Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ktsak είπε

Τωρα για αυτή τη συσκευή 15 ΡΜ 256 άψογο  δίνει το flip 586€ !

Εγώ το έβαλα και το έδωσα μια εβδομάδα πριν ανακοινωθούν τα καινούργια iPhone πιθανών για αυτό ορίστε και η προσφορά που μου έστειλαν με email 

IMG_0041.png

Επεξ/σία από panosk111178
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ktsak είπε

Τωρα για αυτή τη συσκευή 15 ΡΜ 256 άψογο  δίνει το flip 586€ !

Σε εμανα για το 16P 128 δινει 710€

Δημοσ.

Επειδή δεν βρίσκω σχετικό νημα, θα ρωτήσω εδώ. Αν δεν επιτρέπεται πετάξτε με έξω ή δείξτε μου πού να πάω.

Όπου ψάχνω για AW series 11 titanium gold λεει 'αναμένεται', ή 'κατόπιν παραγγελίας".

Έχει γραφτεί πουθενά πότε θα είναι διαθέσιμο, ή υπάρχει κάποια εκτίμηση από τα προηγούμενα έτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill_2 είπε

αυτη η επιλογη ειναι για αμεση καταθεση ,η πρωτη στα 640 που γραφει σε 20 ημερες τι ειναι  γιατι αργουνε τοσο πολυ; το βαζουν αγγελια αυτη δλδ και περιμενεις να το αγορασει καποιος;

Δεν ξέρω πιθανωσ ….. Πάντως ,για 20 μέρες μετά δίνει 586, αλλιώς άμεσα 485

IMG_4743.png

Επεξ/σία από ktsak
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Architekt είπε

Αν παραγγείλω τώρα, πότε πιστεύετε θα παραλάβω? Από Κωτσόβολο ή Πλαίσιο?

λοιπον σαν και εσενα περυσι παραγγειλα 29-9-24 απο Istorm 16pm και παρελαβα 21 Νοεμβριου αλλα περυσι !

ελπιζουμε φετος να ειναι καλυτερα τα πραγματα ... 

Δημοσ.
Just now, bill_2 said:

λοιπον σαν και εσενα περυσι παραγγειλα 29-9-24 απο Istorm 16pm και παρελαβα 21 Νοεμβριου αλλα περυσι !

ελπιζουμε φετος να ειναι καλυτερα τα πραγματα ... 

το iStorm το έχω αποκλείσει, από Κωτσόβολο ή Πλαίσιο θα παραγγείλω αύριο… Είναι προτιμότερο να πάω να παραγγείλω από το κατάστημα ή τσάμπα η ταλαιπωρία?

17 Pro 256 silver θέλω να παραγγείλω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, arillatype είπε

δεν εχει καμιά διαφορά.

42 λεπτά πριν, Architekt είπε

το iStorm το έχω αποκλείσει, από Κωτσόβολο ή Πλαίσιο θα παραγγείλω αύριο… Είναι προτιμότερο να πάω να παραγγείλω από το κατάστημα ή τσάμπα η ταλαιπωρία?

17 Pro 256 silver θέλω να παραγγείλω 

Kοιτα να δεις , το iStorm νομιζω φέρνει περισσότερα την πρώτη μερα και μετα ψιλοφρακαρι λιγο, ισως εχεις δικιο  καλυτερα σε Κωτσοβολο , περυσι ο φιλος μου ειχε παραγγειλει Κωτσοβολο σχεδον μαζι μου και το πηρε ποιο νωρις απο εμενα .

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Ελευθέριο εμπόριο είναι παιδιά , προσφορά και ζήτηση είναι απλό chill. Οποιος δεν είναι στην φάση δεν αγοράζει . Απλό το θέμα είναι ένα σε όλο αυτό ότι  17promax υπάρχουν πολλά , εμείς είμαστε φτωχοί και δεν θελουμε Να δώσουμε παραπάνω λεφτά . 🤭 με τα κατάλληλα λεφτά την άλλη μέρα έχεις 17pro max . 

Όχι αδερφέ λάθος κάνεις. Αυτοί καταστρέφουν την αγορά γιατί είναι άπληστοι και πατάνε πάνω στον πόθο του άλλου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsaksg04 είπε

Όχι αδερφέ λάθος κάνεις. Αυτοί καταστρέφουν την αγορά γιατί είναι άπληστοι και πατάνε πάνω στον πόθο του άλλου 

Είναι απλά ένα gadget  , ζεις και χωρίς αυτό καμία αγορά δεν καταστρέφουν έτσι λειτουργεί η αγορά. Τα έχεις; Τα σκας . Και το παίρνεις day one . ΟΛΑ τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε , άρα και αυτοί που παίρνουν ρόλεξ και τα πουλάνε πιο ακριβά από ότι τα αγόρασαν είναι άπληστοι και τα σχετικά; ΟΧΙ!  Είναι ένα αξεσουάρ μόνο για την φινέτσα ωστόσο σου λέει αφού τόσο το αγοράζουν τόσο θα στο δώσω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stelaras1993 είπε

Είναι απλά ένα gadget  , ζεις και χωρίς αυτό καμία αγορά δεν καταστρέφουν έτσι λειτουργεί η αγορά. Τα έχεις; Τα σκας . Και το παίρνεις day one . ΟΛΑ τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε , άρα και αυτοί που παίρνουν ρόλεξ και τα πουλάνε πιο ακριβά από ότι τα αγόρασαν είναι άπληστοι και τα σχετικά; ΟΧΙ!  Είναι ένα αξεσουάρ μόνο για την φινέτσα ωστόσο σου λέει αφού τόσο το αγοράζουν τόσο θα στο δώσω. 

True και εγώ πιστεύω σε ότι δεν αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης μπορείς να κανείς ότι θέλεις.

Δημοσ.

Ετσι για να ανοιξω συζητηση, πόσο χαζό θα ήταν να πουλήσω 16 Pro Max που έχω για δεύτερο κινητό και να το αντικαταστήσω με 17 Pro (με κύριο κινητό το 17 Pm όοοταν έρθει)

• Haha 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Λάθος προσέγγιση, αλλά αν εσύ το πιστεύεις, τι να πούμε. Ο καθένας όπως το βλέπει. Και για μένα τραγική είναι η εκμετάλλευση αυτή !

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...