didimimimi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, Kapoiostipos είπε Ετσι για να ανοιξω συζητηση, πόσο χαζό θα ήταν να πουλήσω 16 Pro Max που έχω για δεύτερο κινητό και να το αντικαταστήσω με 17 Pro (με κύριο κινητό το 17 Pm όοοταν έρθει) Και μετά θα το κρατήσεις το 17 Pro όταν έρθει το PM;
christos_over Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα και από εμένα έχω κάνει προ παραγγελία 12/09 από Κωτσόβολο ένα 17 PRO MAX 256 COSMIC ORANGE και ακόμα τίποτα, είχα καλέσει την Δευτέρα που μας πέρασε και μου είπαν μέχρι Σάββατο θα παραλάβω, μπαρούφες. 😂
PanozX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, christos_over είπε Καλησπέρα και από εμένα έχω κάνει προ παραγγελία 12/09 από Κωτσόβολο ένα 17 PRO MAX 256 COSMIC ORANGE και ακόμα τίποτα, είχα καλέσει την Δευτέρα που μας πέρασε και μου είπαν μέχρι Σάββατο θα παραλάβω, μπαρούφες. 😂 στα ιδια ειμαστε !! υπομονη το πολυ πολυ ακυρωνουμε και παμε για το iphone 20 του χρονου 2
stevengr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, PanozX είπε στα ιδια ειμαστε !! υπομονη το πολυ πολυ ακυρωνουμε και παμε για το iphone 20 του χρονου Το 2027 θα βγει το anniversary σύμφωνα με όλες τις πηγές . Το 2026 πάει για foldable . Θα ήταν πρωτοφανές άλλωστε να αλλάξει design το 2025 και να μην το κρατήσει έστω δύο χρόνια . Και τις καινοτόμες οθόνες του s26 ultra για το μοντέλο του 2027 το anniversary κραταει
polaki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 16 hours ago, Chinosox said: To 14 pro max που είχα πουλήσει πέρυσι στο flip άντε να ήταν 80 ευρώ παρακάτω από ότι θα έπιανε στο ινσόμνια, όπου και πάλι δεν ξέρεις με σιγουριά γιατί με την αγγελία μπορεί να αργήσει να βρεθεί κάποιος και να πέσει η αξία, η να μην πάρεις καν τελικά την υψηλότερη προσφορά, τουλάχιστον εκεί το δίνεις την ίδια αμέσως στιγμή και είναι συγκεκριμένα τα πράγματα. Είναι αναλόγως τι θέλει ο καθένας και σε τι φάση βρίσκεται. Συνήθως επιλέγω να πουλήσω εδώ αν η συσκευή είναι αψεγάδιαστη, τώρα το 16pm που έχω έχει κάποιες γρατζουνιές στην οθόνη όπου στο παρελθόν έχω ταλαιπωρηθεί να πουλήσω τηλέφωνο με γρατζουνιές μέσω insomnia οπότε λέω ας το δώσω μέσω flip να ξεμπερδεύω. Στείλε μου αν θες ένα PM μήπως κάνω τη μετάβαση από γρατσουνισμένο 14 PΜ στο δικό σου.
