Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα κάποιος κάνα νέο από Κωτσόβολο που να έχει κάνει προ παραγγελία και περιμένει ακόμη?

κανενα νεο....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημέρα κυκλοφορίας Ροδο istorm, μου είπανε ότι παρέλαβαν κάπου 50 κινητά. Δύο άτομα μπροστά μου παρέλαβαν εκείνη την ώρα μπλε και πορτοκαλί. Μοντέλο κτλ δεν γνωρίζω αλλά τους είδα με τα κινητά στα χέρια. Κατά τα άλλα απ ότι ξέρω το ιστορμ πρέπει να είναι το χειρότερο στις παραλαβές. Προσωπικά είχα βρει 15 Pro max από μικρό μαγαζάκι και όχι αλυσίδα και το πήρα από εκεί εννοείται πολύ νωρίτερα απ ότι περίμενα 1,5 - 2 μηνες το ιστορμ. ( πήρα τηλ μου βρήκε διαθεσιμα και πήγα επιτόπου και το αγόρασα ) Τοπικό μικρό μαγαζί 

Επεξ/σία από Maxpower71
Δημοσ.

Να ξέρετε πως όντως τα κατάστημα δεν έχουν ιδέα το πότε και πόσες συσκευές θα παραλάβουν , καθώς έχω κάνει προ παραγγελία στο you.gr από 13 του μηνός φυσικά χωρίς καμμία ενημέρωση , εχθές λοιπόν καθώς ένας γνωστός μου δουλεύει σε γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών ως τεχνικός του είπα να κάνει μια ερώτηση αν κάνουμε παραγγελία από εκεί πότε θα έρθει , του είπαν πως δν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν συσκευές καθώς τους έχουν στο αόριστο περίμενε και αυτούς , την Δευτέρα λοιπόν θα βάλουμε παραγγελία από την συγκεκριμένη εταιρία να δούμε κ εκεί τι θα γίνει , το μόνο που μου είπε είναι ότι τον ενημέρωσαν πως έχουν παραδώσει συσκευές προ σαν κατάστημα αλλά όχι προ μαξ , δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα , πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με προ παραγγελίες έπαθα και έμαθα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_2 είπε

ναι Χωρίς ΦΠΑ , πρωτη φορα μου συμβαινει , λες να φταίει αυτο ? δεν μου γραψανε κατι τετοιο στο μαιλ παντως , περισσοτερο θελουν να δουνε ποιος πραγματικα ειμαι , αφου ζητανε ,διπλομα οδηγησης η ταυτότητα , διαβατηριο και αλλα τετοια , λες και ψωνιζω πρωτη φορα ? κατι εγινε μαλλον με τα χωρις ΑΦΜ η και αλιως αλλα δεν ξερω τι παίζεται ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩς ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ IPHONE 17 

Σε μένα έγινε και έγραψα πιο πάνω. Όμως όταν έκανα την παραγγελιά, και στα 3 amazon (.de, .fr & .es) δεν έγραφε ημερομηνία. Έκανα τις παραγγελίες και μετά και στις 3 περιπτώσεις ήρθε ε-μαιλ ακύρωσης. Όπου έλεγε ακριβώς αυτά που λέει και ο φίλος, για ύποπτες κινήσεις λογαριασμού κλπ. Όταν πάτησα στο λινκ https://account-status.amazon.de/identity-validation-eu οπου υποτιθεται θα μου ζητουσαν περαιτερω στοιχεια πιστοποιησης του λογαριασμου, δεν εκκρεμουσε καμια τετοια απαιτηση. Στο τσατ που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι η ακυρωση εγινε επειδη δεν υπηρχε αποθεμα συσκευων, οποτε το σφαλμα αυτο συστημα το εβλεπε σαν υποπτη κινηση. Ο λογαριασμος δεν ειχε μπλοκαριστει, απλα δεν υπαρχει αποθεμα και γιαυτο εγινε οτι εγινε. Εαν υπηρχαν κομματια η παραγγελιες θα προχωρουσαν κανονικα χωρις σφαλμα. Αυτα απο amazon μερια ..... 😮 

Δημοσ.

Μίλησα πριν λίγο με πολύ καλή φίλη στον ΚΩΤΣΟ και μου είπε ότι παραλαμβάνουν από την νέα εβδομάδα πάλι , για να εξυπηρετήσουν τις προπαραγγελίες μας!! Αντε να δούμε….της λέω σίγουρα; Μου λέει ναι σου λέω το συζητάγαμε σήμερα ! Την ξέρω 15 χρόνια ελπίζω να μην λέει παπάντζες και αυτή !

Υ.Γ της είπα τι προπαραγγελια έχω κάνει και της είπα να καβατζωσει ένα στην αποθήκη εάν όντως έρθουν 🥳

• Haha 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Μίλησα πριν λίγο με πολύ καλή φίλη στον ΚΩΤΣΟ και μου είπε ότι παραλαμβάνουν από την νέα εβδομάδα πάλι , για να εξυπηρετήσουν τις προπαραγγελίες μας!! Αντε να δούμε….της λέω σίγουρα; Μου λέει ναι σου λέω το συζητάγαμε σήμερα ! Την ξέρω 15 χρόνια ελπίζω να μην λέει παπάντζες και αυτή !

