Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PanosP28 είπε

Εγώ πάντως μετά το hype και όντας κάτοχος 14Pm έχω σκέψεις για μη παραλαβή όταν έρθει … ειδικά τώρα με το iOS 26 νιώθω ότι έχω νέο κινητό 😉!

Και εγώ μπαίνω σε σκέψεις, αν και είμαι με ένα XR 😂 Το θέμα μου είναι πως μέσα Οκτώβρη έχω ταξίδι και θα το ήθελα να το έχω μαζί μου, αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε κάνα 16PM εν τέλει.

Δημοσ.

Επειδή το τηλ το δουλεύω συνέχεια για 10 μέρες και μετά από καιρό μπορώ να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τίποτα προηγούμενο μην κάνετε το λάθος και δεν περίμενε και πάτε και πάρετε το 16 μαξ. Πραγματικά αξίζει να επενδύσετε στο 17 προ μαξ φέτος για πολλούς λόγους αλλά μόνο αν το είχατε στα χέρια σας και βλέπετε φωτό νύχτα , μακρο και το 40 ζουμ τις σελφι το βίντεο και τα μικρόφωνα του (δουλεύω τις κάμερες τώρα με την black magic app και είναι σαν να ‘χω φωτογραφική). Παίζεις destiny και παθαίνεις πλάκα!  Δεν έχει κολλήσει ποτέ δεν μασάει με τίποτα δεν είναι βραστήρας σαν το 16 μαξ και το κρατάς στο χέρι κανονικά όχι άβολα σαν τούβλο όπως  το 16. 
 Εγώ περιμένω ένα ασημένιο μαξ και η εκτίμηση είναι για μετά την παρέλαση , δυστυχώς κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αλλά λογικά τότε θα έρθει το 2ο κύμα. Μην κάνετε το λάθος και πάρετε το 16 μαξ κρίμα είναι δεν συγκρίνεται με το 17 μαξ σε τίποτα , άλλο τηλ από οθόνη κράτημα κάμερες μικρόφωνα. η υπομονή αξίζει!

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, PanoramaV2 είπε

Ήμουν τυχερός από ότι φαίνεται και παρέλαβα 1η μέρα από iStorm pro max 1tb blue (Βεβαια με τα τωρινα δεδομενα θα ηθελα το γκρι αλλα που να ηξερα) . Τωρα προσπαθω να πουλησω το 15 προ μαξ που ειχα . Γενικα με οτι ειχα διαβασει περιμενα πολυ περισσοτερη αναμονη και ντορο,και σε καμια περιπτωση δεν πιστευα οτι θα ειχα παραλαβει την πρωτη μερα....

ήταν 1Τ για αυτό βρήκες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Επειδή το τηλ το δουλεύω συνέχεια για 10 μέρες και μετά από καιρό μπορώ να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τίποτα προηγούμενο μην κάνετε το λάθος και δεν περίμενε και πάτε και πάρετε το 16 μαξ. Πραγματικά αξίζει να επενδύσετε στο 17 προ μαξ φέτος για πολλούς λόγους αλλά μόνο αν το είχατε στα χέρια σας και βλέπετε φωτό νύχτα , μακρο και το 40 ζουμ τις σελφι το βίντεο και τα μικρόφωνα του (δουλεύω τις κάμερες τώρα με την black magic app και είναι σαν να ‘χω φωτογραφική). Παίζεις destiny και παθαίνεις πλάκα!  Δεν έχει κολλήσει ποτέ δεν μασάει με τίποτα δεν είναι βραστήρας σαν το 16 μαξ και το κρατάς στο χέρι κανονικά όχι άβολα σαν τούβλο όπως  το 16. 
 Εγώ περιμένω ένα ασημένιο μαξ και η εκτίμηση είναι για μετά την παρέλαση , δυστυχώς κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αλλά λογικά τότε θα έρθει το 2ο κύμα. Μην κάνετε το λάθος και πάρετε το 16 μαξ κρίμα είναι δεν συγκρίνεται με το 17 μαξ σε τίποτα , άλλο τηλ από οθόνη κράτημα κάμερες μικρόφωνα. η υπομονή αξίζει!

Κάτι τέτοια διαβάζω και ξαναμπαίνω σε σκέψεις να περιμένω αχαχα. Σε ευχαριστώ για το input σου πάντως! Άντε να περιμένουμε, στη χειρότερη, τελευταίο ταξιδάκι για XR, έτσι για αποχαιρετισμό 😂 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ktsak είπε

Μαρεσει που κρύβει και το όνομα χρήστη στο insomnia. Λες και δεν μπορέσαμε να δούμε ποιος είναι …..

Εξυπναδιες. Έκανε παραγγελίες αβέρτα στην αλυσίδα που μας λέει και τώρα θέλει να βγάλει και κέρδος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση. Και αυτός και κάποιοι άλλοι !
Ο Έλληνας την λαμογιά δεν θα την αποποιηθεί ποτέ …….

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά παντού γίνεται αυτό !! Δεν είναι ελληνική εφεύρεση!! Και στην Γερμανία το ίδιο γίνεται από ιδιώτες και μαγαζιά που έχουν διαθεσιμότητα!! Οπότε άστο όσο υπάρχουν άνθρωποι να πληρώνουν πάντα θα συμβαίνει αυτό 

Δημοσ.

Ελευθέριο εμπόριο είναι παιδιά , προσφορά και ζήτηση είναι απλό chill. Οποιος δεν είναι στην φάση δεν αγοράζει . Απλό το θέμα είναι ένα σε όλο αυτό ότι  17promax υπάρχουν πολλά , εμείς είμαστε φτωχοί και δεν θελουμε Να δώσουμε παραπάνω λεφτά . 🤭 με τα κατάλληλα λεφτά την άλλη μέρα έχεις 17pro max . 

• Haha 1
Δημοσ.

Έχει και τα καλά της η αναμονή, έχεις κάτι να περιμένεις.
Μόλις φτάσει το κίνητο μετά από λίγες μέρες πάει το hype 😜
Eγώ φέτος δεν έχω κάνει προπαραγγελία, θα περιμένω να υπάρχει φουλ διαθεσιμότητα και 
θα πάω στο κατάστημα σαν άνθρωπος με την ησυχία μου να το αγοράσω εκείνη την στιγμή.
Τώρα το 16pm που έχω θα το πουλήσω μέσω flip και όσο πιάσει

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Chinosox είπε

Έχει και τα καλά της η αναμονή, έχεις κάτι να περιμένεις.
Μόλις φτάσει το κίνητο μετά από λίγες μέρες πάει το hype 😜
Eγώ φέτος δεν έχω κάνει προπαραγγελία, θα περιμένω να υπάρχει φουλ διαθεσιμότητα και 
θα πάω στο κατάστημα σαν άνθρωπος με την ησυχία μου να το αγοράσω εκείνη την στιγμή.
Τώρα το 16pm που έχω θα το πουλήσω μέσω flip και όσο πιάσει

ωραια το στέφτηκες πάντως, ετσι λεω να κανω καθε χρονο και παλι πεφτω στο ιδιο λαθος , τωρα που ειπες για το Flip τη  εμπειρια έχεις μ αυτούς , μιας και ειναι σπαστικο πλεον με της αγγελίες, απο την άλλη έμαθα οτι τα περνουν  σε χαμηλή  τιμη , ομως ξεμπερδεύεις εύκολα .. 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill_2 είπε

ωραια το στέφτηκες πάντως, ετσι λεω να κανω καθε χρονο και παλι πεφτω στο ιδιο λαθος , τωρα που ειπες για το Flip τη  εμπειρια έχεις μ αυτούς , μιας και ειναι σπαστικο πλεον με της αγγελίες, απο την άλλη έμαθα οτι τα περνουν  σε χαμηλή  τιμη , ομως ξεμπερδεύεις εύκολα .. 

To 14 pro max που είχα πουλήσει πέρυσι στο flip άντε να ήταν 80 ευρώ παρακάτω από ότι θα έπιανε στο ινσόμνια, όπου και πάλι δεν ξέρεις με σιγουριά γιατί με την αγγελία μπορεί να αργήσει να βρεθεί κάποιος και να πέσει η αξία, η να μην πάρεις καν τελικά την υψηλότερη προσφορά, τουλάχιστον εκεί το δίνεις την ίδια αμέσως στιγμή και είναι συγκεκριμένα τα πράγματα.
Είναι αναλόγως τι θέλει ο καθένας και σε τι φάση βρίσκεται.
Συνήθως επιλέγω να πουλήσω εδώ αν η συσκευή είναι αψεγάδιαστη, τώρα το 16pm που έχω έχει κάποιες γρατζουνιές στην οθόνη όπου στο παρελθόν έχω ταλαιπωρηθεί να πουλήσω τηλέφωνο με γρατζουνιές μέσω insomnia οπότε λέω ας το δώσω μέσω flip να ξεμπερδεύω.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chinosox είπε

To 14 pro max που είχα πουλήσει πέρυσι στο flip άντε να ήταν 80 ευρώ παρακάτω από ότι θα έπιανε στο ινσόμνια, όπου και πάλι δεν ξέρεις με σιγουριά γιατί με την αγγελία μπορεί να αργήσει να βρεθεί κάποιος και να πέσει η αξία, η να μην πάρεις καν τελικά την υψηλότερη προσφορά, τουλάχιστον εκεί το δίνεις την ίδια αμέσως στιγμή και είναι συγκεκριμένα τα πράγματα.
Είναι αναλόγως τι θέλει ο καθένας και σε τι φάση βρίσκεται.
Συνήθως επιλέγω να πουλήσω εδώ αν η συσκευή είναι αψεγάδιαστη, τώρα το 16pm που έχω έχει κάποιες γρατζουνιές στην οθόνη όπου στο παρελθόν έχω ταλαιπωρηθεί να πουλήσω τηλέφωνο με γρατζουνιές μέσω insomnia οπότε λέω ας το δώσω μέσω flip να ξεμπερδεύω.

Εμένα το 15 pro max σε άριστη κατάσταση και 86% μπαταρία το έπαιρνε 700€ τόσο το έβαλα και αγγελία και έφυγε σε μια μέρα βέβαια μου έστειλαν για 650€ αρκετοί αλλά δεν θα το έδινα αφού μπορούσα να το δώσω 700€ στο flip θα περίμενα 4-5 μέρες αν δεν έφευγε θα το έδινα εκεί.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Εμένα το 15 pro max σε άριστη κατάσταση και 86% μπαταρία το έπαιρνε 700€ τόσο το έβαλα και αγγελία και έφυγε σε μια μέρα βέβαια μου έστειλαν για 650€ αρκετοί αλλά δεν θα το έδινα αφού μπορούσα να το δώσω 700€ στο flip θα περίμενα 4-5 μέρες αν δεν έφευγε θα το έδινα εκεί.

Τωρα για αυτή τη συσκευή 15 ΡΜ 256 άψογο  δίνει το flip 586€ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ktsak είπε

Τωρα για αυτή τη συσκευή 15 ΡΜ 256 άψογο  δίνει το flip 586€ !

αυτη η επιλογη ειναι για αμεση καταθεση ,η πρωτη στα 640 που γραφει σε 20 ημερες τι ειναι και αργουνε τοσο πολυ; το βαζουν αγγελια αυτη δλδ και περιμενεις να το αγορασει καποιος;

Επεξ/σία από bill_2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...