Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ndunas είπε

Παραγγελία Παρασκευή από Γερμανό, σήμερα παραλαβή! 2 iPhone 17 256GB

τα απλα iphone 17 γενικα δεν εχουν θεμα με διαθεσιμοτητες οπως και το 17 pro δεν εχει τοσο μεγαλο οσο το Pro Max

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει παραλάβει κάποιος από public 17 pro max ?

η δίκη μου προπαραγγελία 13/9 δείχνει εκτιμώμενη παράδοση έως τέλος Οκτωβρίου ας ελπίσουμε μέσα στον μήνα να το έχω γιατί κι εγώ βιάστηκα και πούλησα το ταπεινό μου 12 pro και τώρα είμαι με ένα 7 αρι αθάνατο !!!

• Haha 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

Τώρα δεν ξέρω αν είναι κόμπρα η όχι αλλά εμένα μου είπαν ότι δεν έδωσαν την Παρασκευή τα κομμάτια που περίμεναν γιατί δεν έφτασε στην ώρα του το καράβι και ότι αυτό θα γίνει αύριο.. 

ένα ακόμα τιπ για να μην ακούς @@ριες επειδή γνωρίζω το distribution της apple στην Ευρώπη απο πρώτο χέρι γίνεται μονο με airlogistics και έπειτα ο διαμοιρασμός με φορτηγά ξεχνά τα καράβια. 

14 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε

Καλησπέρα έχει παραλάβει κάποιος από public 17 pro max ?

η δίκη μου προπαραγγελία 13/9 δείχνει εκτιμώμενη παράδοση έως τέλος Οκτωβρίου ας ελπίσουμε μέσα στον μήνα να το έχω γιατί κι εγώ βιάστηκα και πούλησα το ταπεινό μου 12 pro και τώρα είμαι με ένα 7 αρι αθάνατο !!!

Συνήθισε το 7 θα το κρατήσεις καιρό ακόμα 😂

• Haha 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, farcry33 είπε. 

Συνήθισε το 7 θα το κρατήσεις καιρό ακόμα 😂

Δεν συνηθίζεται το άτιμο 😩😩😩

λες να αργήσει τόσο πολύ ; Είμαι και σε λίστα αναμονή σε ένα τοπικό μαγαζί μου είπε σε καμία 15 μέρες θα παραλάβει κι αλλά κομμάτια για να δούμε ποιος θα φέρει πρώτος 

Που καταντήσαμε σε λιστα αναμονής για ένα κινητό 😏

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε

Δεν συνηθίζεται το άτιμο 😩😩😩

λες να αργήσει τόσο πολύ ; Είμαι και σε λίστα αναμονή σε ένα τοπικό μαγαζί μου είπε σε καμία 15 μέρες θα παραλάβει κι αλλά κομμάτια για να δούμε ποιος θα φέρει πρώτος 

Που καταντήσαμε σε λιστα αναμονής για ένα κινητό 😏

Από το να είμαι σε λίστα αναμονής σε κάποιο πάρκινγκ ή σε τίποτα χειρουργείο...καλύτερα για κινητό....🙃

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.o2.co.uk/shop/apple/iphone-17-pro-max?awc

στην Αγγλία λένε 3-4 εβδομάδες..

You have to wait 2-3 weeks for orders placed on Friday, September 26. Canadian, European, and Japanese buyers get the same shipping estimate for the base model. Chinese users get longer estimates, at 3-4 weeks.

Yπάρχει και η θεωρία της τεχνητης και όχι πραγματικής έλλειωηςς αποθέματος σε μήλα..

Apple is simply faking the demand. They can deliver these iPhone 17 Pro max to people who are waiting for 3-4 weeks but they want to create the impression for the people that pre-ordered that these phone's are more special than that they really are.

Επεξ/σία από avacan23
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Yπάρχει και η θεωρία της τεχνητης και όχι πραγματικής έλλειωηςς αποθέματος σε μήλα..

Apple is simply faking the demand. They can deliver these iPhone 17 Pro max to people who are waiting for 3-4 weeks but they want to create the impression for the people that pre-ordered that these phone's are more special than that they really are.

Eαν ισχύει αυτό μετα .. ειναι οτι να ναι οι ανθρωποι ! ΓΤΣ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Eαν ισχύει αυτό μετα .. ειναι οτι να ναι οι ανθρωποι ! ΓΤΣ

φυσικα κ ισχυει...μαρκετινγκ κ εμεισ τα προβατα τσιμπαμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, PanozX είπε

αυτο σημαινει οτι τους ηρθαν παλι καποια αντε να δουμε

τα πιο ακριβά.....2500 Ευρώ δεν δίνουν πολλοί για κινητό.

Επεξ/σία από dimloukas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Εχει παραγγείλει κανείς από nova iPhone 17 pro max 256? Μου είπαν σε 10 μέρες το πολύ θα έρθει αλλά δεν το βλέπω 

Επεξ/σία από Ilias992
  • Haha 1
Δημοσ.

πάντως επειδή επαγγελματικά συνεργάζομαι με την Quest Holdings - μητρική της iSquare - δεν υπαρχουν πλοία, καράβια κτλ....και τα καταστήματα δεν έχουν εικόνα. 

Μόνο το supply chain της iSquare ξέρει και είναι λίγα άτομα που έχουν εικόνα.

Οπότε υπομονή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...