Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ήθελα ασημένιο και με πείσανε να παρω ότι υπήρχε γιατι μετά ποιοσ ζει ποιοσ πεθαίνει...ευτυχώς τους άκουσα... οποιος έχει πουλήσει το περσινό μήλο και περιμενει να πάρει το νεο και έμεινε με κανα παλιο 7αρι ή κάποιο android είναι σε αναμένα κάρβουνα...τα χω περάσει τα ξέρω και τα βλέπω και τώρα...οπότε τα δεν έγινε και τίποτα ..και σε ενα μήνα θα πάρετε όλοι είναι λίγο αλάτι στην πληγή...1 μήνας χωρίς μια συσκευή που περνας κάθε μερα σαν προέκταση του χεριού σου  είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα..

Σήμερα πάλι ρώτησα και η απάντηση ειναι εκτίμηση (όχι γνώση) για μετά την παρέλαση...μακάρι εσεις που έχετε πληροφορίες για 17 μαξ την άλλη βδομάδα να πέσετε μέσα...

Consumers who want an iPhone 17 Pro will have to wait 2-3 weeks for the smaller model and 3-4 weeks for the Pro Max. The estimates are identical to last week's figures for the U.S., Canada, the European markets above, and Japan. 

https://www.bgr.com/1979190/iphone-17-pro-still-sold-out-wait-times/

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Εγώ ήθελα ασημένιο και με πείσανε να παρω ότι υπήρχε γιατι μετά ποιοσ ζει ποιοσ πεθαίνει...ευτυχώς τους άκουσα... οποιος έχει πουλήσει το περσινό μήλο και περιμενει να πάρει το νεο και έμεινε με κανα παλιο 7αρι ή κάποιο android είναι σε αναμένα κάρβουνα...τα χω περάσει τα ξέρω και τα βλέπω και τώρα...οπότε τα δεν έγινε και τίποτα ..και σε ενα μήνα θα πάρετε όλοι είναι λίγο αλάτι στην πληγή...1 μήνας χωρίς μια συσκευή που περνας κάθε μερα σαν προέκταση του χεριού σου  είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα..

Σήμερα πάλι ρώτησα και η απάντηση ειναι εκτίμηση (όχι γνώση) για μετά την παρέλαση...μακάρι εσεις που έχετε πληροφορίες για 17 μαξ την άλλη βδομάδα να πέσετε μέσα...

Consumers who want an iPhone 17 Pro will have to wait 2-3 weeks for the smaller model and 3-4 weeks for the Pro Max. The estimates are identical to last week's figures for the U.S., Canada, the European markets above, and Japan. 

https://www.bgr.com/1979190/iphone-17-pro-still-sold-out-wait-times/

Eχεις απολυτο δικιο  , αυτο με το παλιο iphone ,φαντασου εγω το εβλεπα σαν αποτοξίνωση και καλα απο το flangship μοντελο που έχουμε οι περισσότεροι, αλλα δεν παλεύετε με τίποτα πλέον , εχω τωρα ενα  6s και ειμαι αστα να πανε ! ενας μηνας παντα θα ειναι ομως ... 

το θετικο στο αρθρο που εβαλες ειναι οτι λεει γι αυτούς που παραγγείλανε 26-9 και μετα θα παρουν σε 2-3-4 εβδομαδες , εμεις παραγγειλαμε 12-9 12:58 ! και πολλά παιδιά που ειμαστε εδω απο της πρωτες ημερες , αρα εμεις θα παρουμε αν καταλαβα καλα πριν της 3-4 εβδομαδες ! θελω να το πιστευω δλδ .... δεν ειναι δυνατον αυτοι που παραγγειλανε σημερα να παρουνε το ιδιο με εμας που παραγγείλαμε πριν 2 εβδομάδες σχεδον ! 

• Like 1
Δημοσ.

Ασε ξέρω γιατι τα χω περάσει...βάφτισε το 6ς ότι είναι iphone air - μη σου πω είναι και πιο λεπτό...

Λένε  «οι νόμοι είναι σαν τα λουκάνικα· καλύτερα να μην ξέρεις πώς γίνονται», και θα πρόσθετα στην Ελλάδα και τις προπαραγγελίες των μήλων...μεγάλη κουβέντα που δεν μπορεί να γίνει εδώ..

Με το καλό να παραλάβεις γρήγορα!

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, avacan23 είπε

Ασε ξέρω γιατι τα χω περάσει...βάφτισε το 6ς ότι είναι iphone air - μη σου πω είναι και πιο λεπτό...

Λένε  «οι νόμοι είναι σαν τα λουκάνικα· καλύτερα να μην ξέρεις πώς γίνονται», και θα πρόσθετα στην Ελλάδα και τις προπαραγγελίες των μήλων...μεγάλη κουβέντα που δεν μπορεί να γίνει εδώ..

Με το καλό να παραλάβεις γρήγορα!

ευχαριστω και μακάρι , το 6s οντως του φερνει λιγο se AIR  😁.. μερικες φορες θελω να παρω το σφυρι ασε ! 

που λες και εγω ασημί παράγγειλα αλλα ! αν μου κατσει το πορτοκαλι θα το παρω , αν και χρονια παντα επερνα default κομμάτια αυτο που το ειδα στον κωτσοβολο προχθές επαθα πλακα ειναι πολυ περιεργο χρωμα! Unique πραγμα ! 

και ειναι φοβερο αλλα και περιεργο συνάμα ! πιστεύω οτι η μεγαλύτερη ζήτηση εχει να κανει με το Desigh φετος ! 

ειναι ενα αλλο PRO απο τα προηγούμενα ! Kανει την διαφορα , σου μοιαζει απο το 16 και πισω ολα να ειναι απαρχαιωμένα πλεον , λες και βαδίζει καινούργια σειρά PRO ....

Δημοσ.

Ήμουν τυχερός από ότι φαίνεται και παρέλαβα 1η μέρα από iStorm pro max 1tb blue (Βεβαια με τα τωρινα δεδομενα θα ηθελα το γκρι αλλα που να ηξερα) . Τωρα προσπαθω να πουλησω το 15 προ μαξ που ειχα . Γενικα με οτι ειχα διαβασει περιμενα πολυ περισσοτερη αναμονη και ντορο,και σε καμια περιπτωση δεν πιστευα οτι θα ειχα παραλαβει την πρωτη μερα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Maxpower71 είπε

Ημέρα κυκλοφορίας Ροδο istorm, μου είπανε ότι παρέλαβαν κάπου 50 κινητά. Δύο άτομα μπροστά μου παρέλαβαν εκείνη την ώρα μπλε και πορτοκαλί. Μοντέλο κτλ δεν γνωρίζω αλλά τους είδα με τα κινητά στα χέρια. Κατά τα άλλα απ ότι ξέρω το ιστορμ πρέπει να είναι το χειρότερο στις παραλαβές. Προσωπικά είχα βρει 15 Pro max από μικρό μαγαζάκι και όχι αλυσίδα και το πήρα από εκεί εννοείται πολύ νωρίτερα απ ότι περίμενα 1,5 - 2 μηνες το ιστορμ. ( πήρα τηλ μου βρήκε διαθεσιμα και πήγα επιτόπου και το αγόρασα ) Τοπικό μικρό μαγαζί 

Ποιο μαγαζί ειναι αυτο να πάω και γω μιας και είμαι Ρόδο?

Επεξ/σία από dikermon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PanoramaV2 είπε

pro max 1tb blue (Βεβαια με τα τωρινα δεδομενα θα ηθελα το γκρι αλλα που να ηξερα) 

Γιατί το λες; Δυσαρεστημένος από το blue?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ktsak είπε

Σε μένα έγινε και έγραψα πιο πάνω. Όμως όταν έκανα την παραγγελιά, και στα 3 amazon (.de, .fr & .es) δεν έγραφε ημερομηνία. Έκανα τις παραγγελίες και μετά και στις 3 περιπτώσεις ήρθε ε-μαιλ ακύρωσης. Όπου έλεγε ακριβώς αυτά που λέει και ο φίλος, για ύποπτες κινήσεις λογαριασμού κλπ. Όταν πάτησα στο λινκ https://account-status.amazon.de/identity-validation-eu οπου υποτιθεται θα μου ζητουσαν περαιτερω στοιχεια πιστοποιησης του λογαριασμου, δεν εκκρεμουσε καμια τετοια απαιτηση. Στο τσατ που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι η ακυρωση εγινε επειδη δεν υπηρχε αποθεμα συσκευων, οποτε το σφαλμα αυτο συστημα το εβλεπε σαν υποπτη κινηση. Ο λογαριασμος δεν ειχε μπλοκαριστει, απλα δεν υπαρχει αποθεμα και γιαυτο εγινε οτι εγινε. Εαν υπηρχαν κομματια η παραγγελιες θα προχωρουσαν κανονικα χωρις σφαλμα. Αυτα απο amazon μερια ..... 😮 

και εμένα τα ίδια, λογαριασμός business με κίνηση 4-5 χρόνια και μου έβγαζε αυτόματη ακύρωση λόγω ύποπτων κινήσεων. Έκανα 3-4 φορές την ταυτοποίηση από το link που μου έστειλαν αλλά τίποτα, μου είπαν να προσπαθήσω πάλι όταν το δω όντως διαθέσιμο γιατί μάλλον σχετίζεται με το ότι πήγαινα να δημιουργήσω ουσιαστικά μία προπαραγγελία

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, equi1908 είπε

και εμένα τα ίδια, λογαριασμός business με κίνηση 4-5 χρόνια και μου έβγαζε αυτόματη ακύρωση λόγω ύποπτων κινήσεων. Έκανα 3-4 φορές την ταυτοποίηση από το link που μου έστειλαν αλλά τίποτα, μου είπαν να προσπαθήσω πάλι όταν το δω όντως διαθέσιμο γιατί μάλλον σχετίζεται με το ότι πήγαινα να δημιουργήσω ουσιαστικά μία προπαραγγελία

Ναι, και 'γώ, αν δεν δω διαθέσιμο, με εκτιμώμενη ημερομηνία έστω, δεν ξανακάνω παραγγελια. Μου την ακύρωσαν 4 φορές .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Μόλις ήρθε μήνυμα για παραλαβή iStorm Θεσσαλονίκη για AirPods Pro 3,για κινητό δυστυχώς όχι ακόμη …🥲

Οτι νάναι. Σε άλλον σύμπαν βρίσκονται. Και φυσικά, ενημέρωση ΜΗΔΕΝ !!!!!

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.

Ρε παίδες όλοι αυτοί που γράφανε εδώ στα τοπικά για Amazon ότι διαρκώς έχουν αποθέματα, ότι το site δίνει συνεχή ενημέρωση για διαθεσιμότητες και όλα αυτά, που ακριβώς τα βλέπανε; Μπαίνω τις 3-4 τελευταίες μέρες από περιέργεια και ούτε διαθεσιμότητα υπάρχει ούτε προβλεπόμενες παραλαβές ούτε τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Ρε παίδες όλοι αυτοί που γράφανε εδώ στα τοπικά για Amazon ότι διαρκώς έχουν αποθέματα, ότι το site δίνει συνεχή ενημέρωση για διαθεσιμότητες και όλα αυτά, που ακριβώς τα βλέπανε; Μπαίνω τις 3-4 τελευταίες μέρες από περιέργεια και ούτε διαθεσιμότητα υπάρχει ούτε προβλεπόμενες παραλαβές ούτε τίποτα

Από 21/9 και μετά είναι όλα out of stock … ότι άλλο έχουν γράψει τα βλέπουν φαίνεται χωρίς να έχουν κάνει login που δείχνει λάθος πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MPQHD είπε

Από 21/9 και μετά είναι όλα out of stock … ότι άλλο έχουν γράψει τα βλέπουν φαίνεται χωρίς να έχουν κάνει login που δείχνει λάθος πράγματα.

Αρα τζάμπα η φασαρία ε…

μέχρι 21 δλδ είχε σε ολα τα μοντέλα διαθεσιμότητα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...