Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προπαραγγελία από Public 18/9 ( 17 PRO MAX SILVER 256GB ) πλήρωσα μπροστά, μου έβαλαν εκτιμώμενη 26/9, εννοείται πως δεν ήρθε, στα μηνύματα που τους έστειλα απάντησαν την ίδια μπούρδα που λένε σε όλους ότι θα "ενημερωθείτε όταν παραληφθεί το απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας", τώρα άλλαξαν την εκτιμώμενη σε 31/10 🤣, κάνεις προπαραγγελία και πληρώνεις μπροστά να πάρεις το κινητό 2 μήνες μετά την κυκλοφορία! 

Επεξ/σία από zavrasdj
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Προπαραγγελία από Public 18/9 ( 17 PRO MAX SILVER 256GB ) πλήρωσα μπροστά, μου έβαλαν εκτιμώμενη 26/9, εννοείται πως δεν ήρθε, στα μηνύματα που τους έστειλα απάντησαν την ίδια μπούρδα που λένε σε όλους ότι θα "ενημερωθείτε όταν παραληφθεί το απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας", τώρα άλλαξαν την εκτιμώμενη σε 31/10 🤣, κάνεις προπαραγγελία και πληρώνεις μπροστά να πάρεις το κινητό 2 μήνες μετά την κυκλοφορία! 

εδω 12/9 δεν εχουμε παραλαβει! 18/9 και pro max silver εχεις καιρο ακομα δυστηχως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, PanozX είπε

εδω 12/9 δεν εχουμε παραλαβει! 18/9 και pro max silver εχεις καιρο ακομα δυστηχως 

Το ξέρω φίλε μου, απλά θέλω να πω πόσο τραγικά αντιμετωπίζουν το νόημα της "προπαραγγελίας" !

Επεξ/σία από zavrasdj
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Το ξέρω φίλε μου, απλά θέλω να πω πόσο τραγικά αντιμετωπίζουν το νόημα της "προπαραγγελίας" !

απλα μας κοροιδευουν! νομιζω οτι ο Γερμανος ηταν ο πιο legit 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PanozX είπε

απλα μας κοροιδευουν! νομιζω οτι ο Γερμανος ηταν ο πιο legit 

έχω την εντύπωση ότι δίνουν σε όποιον θέλουν αυτοί βασικά, δεν γίνεται όλοι οι "influencers" του ΤικΤοκ να εξυπηρετήθηκαν day 1 και εμείς να περιμένουμε τόσο !

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 pm orange 256, παραγγελία 12/09 15:05 iStorm, ακόμα φυσικά τίποτα. Δεν δέχονται ούτε την πληρωμή μου να εμφανίσουν στην καρτέλα της παραγγελίας...

(Αυτή η παραγγελία έχει μια πληρωμή που εκκρεμεί. Το υπόλοιπο θα ενημερωθεί όταν ληφθεί η πληρωμή.)

Επεξ/σία από vpapanik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zavrasdj είπε

Και εγω απο public 12/9. Πρωτη εκτιμώμενη 19/9, δευτερη εκτιμώμενη 26/9 και τωρα μου γραφει για 31/10. 
17 Pro max deep blue 256

Δημοσ.

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά κάποιο προμηθευτές δεν αναφέρουν χρόνους κλπ απλά περιμένεις, εγώ για ένα ζευγάρι παπούτσια περιμένω εδώ και 2 μήνες και ακόμα τίποτα, έτσι είναι και η apple δεν ευθύνονται τα καταστήματα γιαυτο το χάος.

1 λεπτό πριν, Makka είπε

Και εγω απο public 12/9. Πρωτη εκτιμώμενη 19/9, δευτερη εκτιμώμενη 26/9 και τωρα μου γραφει για 31/10. 
17 Pro max deep blue 256

Μετά θα σε πάει Νοέμβριο 100% 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, farcry33 είπε

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά κάποιο προμηθευτές δεν αναφέρουν χρόνους κλπ απλά περιμένεις, εγώ για ένα ζευγάρι παπούτσια περιμένω εδώ και 2 μήνες και ακόμα τίποτα, έτσι είναι και η apple δεν ευθύνονται τα καταστήματα γιαυτο το χάος.

γιατι δεν αναρτούν online τη λίστα αναμονής ανώνυμα, μονο με τους αριθμούς παραγγελίας ;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, farcry33 είπε

Απο την στιγμη που ζητας προκαταβολη φυσικα και εχεις μεριδιο ευθυνης.

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vpapanik είπε

17 pm orange 256, παραγγελία 12/09 15:05 iStorm, ακόμα φυσικά τίποτα. Δεν δέχονται ούτε την πληρωμή μου να εμφανίσουν στην καρτέλα της παραγγελίας...

(Αυτή η παραγγελία έχει μια πληρωμή που εκκρεμεί. Το υπόλοιπο θα ενημερωθεί όταν ληφθεί η πληρωμή.)

14:58 istorm τπτ bro....αστο κοροιδια

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Μετά θα σε πάει Νοέμβριο 100% 😂

Το ακούω αυτό που λες, αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις στοκ, ας μην ζητάς χρήματα μπροστά για την προπαραγγελία! Άλλοι τα έχουν δώσει όλα, άλλοι με δόσεις, κάποιοι μάλιστα μη ξέροντας την κατάσταση πούλησαν το παλιό τους κινητό για το καινούριο και τώρα έχουν μείνει ξεκρέμαστοι…

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά νομίζω έως την ημέρα κυκλοφορίας μπορούσες να κάνεις προπαραγγελία χωρίς να το πληρώσεις. Απο 19 του μήνα και μετά αν δεν κάνω λάθος επειδή παντού λέει μη διαθέσιμο, σου ζητάει προπληρωμή ώστε να παραγγείλεις και έχουν ένα δίκιο γιατί αν δεν ζητούσαν λεφτά, θα παράγγελνε ο καθένας 3-4 συσκευές. Ενώ τώρα σου λέει θες ; Πλήρωσε το για να το παραγγείλεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maxpower71 είπε

Παιδιά νομίζω έως την ημέρα κυκλοφορίας μπορούσες να κάνεις προπαραγγελία χωρίς να το πληρώσεις. Απο 19 του μήνα και μετά αν δεν κάνω λάθος επειδή παντού λέει μη διαθέσιμο, σου ζητάει προπληρωμή ώστε να παραγγείλεις και έχουν ένα δίκιο γιατί αν δεν ζητούσαν λεφτά, θα παράγγελνε ο καθένας 3-4 συσκευές. Ενώ τώρα σου λέει θες ; Πλήρωσε το για να το παραγγείλεις 

Εμ έλα όμως που δεν έχουν ικανοποιήσει αυτούς που παρήγγειλαν από 12-19 Σεπ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...