Ανδρεας97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 52 λεπτά πριν, esofron είπε απο Γερμανο παρήγγειλε κάποιος σήμερα το πρωί; πέρασα μια παραγγελία και έστειλαν το email για παράδοση έως 29 του μήνα. Παίζει να είναι ή μούφα και αυτό; στην κατάσταση της παραγγελίας είναι ακόμα στο καταχωρημένη. Επειδή έβλεπα χθες το βράδυ αργά διαθεσιμότητα σε 512gb 17 pro max deep blue και παράδοση στ κατάστημα 27-29/9 και σήμερα χαμηλή διαθεσιμότητα πήρα τηλ στο κατάστημα της νέας Σμύρνης και ρώτησα αν ισχύει. Μου απάντησε ότι και να βάλω την παραγγελία δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στο κατάστημα μέχρι τις 29/9 γιατί είναι και προπαραγγελίες και ακόμα δεν έχουν στοκ. Γενικά επικρατεί ένα χάος..
esofron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Ανδρεας97 είπε Επειδή έβλεπα χθες το βράδυ αργά διαθεσιμότητα σε 512gb 17 pro max deep blue και παράδοση στ κατάστημα 27-29/9 και σήμερα χαμηλή διαθεσιμότητα πήρα τηλ στο κατάστημα της νέας Σμύρνης και ρώτησα αν ισχύει. Μου απάντησε ότι και να βάλω την παραγγελία δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στο κατάστημα μέχρι τις 29/9 γιατί είναι και προπαραγγελίες και ακόμα δεν έχουν στοκ. Γενικά επικρατεί ένα χάος.. οκ, θα το δω πως θα παει. Αν Δευτέρα πρωί δεν έχει αλλάξει η κατασταση θα παει για ακύρωση. thx
Blueneo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά. 17pm 512 ασημί 12 σεπ είμαι έξαλλος. Πήρα τηλέφωνο την iStorμ Και πολύ ευγενικά και ήρεμα Ανέφερα το θέμα προ παραγγελιών και πως όλο αυτό με τις προ παραγγελίες είναι ένα false advertisement Και πως μόνο και μόνο Από το νόμο οφείλουν να μας ενημερώσουν για ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και η κοπέλα που μίλαγα όχι μόνο δεν με άκουγε αλλά μου απάνταγε Αλάντα άλλων Ήταν τρομερά αγενής δεν με άκουγε μίλαγε πάνω από μένα δεν με αφήνει να μιλήσω και μέσα στις άκρες μου είπε ότι ακόμα κι αυτοί που έχουν προ παραγγείλει 12 Σεπτεμβρίου θα περιμένουνε δύο με τρεις μήνες για να τους έρθει παραγγελία Και πως η Apple φταίει για όλα γιατί τους φέρνει ένα μικρό απόθεμα ενώ αυτοί δε φταίνε πουθενά όταν σου λένε προ παρήγγειλε για να παραλάβεις στις 19 ως διαφημιστικό δόλωμα. Αλλά επι της ουσίας δεν εννοούν αυτό 🤷🤷🤷🤷🤷🤷 1
Antonisgb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Εχω παραγγειλει το iphone 17 256gb black απο το you.gr απο τις 20/9 χωρις καμια ενημερωση και το προιον να βρισκεται σε κατασταση αναμενεται. Εχει κανεις ιδεα ποτε να το υπολογιζω;
Ανδρεας97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 29 λεπτά πριν, Blueneo είπε Καλησπέρα παιδιά. 17pm 512 ασημί 12 σεπ είμαι έξαλλος. Πήρα τηλέφωνο την iStorμ Και πολύ ευγενικά και ήρεμα Ανέφερα το θέμα προ παραγγελιών και πως όλο αυτό με τις προ παραγγελίες είναι ένα false advertisement Και πως μόνο και μόνο Από το νόμο οφείλουν να μας ενημερώσουν για ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και η κοπέλα που μίλαγα όχι μόνο δεν με άκουγε αλλά μου απάνταγε Αλάντα άλλων Ήταν τρομερά αγενής δεν με άκουγε μίλαγε πάνω από μένα δεν με αφήνει να μιλήσω και μέσα στις άκρες μου είπε ότι ακόμα κι αυτοί που έχουν προ παραγγείλει 12 Σεπτεμβρίου θα περιμένουνε δύο με τρεις μήνες για να τους έρθει παραγγελία Και πως η Apple φταίει για όλα γιατί τους φέρνει ένα μικρό απόθεμα ενώ αυτοί δε φταίνε πουθενά όταν σου λένε προ παρήγγειλε για να παραλάβεις στις 19 ως διαφημιστικό δόλωμα. Αλλά επι της ουσίας δεν εννοούν αυτό 🤷🤷🤷🤷🤷🤷 Κι εγώ που είχα μιλήσει τηλεφωνικά με istorm γλυφάδας, ήταν αγενής ο υπάλληλος και μ λέει θα ενημερωθείτε με μέιλ δεν γνωρίζουμε και μου έκλεισε το τηλέφωνο
bill_2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Blueneo είπε Καλησπέρα παιδιά. 