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Εμείς κάθε χρόνο το λέμε πρώτα σε γνωστούς και φίλους αν θέλουν το προηγούμενο κινητό και μετά μπαίνει αγγελία αλλά όντως η αγγελία έχει το ρίσκο να σου μείνει το κινητού απούλητο ή να πέσιε πολύ η τιμή. Τώρα δεν έχουμε βάλει ακόμα αγγελία γιατί δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε το καινούριο (το δικό μου θα το δώσω στην ξαδέρφη μου). Αγγελία θα μπει 900€ αλλά αν βρεθεί κάποιος και με 850 θα το δώσουμε νε φεύγει. Και μιλάμε για άριστη συσκευή με 100% υγεία μπαταρίας 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Εμείς κάθε χρόνο το λέμε πρώτα σε γνωστούς και φίλους αν θέλουν το προηγούμενο κινητό και μετά μπαίνει αγγελία αλλά όντως η αγγελία έχει το ρίσκο να σου μείνει το κινητού απούλητο ή να πέσιε πολύ η τιμή. Τώρα δεν έχουμε βάλει ακόμα αγγελία γιατί δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε το καινούριο (το δικό μου θα το δώσω στην ξαδέρφη μου). Αγγελία θα μπει 900€ αλλά αν βρεθεί κάποιος και με 850 θα το δώσουμε νε φεύγει. Και μιλάμε για άριστη συσκευή με 100% υγεία μπαταρίας Και γω στην αρχή τσέκαρα το flip που μου έβγαλε μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία των 17, εκτίμηση στα 840 για το 16pro 256 Natural και 99% health (και προφανώς όπως το αγόρασα στο κουτάκι του ακόμη και με το αυτοκόλλητο στην οθόνη). Όταν όμως παρέλαβα το 17pro και ξαναμπήκα να τσεκάρω την ίδια μέρα, η εκτίμηση έπεσε στα 730 για την 20ήμερη πληρωμή! Οπότε το έβαλα εδώ στα 850 μαζί με original θήκη σιλικόνης της Apple και έφυγε μέσα σε 2 ημέρες! 1
bill_2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Αντε και καλη εβδομαδα να εχουμε . μολις ελαβα μαιλ απο iStorm για παραγγελια και επαθα ενα σοκ στην αρχη ,αλλα τελικα αντι για το 17PM ειναι τα Airpods pro 3 ! τι να πω ... 2 1
ktsak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, bill_2 είπε Αντε και καλη εβδομαδα να εχουμε . μολις ελαβα μαιλ απο iStorm για παραγγελια και επαθα ενα σοκ στην αρχη ,αλλα τελικα αντι για το 17PM ειναι τα Airpods pro 3 ! τι να πω ... Ψυχακηδες θα μας καταντησουν ..... 1 1
bill_2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 52 λεπτά πριν, ktsak είπε Ψυχακηδες θα μας καταντησουν ..... αστα να πανε ...
van1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Εγώ πάντως σήμερα που μίλησα με πλαίσιο στα μηνύματα ημερομηνία παραδώσεις δεν πήρα . το μόνο που με απάντησαν είναι ότι Όταν θα είναι διαθέσιμο θα με ενημερώσουν άντε κ καλά κρασια εχω παραγγείλει iPhone 17 pro max λευκό
Maxpower71 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Σε επίσκεψη σήμερα σε istorm Ρόδου με ενημέρωσε ο υπάλληλος ότι αυτό το κύμα που θα παραλάβουν από isquare τώρα θα έχει περισσότερα τηλέφωνα. Επίσης είπε μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα εξυπηρετηθούν σχεδόν όλες οι παραγγελίες. Μιλάμε πάντα για Ροδο κάπου 700 παραγγελίες. Και ότι σε 2 εβδομάδες θα παραλάβω και εγώ.
a40ntistos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Τώρα δεν ξέρω αν είναι κόμπρα η όχι αλλά εμένα μου είπαν ότι δεν έδωσαν την Παρασκευή τα κομμάτια που περίμεναν γιατί δεν έφτασε στην ώρα του το καράβι και ότι αυτό θα γίνει αύριο.. 8
farcry33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, a40ntistos είπε Τώρα δεν ξέρω αν είναι κόμπρα η όχι αλλά εμένα μου είπαν ότι δεν έδωσαν την Παρασκευή τα κομμάτια που περίμεναν γιατί δεν έφτασε στην ώρα του το καράβι και ότι αυτό θα γίνει αύριο.. Το καράβι απ την Περσία 😂 6
ndunas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Παραγγελία Παρασκευή από Γερμανό, σήμερα παραλαβή! 2 iPhone 17 256GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα