Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Jose_antonio είπε υπομονή παιδία και εγώ από istorm 14.58 promax orange 256Gb και ακόμα τίποτα. Επικοινώνησα με istorm μέσω messager και την ρώτησα αν κάνει trade in 16promax και μου είπε ναι (καθώς βαριέμαι να το βάζω αγγελίες κτλ κτλ) . Ξέρετε αν όντως ισχύει γιατί δεν έχω δει να το διαφημίζουν πουθενά. Ισχύει αλλά μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν έτρεχε κάποια προσφορά για επιπλέον μπονους για αγορά νέας συσκευής μετά από ανταλλαγή με το παλιό όπως συνήθως τις άλλες χρονιές. Από όσο πρόσεξα όσο περίμενα εκεί, ένα iphone 16pro 256 έπιανε καπου στα 700 ευρώ max. Επίσης και η flip τα έριξε μέσα σε 4 μέρες από τα 860 στα 760 τα 16pro 256 σε άριστη κατασταση...
NoMans Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 22 λεπτά πριν, Koulaouzidis είπε Καλησπέρα καμία εξέλιξη από τον Κωτσόβολο έχουμε; Εμένα μόνο προκαταβολή ζητήσανε 100€ Α καλά κατάλαβα. Εγώ δηλ που είμαι 12/9 15.03 έχω μέλλον.. ευτυχώς δεν το βιάζομαι αλλά αν παραγίνει θα φάνε ακύρωση και αγορά από Γερμανό (όταν θα έχει στοκ).
Blueneo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Margo21 είπε Καλησπέρα. Μόλις μου ήρθε μέιλ από Istorm να παραλάβω. iPhone 17 pro 256 gb ασημί. Παραγγελία 15:04 και αριθμός οβερ 18000 Μου εξηγείς τι είναι ο αριθμός οβερ; Ο αριθμός παραγγελίας και δείχνει τον ακριβή αριθμό προ παραγγελιών;ή κάτι άλλο;με γεια σου
petran1790 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Blueneo είπε Μου εξηγείς τι είναι ο αριθμός οβερ; Ο αριθμός παραγγελίας και δείχνει τον ακριβή αριθμό προ παραγγελιών;ή κάτι άλλο;με γεια σου Προφανως εννοει οβερ (μεγαλυτερος) της στανταρ γνωστης αριθμησης της iStorm.. Σειριακος αριθμος παραγγελιων οποιουδηποτε προιον.. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από petran1790
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, James. είπε Γεια σας! Υποψηφιος και εγω για το 17 pro max απο Γερμανο. Παραγγειλα στις 13/9 αλλα ακομα αναμονη. Για Ρεθυμνο-Κρητη. Θελω τη βοηθεια σας για κατι. Εχει κοπει σε τιμολογιο και εχει προπληρωθει. Το τιμολογιο γραφει deep blue, αλλα μετανιωσα και θελω το ασημενιο. Τους καλεσα σημερα και τους ειπα οτι θελω να παρω ασημενιο οταν ερθει, και ειπαν οτι δεν γινεται επειδη εχει κοπει ηδη το τιμολογιο. Τους ειπα οτι εφοσον δεν το παραλαβω κ δεν ανοιχτει, πως γινεται να μην μπορω να το αλλαξω; Και ειπαν δεν γινεται. Να παω αυριο απο κοντα να τους πω οτι αν δεν μου το αλλαξουν θα κανω καταγγελια; Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης ακομα και αν το ανοιξω, οχι να μου λενε σε συσκευη που δεν εχω παραλαβει, οτι δεν μπορω να αλλαξω χρωμα. Θα ηθελα να το λυσω με ειρηνικο τροπο, χωρις να κανω φασαρια στο καταστημα, και ζηταω τις συμβουλες σας. Ευχαριστω. Μπορείς μέχρι και να το ανοίξεις και να το παραδώσεις κανονικά πίσω . Μην ακούς εδώ μέσα τι λένε . Έχω ανοίξει 30 iPhone συσκευές σε media Markt και public και τα έδωσα κανονικά πίσω κανονικά ενεργοποίηση . Εσείς δικαίωμα κανονικά ότι και να σου λένε να το επιστρέψεις
Vesouvious Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 36 λεπτά πριν, billdanos είπε Ισχύει αλλά μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν έτρεχε κάποια προσφορά για επιπλέον μπονους για αγορά νέας συσκευής μετά από ανταλλαγή με το παλιό όπως συνήθως τις άλλες χρονιές. Από όσο πρόσεξα όσο περίμενα εκεί, ένα iphone 16pro 256 έπιανε καπου στα 700 ευρώ max. Επίσης και η flip τα έριξε μέσα σε 4 μέρες από τα 860 στα 760 τα 16pro 256 σε άριστη κατασταση... Υποτίθεται έχει προωθητική (PROMO το αναφέρει) 100 ευρώ. Το 16PM το τρενταρει για 836 ευρώ, αν θυμάμαι 834 είχα δει στο flip. Και πέρυσι κάπου τόσο θυμάμαι ήταν. https://pricing-v2.pandas.io/el-GR/istorm/offer Εγώ τα δίνω στο flip γιατί θέλω να έχω το κινητό όταν σεταρω το καινούργιο. Από Istorm πως γίνεται η διαδικασία; Την ίδια ημέρα αφήνεις το παλιό και αμέσως παίρνεις το νέο;