17pm 512 ασημί 12 σεπ είμαι έξαλλος. Πήρα τηλέφωνο την iStorμ Και πολύ ευγενικά και ήρεμα Ανέφερα το θέμα προ παραγγελιών και πως όλο αυτό με τις προ παραγγελίες είναι ένα false advertisement Και πως μόνο και μόνο Από το νόμο οφείλουν να μας ενημερώσουν για ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και η κοπέλα που μίλαγα όχι μόνο δεν με άκουγε αλλά μου απάνταγε Αλάντα άλλων Ήταν τρομερά αγενής δεν με άκουγε μίλαγε πάνω από μένα δεν με αφήνει να μιλήσω και μέσα στις άκρες μου είπε ότι ακόμα κι αυτοί που έχουν προ παραγγείλει 12 Σεπτεμβρίου θα περιμένουνε δύο με τρεις μήνες για να τους έρθει παραγγελία Και πως η Apple φταίει για όλα γιατί τους φέρνει ένα μικρό απόθεμα ενώ αυτοί δε φταίνε πουθενά όταν σου λένε προ παρήγγειλε για να παραλάβεις στις 19 ως διαφημιστικό δόλωμα. Αλλά επι της ουσίας δεν εννοούν αυτό 🤷🤷🤷🤷🤷🤷 Λοιπον και εγω το ιδιο 17pm 256 ασημί 12 σεπ , αυτο που εμαθα σημερα ειναι οτι τα πραγματα απο περυσι ειναι ακομα χειροτερα , γερμανος με δυο καταστηματα εδω που μενω επαρχια δεν πηρε για πρωτη φορα ουτε ενα κομματι 17PM 19 Σεπ , πρωτη φορα εχει γινει αυτο μου λεει ! ειναι πολυ χαλια τα πραγματα και φυσικα χειροτέρα από περυσι ,φανηκε οτι εμεις που πιστεύαμε θα παρουμε την επομενη εβδομαδα οτι δεν ηρθε τιποτα σε pro max τελικα ! και το χειροτερο ολων ειναι οτι δεν υπαρχει ενημέρωση απο κανεναν ! φταει η Apple φταίει η εδω εταιρια ? παντως ειναι απαράδεκτη ολοι τους εντελως για τον ΠΟ@Τσ@ ! σορυ κιολας αλλα μετα στραβώνουν αν ψωνίζουμε απο amazon ! και καλα κανουμε ... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από bill_2
esofron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου απο γερμανο εχουμε προοδο. πηγαμε πριν λιγο σε επεξεργασια.
bill_2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) μου φαινετε τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα και στο amazon de.it και γενικα , οταν κανω παραγγελια μετα απο λιγο μου την ακυρωνουν και καλα οτι βλεπουν δρακους με φωτιες ! ( εντωμεταξύ οτι αλλο προιον παραγγείλεις ολα εντάξει , εκτος απο iphone 17 ολα τα μοντελα ) δεν πανε καλα η ανθρωποι ! πελατης 10 χρονια , και ξερεις τη ζητανε ? να τους στειλω ταυτοτητες με την φωτογραφια μου και τετοια αλλα ! δεν το πιστευω ... προφανως πεσανε λαμογια γενικα και μας πηρε η μπορα ολους ! αν παραγγειλω 16PMAX το στελνει κανονικα !!! γελοιο εντελως το επιχείρημα τους .... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από bill_2
defodio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Επικοινώνησα και σήμερα 26/09 στις 16:30 με iStorm για να ρωτήσω αν είχαν νέα παραλαβή, η τελευταία που είχαν ήταν Παρασκευή 19/09, τίποτα νεότερο.
Stelaras1993 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, bill_2 είπε μου φαινετε τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα και στο amazon de.it και γενικα , οταν κανω παραγγελια μετα απο λιγο μου την ακυρωνουν και καλα οτι βλεπουν δρακους με φωτιες ! ( εντωμεταξύ οτι αλλο προιον παραγγείλεις ολα εντάξει , εκτος απο iphone 17 ολα τα μοντελα ) δεν πανε καλα η ανθρωποι ! πελατης 10 χρονια , και ξερεις τη ζητανε ? να τους στειλω ταυτοτητες με την φωτογραφια μου και τετοια αλλα ! δεν το πιστευω ... Amazon.it έχει μπλε pro max 256 με παράδοση 8-21 Οκτωβρίου . Μπείτε να προλάβετε .
bill_2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Amazon.it έχει μπλε pro max 256 με παράδοση 8-21 Οκτωβρίου . Μπείτε να προλάβετε . αυτο παράγγειλα και μου το ακυρωσε σε 2 λεπτα μαι μαιλ !! διαβασε τη γραφω ! το επαθε και φιλος ποιο πανω νομίζω το πρωι σημερα ... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από bill_2
Ανδρεας97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, esofron είπε απο γερμανο εχουμε προοδο. πηγαμε πριν λιγο σε επεξεργασια. Ποιο μοντέλο πήρες;
kostasmath23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά μόλις πήγα στο τοπικό public (βόρεια Ελλάδα). Ο υπεύθυνος μου είπε ότι το σύστημα δείχνει ως επόμενη ημερομηνία παραλαβής κομμάτων την 01/12!!! τωρα τι να σας πω, αυτό μου είπε αυτό σας λέω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από kostasmath23
Stelaras1993 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, bill_2 είπε αυτο παράγγειλα και μου το ακυρωσε σε 2 λεπτα μαι μαιλ !! διαβασε τη γραφω ! το επαθε και φιλος ποιο πανω νομίζω το πρωι σημερα ... διάβασα τι γράφεις εκτος του ότι αναφερεις και de αλλά και it δεν γράφεις για το μπλε που δείχνει ημερομηνία παραλαβής αλλά γενικότητες , πχ ότι παραγγειλες . Αν παραγγειλες τα out of stock λογικό να σου λένε αυτά που σου λένε . Γενικα δεν είχε γράψει κάποιος ότι παράγγειλε από Amazon από όσο έχω καταλάβει .
tsaksg04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Αλήτες. Από 26/09 πήγε 31/10. Αυτό μόνο. Αλήτες από 15/09 παραγγελία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα