Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2025 στις 11:33 ΠΜ, equi1908 είπε

και εμένα τα ίδια, λογαριασμός business με κίνηση 4-5 χρόνια και μου έβγαζε αυτόματη ακύρωση λόγω ύποπτων κινήσεων. Έκανα 3-4 φορές την ταυτοποίηση από το link που μου έστειλαν αλλά τίποτα, μου είπαν να προσπαθήσω πάλι όταν το δω όντως διαθέσιμο γιατί μάλλον σχετίζεται με το ότι πήγαινα να δημιουργήσω ουσιαστικά μία προπαραγγελία

τα ιδια και με εμενα , το εγραψα ποιο πανω , κόλπο ειναι (το λόγω ύποπτων κινήσεων και την ταυτοποίηση), να μην κανεις αλλη παραγγελία στο 17αρι, μετα απο 30 Σεπτεμβριου θα μπορεις ,ετσι μου ειπανε εμενα , μονο στο chat μιλα αν θες να σου πουνε αυτα που σου γραφω εγω , στα μαιλ απαντανε τα ιδια σε ολους με AI μαλλον, εμενα μου ζητανε συγνωμη για ολοι την φαση, μεγαλύτερη ελπιδα εχεις να βρεις απο ελλαδα απο ακύρωση αν δεν εχεις κανει προ παραγγελία . 

Το μεσημέρι πηγα εδω σε τοπικο Κωτσοβολο ,  γνωστος μου χρονια το παιδι  , μου ειπε θα παραλαβουνε μεχρι τελος του μηνα δλδ απο τριτη μεχρι πεμπτη .Το εβλεπε μεσα στο Pc την ωρα που μου μιλαγε η ετσι καταλαβα εγω τελος παντων , και αυτα που θα ρθουνε αφορα σε πελατες με προπαραγγειλια μου ειπε , οποτε θελω να πιστευω αυτοι που παραγγειλαμε 12-9 πιστευω να παρουμε την εβδομαδα αυτη ! 

Επεξ/σία από bill_2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill_2 είπε

τα ιδια και με εμενα , το εγραψα ποιο πανω , κόλπο ειναι (το λόγω ύποπτων κινήσεων και την ταυτοποίηση), να μην κανεις αλλη παραγγελία στο 17αρι, μετα απο 30 Σεπτεμβριου θα μπορεις ,ετσι μου ειπανε εμενα , μονο στο chat μιλα αν θες να σου πουνε αυτα που σου γραφω εγω , στα μαιλ απαντανε τα ιδια σε ολους με AI μαλλον, γραφικοί εντελως , εμενα μου ζητανε συγνωμες και τετοιες π@π@ριες , μεγαλύτερη ελπιδα εχεις να βρεις απο ελλαδα απο ακύρωση αν δεν εχεις κανει προ παραγγελία . 

Φίλε μήπως έχει φιλαράκι τον Μπέζο; Γιατί λογικά από εκεί το εμαθες

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε

Φίλε μήπως έχει φιλαράκι τον Μπέζο; Γιατί λογικά από εκεί το εμαθες

οχι θειο απο πρωτο ξαδερφο του πατερα μ ! μας την ειπες εσυ τωρα δλδ ? 

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasmath23 είπε

Αρα τζάμπα η φασαρία ε…

μέχρι 21 δλδ είχε σε ολα τα μοντέλα διαθεσιμότητα;

17 pro max silver 256 που με ένοιαζε εμένα ναι … νομίζω πως είχε για όλα χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο istorm της Ρόδου, ουτε ξερουν ποτε θα ερθει νεα παραγγελία, ουτε ποσοι προηγούνται απο μενα, ουτε ελαβαν την δηλωση ενδιαφεροντος πριν την προπαραγγελια? ούτε ποσα promax 512 ασημι ειναι να παραδώσουν, ούτε ουτε ουτε! Κατα ταλλα θα τηρηθει η σειρά ενδιαφέροντος χαχα! Α ρε samsung δεν παίζεσαι....σ αυτά! Τι καταστηματαρα ειναι αυτο το istorm!!!

Δημοσ.

Μέχρι Νοέμβριο θα έχετε πάρει όλοι λογικά δεν πειράζει τροφή για σκέψη αν όντως το χρειάζεστε για μένα αν είσαι στο 15 - 16 pro max και άνω των 30,  μάλλον δεν έχεις αλλά ενδιαφέροντα η κάτι καλύτερο να ασχοληθείς δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος 🤔 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill_2 είπε

οχι θειο απο πρωτο ξαδερφο του πατερα μ ! μας την ειπες εσυ τωρα δλδ ? 

Σίγουρα είμαι μικρότερος από εσένα και ναι όταν λες χαζομάρες ναι στην είπα 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά εξηγήστε μου λίγο , τι εννοεί εδώ το παλικάρι οι συσκευές είναι κρατημένες στο κατάστημα και μεγάλη αλυσίδα κιόλας όντως; Του έχουν κρατήσει συσκευές γνωστός για να βγάλει μεροκάματο δηλαδή; Έχουμε γεμίσει Πονηρούληδες 

IMG_5343.jpeg

Δημοσ.

Μαρεσει που κρύβει και το όνομα χρήστη στο insomnia. Λες και δεν μπορέσαμε να δούμε ποιος είναι …..

Εξυπναδιες. Έκανε παραγγελίες αβέρτα στην αλυσίδα που μας λέει και τώρα θέλει να βγάλει και κέρδος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση. Και αυτός και κάποιοι άλλοι !
Ο Έλληνας την λαμογιά δεν θα την αποποιηθεί ποτέ …….

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ktsak είπε

Μαρεσει που κρύβει και το όνομα χρήστη στο insomnia. Λες και δεν μπορέσαμε να δούμε ποιος είναι …..

Εξυπναδιες. Έκανε παραγγελίες αβέρτα στην αλυσίδα που μας λέει και τώρα θέλει να βγάλει και κέρδος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση. Και αυτός και κάποιοι άλλοι !

Εγώ το έκρυψα φίλε για ευνόητους λόγους , προσωπικά δν στηρίζω τέτοιες ενέργειες και εξυπνάδες καλύτερα να το πάρω σε έναν μήνα 

Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά το hype και όντας κάτοχος 14Pm έχω σκέψεις για μη παραλαβή όταν έρθει … ειδικά τώρα με το iOS 26 νιώθω ότι έχω νέο κινητό 😉!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, equi1908 είπε

και εμένα τα ίδια, λογαριασμός business με κίνηση 4-5 χρόνια και μου έβγαζε αυτόματη ακύρωση λόγω ύποπτων κινήσεων. Έκανα 3-4 φορές την ταυτοποίηση από το link που μου έστειλαν αλλά τίποτα, μου είπαν να προσπαθήσω πάλι όταν το δω όντως διαθέσιμο γιατί μάλλον σχετίζεται με το ότι πήγαινα να δημιουργήσω ουσιαστικά μία προπαραγγελία

παθών και εδώ απο ισπανικο αμαζον μου την ακυρωσαν 2 φορες με επιστροφη χρηματων. τελικα πηρα 16 προ μαξ σε μαυρο τιτανιο του θεουλη και ησυχασα. καλη υπομονη ...over and out..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsaksg04 είπε

Σίγουρα είμαι μικρότερος από εσένα και ναι όταν λες χαζομάρες ναι στην είπα 

τι να σου πω τώρα ! ας μην το συνεχίσουμε ,βλέπουν οι Μοντ εδω μέσα ,έχουν ξαποστείλει μερικούς ... 

1 ώρα πριν, ktsak είπε

γιαυτο πηρανε χαμπαρι απο το Amazon και κόψανε κ εμας που αγοράζουμε 1-2 iphone το πολυ καθε χρονο ! απο τέτοιες καταστάσεις ... 

Επεξ/σία από bill_2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_2 είπε

γιαυτο πηρανε χαμπαρι απο το Amazon και κόψανε κ εμας που αγοράζουμε 1-2 iphone το πολυ καθε χρονο ! απο τέτοιες καταστάσεις ... 

Δεν έγινε μέσω Αμαζον, αλλά μέσω ελληνικής αλυσίδας, αφού το λέει. Αρα άσχετο …. 
Παρόλα αυτά επηρεάζει όλους εμάς που προσπαθούμε να πάρουμε πο Ελλάδα μια συσκευή και δεν μπορούμε να πάρουμε σειρά λόγω μη αποθέματος, από κάτι τέτοιους εξυπναδιαρηδες …….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ktsak είπε

Δεν έγινε μέσω Αμαζον, αλλά μέσω ελληνικής αλυσίδας, αφού το λέει. Αρα άσχετο …. 
Παρόλα αυτά επηρεάζει όλους εμάς που προσπαθούμε να πάρουμε πο Ελλάδα μια συσκευή και δεν μπορούμε να πάρουμε σειρά λόγω μη αποθέματος, από κάτι τέτοιους εξυπναδιαρηδες …….

εννοούσα γενικά και αφορα στην αρχη και το  Αmazon, τωρα  κόβουνε πολλες παραγγελιες ! και  της ακυρωνουν , σου λεει θα αγοραζεις 1 iphone 17 , μολις πας να παραγγειλεις ενα αλλο σου λεει εχεις ξεπερασει το οριο , έβαλε φρένο με κάποιον τρόπο σ αυτούς που πήγανε να κανουν πολλες παραγγελιες ,πράγμα που δεν εγινε εδώ .

Επεξ/σία από bill_2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...