Υ.Γ της είπα τι προπαραγγελια έχω κάνει και της είπα να καβατζωσει ένα στην αποθήκη εάν όντως έρθουν 🥳

Πες να καβατζωσει και ενα για μενα χαχα 🤪

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, PanozX είπε

Πες να καβατζωσει και ενα για μενα χαχα 🤪

1800€ αν θες σε κανονίζω χαχαχαχ όπως κάνουν μερικοί ξεφτίλες !

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

1800€ αν θες σε κανονίζω χαχαχαχ όπως κάνουν μερικοί ξεφτίλες !

χαχαχαχαχα καντο 2000 να ειναι στρογγυλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ktsak είπε

Σε μένα έγινε και έγραψα πιο πάνω. Όμως όταν έκανα την παραγγελιά, και στα 3 amazon (.de, .fr & .es) δεν έγραφε ημερομηνία. Έκανα τις παραγγελίες και μετά και στις 3 περιπτώσεις ήρθε ε-μαιλ ακύρωσης. Όπου έλεγε ακριβώς αυτά που λέει και ο φίλος, για ύποπτες κινήσεις λογαριασμού κλπ. Όταν πάτησα στο λινκ https://account-status.amazon.de/identity-validation-eu οπου υποτιθεται θα μου ζητουσαν περαιτερω στοιχεια πιστοποιησης του λογαριασμου, δεν εκκρεμουσε καμια τετοια απαιτηση. Στο τσατ που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι η ακυρωση εγινε επειδη δεν υπηρχε αποθεμα συσκευων, οποτε το σφαλμα αυτο συστημα το εβλεπε σαν υποπτη κινηση. Ο λογαριασμος δεν ειχε μπλοκαριστει, απλα δεν υπαρχει αποθεμα και γιαυτο εγινε οτι εγινε. Εαν υπηρχαν κομματια η παραγγελιες θα προχωρουσαν κανονικα χωρις σφαλμα. Αυτα απο amazon μερια ..... 😮 

Μολις μιλησα μαζι τους στο chat και εγω , ο λογος ειναι οτι επειδη ειχα κανει μια παραγγγελια και ακυρωθηκε επειδη ειχα βαλει λαθος καρτα , ε και ? το διορθώσα και ηθελα να ξαναπαραγγειλω ! μετα και καλα δεν σ αφηνει λεει να κανεις αλλη, για 7 ημερες σε προιον iphone 17 ! επειδη και καλα θελουν να παρουν ολοι ! λες και πηρα εγω στην τελικη ! εγινε ενα λαθος και μετα αυτο τελος !και στο τελεος μου ειπανε θα με απαντησουν σε 24-48 ωρες η μετα μπορω να κανω παραγγελια απο 30 σεπτεμβριου ! σαν να σου λενε μετα απο 7 μερες απο την πρωτη που ειχα κανει 22 νομιζω και εγινε λαθος ! Παντως πρωτη φορα τετοιος χαμος με iphone τοσα χρονια ψωνιζω amazon δεν εχει γινει κατι τετοιο ποτε με συσκευη Apple 

Επεξ/σία από bill_2
  • Like 1
Δημοσ.

Νέο μήνυμα από Γερμανός. Το κινητό είναι προς αποστολή στο κατάστημα. Λογικά αύριο ή την Δευτέρα θα παραλάβω. 
η παραγγελία έγινε σήμερα το πρωί από τα διαθέσιμα που παρουσιάστηκαν χθες βράδυ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, esofron είπε

Νέο μήνυμα από Γερμανός. Το κινητό είναι προς αποστολή στο κατάστημα. Λογικά αύριο ή την Δευτέρα θα παραλάβω. 
η παραγγελία έγινε σήμερα το πρωί από τα διαθέσιμα που παρουσιάστηκαν χθες βράδυ.

Τι μοντέλο; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, esofron είπε

Το ίδιο και σε εμένα! Πήρα δύο απλά iPhone σήμερα το πρωί και λογικά θα παραλάβω είτε αύριο είτε τη Δευτέρα!

Δημοσ.

Πλαίσιο έχει κολλήσει στο γνωστό

"Η προπαραγγελία σου θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις το προιόν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή."

Αν κάποιοι πήρατε 15:00 και ακούγονται κάτι για Οκτώβρη Νοέμβρη, εγώ που προπαρηγγειλα 14/09/2025 14:50 φαντάζομαι θα παραλάβω όταν βγει το επόμενο

iPhone 17 Pro Max Silver 256gb

Στο Chat του πλαίσιο ρώτησα αν παραλάβανε πρόσφατα και μου γράφει "Φυσικά!", 2 μηνύματα μετά μου λέει "τελευταία φορά στις 19/9"

Btw ψιλομετάνιωσα που δεν πήρα Orange

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...