ήδη πληρωθεί. Οπότε θα πρέπει να εκδοθεί πιστωτικό παραστατικό και να σου επιστρέψουν τα χρήματα και φτου κι απ' την αρχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ndunas είπε

Ίσως το πρόβλημα είναι πως έχει ήδη πληρωθεί. Οπότε θα πρέπει να εκδοθεί πιστωτικό παραστατικό και να σου επιστρέψουν τα χρήματα και φτου κι απ' την αρχή. 

Εχει πληρωθει με καρτα. Υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν γινεται να ακυρωσουν την παραγγελια; Θα κανω καυγα. 

Επεξ/σία από James.
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, James. είπε

Εχει πληρωθει με καρτα. Υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν γινεται να ακυρωσουν την παραγγελια; Θα κανω καυγα. 

να ακυρωσουν φυσικα και γινεται κοβουν πιστωτικο οπως εγραψε πιο πανω ο φιλος

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, James. είπε

Ευχαριστω. 

Ακύρωση της παραγγελίας και νέα παραγγελία, δεν νομίζω να δώσουν άλλη επιλογή

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Ακύρωση της παραγγελίας και νέα παραγγελία, δεν νομίζω να δώσουν άλλη επιλογή

Και επειδη δεν επιθυμω επιστροφη χρηματων αλλα αλλαγη χρωματος στην παραγγελια, μπορουν να το φτιαξουν πιο ευκολα θεωρω. Ακυρωνουν τη μια, παραγγελνουν την αλλη κ τελος. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Margo21 είπε

Καλησπέρα. Μόλις μου ήρθε μέιλ από Istorm να παραλάβω. iPhone 17 pro 256 gb ασημί. Παραγγελία 15:04 και αριθμός οβερ 18000

Καλορίζικο...

Τυχερός από ακύρωση, κάποιος από τους πρώτους δεν παρέλαβε....

.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις βρήκα 256 PM σε μπλε στο You.gr. Το έβαλα για εξόφληση όταν έρθει στο box now, για να δουμε! Δείτε μήπως έχει κι άλλα διαθέσημα!

EDIT: Μου το άλλαξε τελευταία στιγμή σε Pro αλλά όχι Max επειδή κόλλησε το site. Την ακύρωσα την παραγγελία!

Επεξ/σία από geor92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, James. είπε

Ευχαριστω. 

Καλά σου λένε. Ακύρωση κάνε και μετά παραγγελία το χρώμα που θέλεις 

Επεξ/σία από Vesouvious

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...