petran1790 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Εγώ τα δίνω στο flip γιατί θέλω να έχω το κινητό όταν σεταρω το καινούργιο. Από Istorm πως γίνεται η διαδικασία; Την ίδια ημέρα αφήνεις το παλιό και αμέσως παίρνεις το νέο; Εχω την ιδια ακριβως απορια!! Μεχρι να πας σπιτι δεν θα εχεις κινητο πχ? αρκετα δεσμευτικο και βιαστικο στο να σεταρεις το νεο μηλο... Επισης αν θελω μεταγενεστερα να το κανω trade in στο συγκεκριμενο καταστημα, πως ακριβως γινεται? εννοω υπαρχει δυνατοτητα κατι σαν πιστωτικο υπολοιπο με μορφη δωροκαρτας.. πχ για ενδεχομενη αγορα μετα ειτε iPad ειτε οποιουδηποτε προιοντος? Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από petran1790
CleanthisD Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 minutes ago, Vesouvious said: Υποτίθεται έχει προωθητική (PROMO το αναφέρει) 100 ευρώ. Το 16PM το τρενταρει για 836 ευρώ, αν θυμάμαι 834 είχα δει στο flip. Και πέρυσι κάπου τόσο θυμάμαι ήταν. https://pricing-v2.pandas.io/el-GR/istorm/offer Εγώ τα δίνω στο flip γιατί θέλω να έχω το κινητό όταν σεταρω το καινούργιο. Από Istorm πως γίνεται η διαδικασία; Την ίδια ημέρα αφήνεις το παλιό και αμέσως παίρνεις το νέο; Έχει ένα μηχάνημα που βάζεις μέσα την συσκευή σου! Κάνει τους ελέγχους (οθόνες ,γρατζουνιές, μπαταρία κτλ)του και σου βγάζει κουπόνι με την αξία της συσκευής. Το εξαργυρώνεις επιτόπου και παίρνεις την νέα συσκευή 1
kol21 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Όσοι ψάχνεστε για trade in έβγαλε το public προσφορά +70 ευρω αν το κινητό είναι σε εξαιρετική ή πολυ καλή κατάσταση αν δώσεις πίσω iphone 11 και πάνω.
PanozX Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 17 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Μπορείς μέχρι και να το ανοίξεις και να το παραδώσεις κανονικά πίσω . Μην ακούς εδώ μέσα τι λένε . Έχω ανοίξει 30 iPhone συσκευές σε media Markt και public και τα έδωσα κανονικά πίσω κανονικά ενεργοποίηση . Εσείς δικαίωμα κανονικά ότι και να σου λένε να το επιστρέψεις Οχι τιμολογιο! δεν ειναι το ιδιο με απλη αγορα
MPQHD Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Blueneo είπε Α τόσο καλά! εγώ δυστυχώς την έκανα 11:50 το βραδυ 12 σεπ 17 pro max silver 512 οπότε μάλλον θα με κλαίνε οι ρέγγες; Λες να πω καλό Νοέμβρη; Όσο νωρίτερα κάνεις παραγγελία τόσο νωρίτερα παραλαμβάνεις. Το ότι πήρες το 512gb , πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να παραλάβεις νωρίτερα από αρκετούς…. Θα δείξει … όλοι υποθέσεις κάνουμε!
Vesouvious Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, kol21 είπε Όσοι ψάχνεστε για trade in έβγαλε το public προσφορά +70 ευρω αν το κινητό είναι σε εξαιρετική ή πολυ καλή κατάσταση αν δώσεις πίσω iphone 11 και πάνω. Στη τιμή promo είναι μέσα και τα 70. Της istorm είναι 100 ευρω
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, James. είπε Μπορουν απλα να αλλαξουν το τιμολογιο και να με εξυπηρετησουν παρα να μπλεξω παλι με την καρτα να περιμενω επιστροφη χρηματων κ ξανα καινουρια παραγγελια. Η μπορούσες και ‘‘σύ πριν το επέλεγες να το σκεφτόσουν ; Λέω κάτι τρελό εγώ τώρα , από μεγάλη εταιρεία το πήρες όχι από τον πάγκο του μπάρμπα κιτσου να αλλάζει πανεύκολα κάθε τι . Ένα κινητό είναι σιγά πάρε άλλο χρώμα και την επόμενη φορά σκέψου το πιο πολύ . Άκου εκεί καταγγελία . Με τι ανθρώπους μπλέκουν οι υπάλληλοι
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 1 ώρα 11 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Στη τιμή promo είναι μέσα και τα 70. Της istorm είναι 100 ευρω Αυτό έλεγα πριν, πως την ημέρα που ήρθαν οι συσκευές δεν έτρεχε για την αγορά 17 το επιπλέον μπόνους για το trade in. Ίσως το έβαλαν τώρα. Το flip αντίστοιχα έχει μειώσει τις τιμές του μέσα σε 4-5 μέρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα