Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, NoMans είπε

Ναι, το Amazon έχει την κορυφαία εγγύηση, τουλάχιστον πιο καλή από κάποια ελληνικά καταστήματα, ΑΛΛΑ όταν έρθει άδειο δέμα σφραγισμένο και κάνεις 3 μήνες να τους πείσεις (ναι, παρόλο που είχα βίντεο) και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, αρχίζεις και ξανασκέφτεσαι λίγο αν είναι τόσο καλό όπως ήταν παλιότερα.. (ψωνίζω πάνω από 10ετία από εκεί.. και όχι δεν έχω κάποιον ύποπτο λογαριασμό με επιστροφές κλπ)

Αυτό που περιγράφεις μπορεί να γίνει σε οποιανδήποτε μεταφορική. Δεν φταίει το Amazon. Πιο πολύ έχω εμπιστοσύνη στην UPS παρά στις εγχώριες μεταφορικές. Αλήθεια ποια μεταφορική σου έφερε το δέμα; 

Φαντάσου ότι μου έκαναν full refund σε iPhone 15 pro max μετά από ένα έτος γιατί παραπονέθηκα για την μπαταρία του…

IMG_9973.jpeg.abaacefb2953e99e96c10d7f4d2579c4.jpeg

μιλάω πάντα για το γερμανικό Amazon! 

Και όλα τα iPhone τα είχα πάντα 3-4 ημέρες στην επαρχία απ όταν τραβούσαν τα χρήματα 

Amazon.de με κλειστά μάτια! Τα μαγαζάκια εδώ δεν μπορούν να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες και ταχύτητα στην παράδοση 

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα δεν είπα ότι είναι κακό παιδιά, στο τσακ είμαι να το πάρω από εκεί με τις βλακείες του Κώτσου, απλά με προβλημάτισε αυτό που έγινε.. από UK ήταν (έχει συμβεί και με ΙΤ το ξέρω).

Μεταφορική ήταν η Γενική (συνεργάζεται με UPS - κι εγώ επαρχία)

Επεξ/σία από NoMans
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Είχε κανονικά. Μέχρι σήμερα είχε μπλε 256αρι.. Θα ξαναβάλει, να είσαι έτοιμος 

Ρε παίδες από θέμα δικαιωμάτων/εγγυησης/service τι διαφορά έχει να το πάρεις από Amazon? Γιατι στις μεταπωλήσεις ξέρω ότι δεν πάνε καλα τα κινητά του εξωτερικού 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

Ρε παίδες από θέμα δικαιωμάτων/εγγυησης/service τι διαφορά έχει να το πάρεις από Amazon? Γιατι στις μεταπωλήσεις ξέρω ότι δεν πάνε καλα τα κινητά του εξωτερικού 

Τι εννοείς δικαιωμάτων; Έχεις ένα χρόνο εγγύηση apple και τον επόμενο Amazon. Μακάρι να ήταν και τα δύο χρόνια Amazon… Στο Amazon στο αλλάζουν ή σου επιστρέφουν το ποσό με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της apple… Ακόμα και να το πάρεις να το ανοίξεις να του αλλάξεις τα φώτα και τελικά μετανιώνεις ότι θέλεις άλλο χρώμα το αμαζόν θα στο αλλάξει μετά από 45 ημερεσ Πού θα το στείλεις…τι άλλο να πούμε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktsak είπε

Οτι νάναι. Φίλε δεν έρχεται ούτε Ελλάδα ούτε και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα πλην Βελγιου

Screenshot 2025-09-25 at 21.02.36.png

Επειδή το έχουν ξαναανεβασει αρκετές φορές δεν το είχε αναφέρει κανένας , περίεργο μιας και όλα τα άλλα όπως fr de es it στέλνουν κανονικά . 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Τι εννοείς δικαιωμάτων; Έχεις ένα χρόνο εγγύηση apple και τον επόμενο Amazon. Μακάρι να ήταν και τα δύο χρόνια Amazon… Στο Amazon στο αλλάζουν ή σου επιστρέφουν το ποσό με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της apple… Ακόμα και να το πάρεις να το ανοίξεις να του αλλάξεις τα φώτα και τελικά μετανιώνεις ότι θέλεις άλλο χρώμα το αμαζόν θα στο αλλάξει μετά από 45 ημερεσ Πού θα το στείλεις…τι άλλο να πούμε 

Το θέμα είναι γιατί κανένας δεν θέλει να τα αγοράσει όταν πας να τα πουλήσεις λοιπόν..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasmath23 είπε

Το θέμα είναι γιατί κανένας δεν θέλει να τα αγοράσει όταν πας να τα πουλήσεις λοιπόν..

Εγώ έχω πουλήσει. Με flip πλέον ομως δεν έχεις λόγο να τα δίνεις σε άσχετους που μόνο καλύτερη τιμή ζητούν

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vesouvious είπε

Εγώ έχω πουλήσει. Με flip πλέον ομως δεν έχεις λόγο να τα δίνεις σε άσχετους που μόνο καλύτερη τιμή ζητούν

Γιατί τα παίρνει το φλιπ σε τόσο καλές τιμές; Και ας είναι κ από αμαζον;

Δημοσ.

Αν πετύχεις διαθέσιμο με refresh σε Κωτσόβολο, αγοράζεις άφοβα ή παίζει να σε στείλουν με τις υπόλοιπες προπαραγγελίες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, June είπε

Αν πετύχεις διαθέσιμο με refresh σε Κωτσόβολο, αγοράζεις άφοβα ή παίζει να σε στείλουν με τις υπόλοιπες προπαραγγελίες;

Μόνο αν υπάρχει διαθέσιμο σε κατάστημα συγκεκριμένο κ το τσιμπήσεις από κει. Αν πάει αποθήκη μπαίνεις στη λίστα αναμονης μετά από όλους τους υπόλοιπους που έχουν παραγγείλει πριν από σένα κ περιμένουν 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Τι σχέση έχει αν είναι από αμαζον; Αυτό είναι θετικό δεν είναι αρνητικό..

Δημοσ.
12 minutes ago, June said:

Μόνο κατάστημα όπως είπε ο φίλος πιο πάνω ! Σε σημερινή πληρωμένη παραγγελία για αποστολή (με refresh ) μου είπαν πως έγινε λάθος και μόνο με σειρά προτεραιότητας. Ακύρωσα φυσικά 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Ποτε μου δεν είχα πρόβλημα με αγοραστή λόγω Amazon …..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ktsak είπε

Ποτε μου δεν είχα πρόβλημα με αγοραστή λόγω Amazon …..

Τι να πω εγώ δυστυχώς έχω βλέπω μεγάλες διαφορές με ελληνικά/αλαζονικά για τις μεταπωλήσεις. Τεσπα σορυ για τα οφ τοπικ.

Για πείτε από public είχε κανείς κάποιο νεότερο;

Επεξ/σία από kostasmath23
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Τι να πω εγώ δυστυχώς έχω βλέπω μεγάλες διαφορές με ελληνικά/αλαζονικά για τις μεταπωλήσεις. Τεσπα σορυ για τα οφ τοπικ.

Για πείτε από public είχε κανείς κάποιο νεότερο;

Κανένα νέο προσωπικά, αναμένω να αλλάξουν την ημερομηνία για μια εβδομάδα μετά 😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...