Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, geor92 είπε

Νομίζω κακώς την ακύρωσες πριν παραλάβεις από γερμανό.. γενικά πολλοί εδώ λένε ότι δεν έχουν την καλύτερη αντιμετωπιση και δεν παραλαμβάνουν αυτά τα εμβολιμα κομμάτια που εμφανίζονται online στο γερμανό

Έπρεπε να την προπληρώσω, οπότε τώρα ό,τι γίνει έγινε

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εκανα Κωτσοβλο προπαραγγελια 2 iphone PRO MAX 256 ασημι την ημερα που ανοιξαν οι προπαραγγελιες, ωρα 19:30. Ξερουμε ποτε υπαρχει περιπτωση να παραλαβουμε; Ακουω κατι για μηνα σιγουρα, ακουω οτι φετος ειναι καλυτερα την επομενη εβδομαδα το πολυ την μεθεπομενη θα παραλαβουμε ολοι... ξερει κανεις τι παιζει; 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, darkman είπε

Αν το έχεις χωρίς θήκη, λογικό να γραντζουνιστεί , ειδικά στα χρωματιστά πλαίσια. Τα iPhone είχαν αλουμίνιο και παλαιότερα και πάλι βάζαμε θήκες για προστασία. Εφόσον είναι τόσο ακριβό κινητό, καλύτερα να του βάλεις μια θήκη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν σου αρέσει το πορτοκαλί, κράτησέ το και βάλε απλά μια ωραία θήκη.
και αν θες, βάλε και προστασία για τις κάμερες

19/09 έκανα παραγγελία από Κωτσόβολο. Δεν έχω σκοπό να το έχω χωρίς θήκη αλλά είναι επίφοβα μέσα σε διάστημα ενός χρόνου μη τυχόν φθαρεί ή ξεθωριάσει με θήκη τη δική του. Οπότε αυτό συνεπάγεται και μείον στη μεταπωλητική αξία. Τότε στο iPhone 6 κλπ που ήταν αλουμίνιο ήταν ασήμι αλλά ακόμα και τα γκρι δεν είχαν τόσο θέμα. Μετά ένα iPhone space black γέμιζε γραντζουνιές και αυτό πήγε άπατο στη μεταπώληση 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panos21.e είπε

19/09 έκανα παραγγελία από Κωτσόβολο. Δεν έχω σκοπό να το έχω χωρίς θήκη αλλά είναι επίφοβα μέσα σε διάστημα ενός χρόνου μη τυχόν φθαρεί ή ξεθωριάσει με θήκη τη δική του. Οπότε αυτό συνεπάγεται και μείον στη μεταπωλητική αξία. Τότε στο iPhone 6 κλπ που ήταν αλουμίνιο ήταν ασήμι αλλά ακόμα και τα γκρι δεν είχαν τόσο θέμα. Μετά ένα iPhone space black γέμιζε γραντζουνιές και αυτό πήγε άπατο στη μεταπώληση 

ΕΙχε και Gold το 6 αλλα δεν ειναι εκει το θεμα :)   για να μην βγουμε εκτος θεματος αν γενικα βαλεις θηκη τζαμι  και δεν εισαι κανενας ουγκανος δεν θα εχεις θεμα ουτε με το 17 :) 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

Εμένα μου ήρθε email από iStorm να πάω να παραλαβώ.. κόντεψα να μείνω και τελικά ήταν για τα Airpods :D 

Μεχρι να παραλαβουμε iphone απο το istorm θα ανακοινωσουν τα 18αρια

• Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vkngs είπε

Εκανα Κωτσοβλο προπαραγγελια 2 iphone PRO MAX 256 ασημι την ημερα που ανοιξαν οι προπαραγγελιες, ωρα 19:30. Ξερουμε ποτε υπαρχει περιπτωση να παραλαβουμε; Ακουω κατι για μηνα σιγουρα, ακουω οτι φετος ειναι καλυτερα την επομενη εβδομαδα το πολυ την μεθεπομενη θα παραλαβουμε ολοι... ξερει κανεις τι παιζει; 

Μέχρι Δεκέμβριο λογικά θα τα έχεις.

Δημοσ.

Στο You.gr για το 17 pm 256gb orange κάτω απ την τιμή, την μια γράφει «Αναμένεται», την άλλη «Κατόπιν Παραγγελίας». Το παρατηρώ μέρες. Επίσης ακόμα δεν έχουν απάντηση για το χρονικό πλαίσιο που θα παραλάβουμε σε εξοφλημένη παραγγελία. Καλά πάει… 

Δημοσ.

απο Γερμανο παρήγγειλε κάποιος σήμερα το πρωί; πέρασα μια παραγγελία και έστειλαν το email για παράδοση έως 29 του μήνα.

Παίζει να είναι ή μούφα και αυτό; στην κατάσταση της παραγγελίας είναι ακόμα στο καταχωρημένη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bostonaki είπε

2000 ευρώ το pro max 256??? Και κάνετε ακόμη κλικς σε αυτά τα καταστήματα???

• Like 2
Δημοσ.

😂 εγώ έχω προπαραγγελια από το πλαίσιο αιώνες τώρα. Μου βγήκε στην αρχική κ απλά το έστειλα μήπως κάποιος ενδιαφέρεται…

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, billdanos είπε

2000 ευρώ το pro max 256??? Και κάνετε ακόμη κλικς σε αυτά τα καταστήματα???

Τραγικο... πισω απο τον ηλιο να πανε...

Το αστειο ειναι οτι καποιοι, που δεν τα εχουν αναγκη, θα τους κανουν μαγκες αυτους μονο και μονο για την γκλαμουρια να κυκλοφορουν με το νεο 17 Pro series.... 

Δημοσ.

Μας βλέπω από του χρόνου να κάνουμε παραγγελίες στα πακια στην ομόνοια με τα μαγαζάκια , πιο πιθανό είναι να παραλάβουμε νωρίς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...