Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, igiot είπε

Στο Γερμανό πάντως τώρα δείχνει μπλε μαξ 512 σε χαμηλή διαθεσιμότητα και παράδοση 30/9 αν κάποιος θέλει να το ρισκάρει.
image.png.47c5f3c6ca157250648374fec85acdc9.png

Άσε φίλε, το ρίσκαρα εγώ πριν μία εβδομάδα με κανονική διαθεσιμότητα και έφαγα φόλα..."ναι κύριε, έγινε λάθος κτλ κτλ"

Πλήρωσα και ούτε email επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ

• Sad 1
Δημοσ.

Μου τράβηξε τα χρήματα σήμερα το Amazon.de για το ultra 3 .υποθετω ότι παρέλαβε νέες συσκευές  .για ρ´ηξτε  καμιά ματιά και για τηλέφωνα όσοι ενδιαφέρονται μήπως …

Δημοσ.

Παραγγελία σήμερα από Κώτσο 09:30 στα Βριλήσσια και παραλαβή αύριο 17 Pro 256GB Orange

Δημοσ.

Amazon αυτη τη στιγμη εχει διαθεσιμα τα Pro Max 256 σε ολα τα χρωματα... απλα δεν αναφερει καν ημερομηνια? σημαινει κατι αυτο?? πριν πχ ελεγε 30 Οκτωβρη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, petran1790 είπε

Amazon αυτη τη στιγμη εχει διαθεσιμα τα Pro Max 256 σε ολα τα χρωματα... απλα δεν αναφερει καν ημερομηνια? σημαινει κατι αυτο?? πριν πχ ελεγε 30 Οκτωβρη

Σου λέει και εσένα σε 3-5 εργάσιμες από όταν γίνει dispatch;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Σε ποιο Amazon?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

IMG_0491.png

Οντως.. εχεις δικιο! Το εβλεπα απο PC και ειχε χασει το login... αν δεν ειναι συνδεδεμενος δεν σου βγαζει Out of Stock.. αν συνδεθεις βλεπω οτι και εσυ στην εικονα σου... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Amazon.de

@didimimimi δεν το προχωρησα αδερφε για να δω... 

Το είδα και 'γώ χθες το βράδυ, το προχώρησα και σε .de, και σε .fr και σε .es, έγινε παραγγελιά χωρτις ημερομηνία και μετά το amazon ακύρωσε και τις 3 παραγγελίες, γιατί λέει είδε ύποπτες κινήσεις στο λογαριασμό μου. Τελικά αποτι φαίνεται ήταν λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, αυτό μου απάντησαν 🙁

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει το πορτοκαλί 17pro max. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις γραντζουνιές ; Ναι οκ θα έχω θήκη. Αλλά έχει αναφορές πολλές στα χρωματιστά τηλέφωνα και έχουμε πλέον επίσημη απάντηση της apple ότι το πλαίσιο των καμερών είναι επιρρεπές σε γραντζουνιές αλλά γενικά είναι στιβαρή κατασκευή. Είμαι σε δίλημμα μήπως πάω για το ασημί απλώς δεν μου αρέσει η πλάτη του που έχει μια άσπρη σελίδα κομμένη πίσω. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panos21.e είπε

Καλημέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει το πορτοκαλί 17pro max. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις γραντζουνιές ; Ναι οκ θα έχω θήκη. Αλλά έχει αναφορές πολλές στα χρωματιστά τηλέφωνα και έχουμε πλέον επίσημη απάντηση της apple ότι το πλαίσιο των καμερών είναι επιρρεπές σε γραντζουνιές αλλά γενικά είναι στιβαρή κατασκευή. Είμαι σε δίλημμα μήπως πάω για το ασημί απλώς δεν μου αρέσει η πλάτη του που έχει μια άσπρη σελίδα κομμένη πίσω. 

Πάρε πορτοκαλι άφοβα , αν περιμένουμε να πάρουμε όλοι ασημί θα παραλάβουμε Δεκέμβρη . 

• Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ndunas είπε

Μόλις ακύρωσα την παραγγελία από amazon.it και πήρα το μαύρο 17 256 από γερμανό με παραλαβή Δευτέρα!

Νομίζω κακώς την ακύρωσες πριν παραλάβεις από γερμανό.. γενικά πολλοί εδώ λένε ότι δεν έχουν την καλύτερη αντιμετωπιση και δεν παραλαμβάνουν αυτά τα εμβολιμα κομμάτια που εμφανίζονται online στο γερμανό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, panos21.e είπε

Αν το έχεις χωρίς θήκη, λογικό να γραντζουνιστεί , ειδικά στα χρωματιστά πλαίσια. Τα iPhone είχαν αλουμίνιο και παλαιότερα και πάλι βάζαμε θήκες για προστασία. Εφόσον είναι τόσο ακριβό κινητό, καλύτερα να του βάλεις μια θήκη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν σου αρέσει το πορτοκαλί, κράτησέ το και βάλε απλά μια ωραία θήκη.
και αν θες, βάλε και προστασία για τις κάμερες

Επεξ/σία από darkman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...