Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktsak είπε

Εμ έλα όμως που δεν έχουν ικανοποιήσει αυτούς που παρήγγειλαν από 12-19 Σεπ ?

Δεν αντιλέγω αλλά απ την στιγμή πχ που ο εισαγωγέας έφερε λίγα, τα καταστήματα τι φταίνε ; Οπως έγραψα πριν σήμερα πήγα ιστορμ Ρόδου και για πχ 700 παραγγελίες κάπου εκεί τους στείλανε 15 συσκευές. Μου εξήγησε ότι στο επόμενη κύμα ( 10-15 ημέρες θα έρθουν περισσότερα και έως τέλη Οκτώβρη θα έχουν εξυπηρετηθεί σχεδόν όλες οι παραγγελίες. + ότι φέτος λέει το πράγμα πάει καλύτερα. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολοι εμεις που πληρωσαμε στις προπαραγγελιες μας, πληρωσαμε τα κινητα των influencer και εχουν μαθει το ποιημα οτι παει βαση προτεραιοτητας.

• Like 5
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Παιδιά νομίζω έως την ημέρα κυκλοφορίας μπορούσες να κάνεις προπαραγγελία χωρίς να το πληρώσεις. Απο 19 του μήνα και μετά αν δεν κάνω λάθος επειδή παντού λέει μη διαθέσιμο, σου ζητάει προπληρωμή ώστε να παραγγείλεις και έχουν ένα δίκιο γιατί αν δεν ζητούσαν λεφτά, θα παράγγελνε ο καθένας 3-4 συσκευές. Ενώ τώρα σου λέει θες ; Πλήρωσε το για να το παραγγείλεις 

Σε istorm & public για παραλαβή στο κατάστημα δεν ισχυεί αυτό νομίζω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Makka είπε

Ολοι εμεις που πληρωσαμε στις προπαραγγελιες μας, πληρωσαμε τα κινητα των influencer και εχουν μαθει το ποιημα οτι παει βαση προτεραιοτητας.

Κάπως έτσι πάει το πράγμα δυστυχώς !

Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο έχουν χάσει τη μπάλα. Εχω βάλει παραγγελία όταν άνοιξαν 19:30. Μου είπαν προκαταβολή 300 ευρώ. Οκ τους τα δίνω. Παίρνω τηλ να ρωτήσω μου λέει η υπάλληλος α αν δεν έχετε πληρώσει όλο το ποσό είστε σε μια σειρά, αλλά βάζουμε προτεραιότητα αυτούς που το έχουν πληρώσει όλο το ποσό. Τους λέω δεν μου το είπατε αυτό, ωραία έρχομαι τώρα να πληρώσω. Πάω από εκεί πληρώνω, και μου λένε δεν ισχύει αυτό που είπε η κοπέλα. Εχετε  σειρά προτεραιότητας βάση προ παραγγελίας, δεν παίζει ρόλο αν έχετε πληρώσει όλο το ποσό ή όχι. Μετά ένας μου λέει θα παραλάβουμε αρκετά αυτή την εβδομάδα. Άλλος υπάλληλος μου λέει ε κάνα μήνα ακόμα σίγουρα θα πάρει για να παραλάβεις. Ένα χάος ότι να ναι…

• Confused 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vkngs είπε

Στον Κωτσόβολο έχουν χάσει τη μπάλα. Εχω βάλει παραγγελία όταν άνοιξαν 19:30. Μου είπαν προκαταβολή 300 ευρώ. Οκ τους τα δίνω. Παίρνω τηλ να ρωτήσω μου λέει η υπάλληλος α αν δεν έχετε πληρώσει όλο το ποσό είστε σε μια σειρά, αλλά βάζουμε προτεραιότητα αυτούς που το έχουν πληρώσει όλο το ποσό. Τους λέω δεν μου το είπατε αυτό, ωραία έρχομαι τώρα να πληρώσω. Πάω από εκεί πληρώνω, και μου λένε δεν ισχύει αυτό που είπε η κοπέλα. Εχετε  σειρά προτεραιότητας βάση προ παραγγελίας, δεν παίζει ρόλο αν έχετε πληρώσει όλο το ποσό ή όχι. Μετά ένας μου λέει θα παραλάβουμε αρκετά αυτή την εβδομάδα. Άλλος υπάλληλος μου λέει ε κάνα μήνα ακόμα σίγουρα θα πάρει για να παραλάβεις. Ένα χάος ότι να ναι…

Μα το χειρότερο στην υπόθεση αυτό είναι,  ότι δεν μπορεί να σου πει κάποιος υπεύθυνα πότε περίπου θα παραλάβεις ! Να έχεις έστω μια σιγουριά !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zavrasdj είπε

Μα το χειρότερο στην υπόθεση αυτό είναι,  ότι δεν μπορεί να σου πει κάποιος υπεύθυνα πότε περίπου θα παραλάβεις ! Να έχεις έστω μια σιγουριά !

Δεν ξέρω αν της ξεφύγει της κοπέλας που μου είπε ότι όσοι πλήρωσαν όλο το ποσό βάζουμε αυτός πρώτα σε προτεραιότητα και οι άλλοι που έχουν δώσει απλά προκαταβολή έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ή δεν ξέρω αν απλά δεν ήξερε και μου το είπε. 

Δημοσ.

Γνωστη influencer ανεβαζει στορυ 20 του μηνα οτι ψαχνει να βρει το iphone 17 pro max και δεν μπορει να το βρει πουθενα. Σε μια ωρα ειχε το κινητο στα χερια της και απο κατω tag το public.

1 λεπτό πριν, Vkngs είπε

Δεν ξέρω αν της ξεφύγει της κοπέλας που μου είπε ότι όσοι πλήρωσαν όλο το ποσό βάζουμε αυτός πρώτα σε προτεραιότητα και οι άλλοι που έχουν δώσει απλά προκαταβολή έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ή δεν ξέρω αν απλά δεν ήξερε και μου το είπε. 

Αυτο το ειχε παθει γνωστος μου με τα public στο περσινο μοντελο, τελικα το πηρε απο αλλο καταστημα 

Δημοσ.

Καλησπέρα προπαραγγελια 15/09 μέσω skroutz από you.gr iphone 17 mist blue 256gb ακόμα τίποτα, 3 φορές που μίλησα και με το κατάστημα μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν και ότι είναι σειρά προτεραιότητας 

Στο site βλέπω την μια μέρα κάποια iphone 17 σε κατόπιν παραγγελίας και μετά από κάνα δυο μέρες αναμένεται, αυτό πάει έτσι εδώ και μια βδομάδα. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Makka είπε

Γνωστη influencer ανεβαζει στορυ 20 του μηνα οτι ψαχνει να βρει το iphone 17 pro max και δεν μπορει να το βρει πουθενα. Σε μια ωρα ειχε το κινητο στα χερια της και απο κατω tag το public.

Αυτο το ειχε παθει γνωστος μου με τα public στο περσινο μοντελο, τελικα το πηρε απο αλλο καταστημα 

Καλά αυτό με την influencer δεν μου κάνει εντύπωση. Το ξέρουμε άδικος ο κόσμος που ζούμε ειδικά με το θεμα των influencers. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vkngs είπε

Καλά αυτό με την influencer δεν μου κάνει εντύπωση. Το ξέρουμε άδικος ο κόσμος που ζούμε ειδικά με το θεμα των influencers. 

Συγνώμη ρε παιδιά κιόλας χωρίς να είμαι infuenca 😂 λογικό δεν είναι όμως αφού κάνουν διαφήμιση σε πολλούς απλά τα δίνουν για λίγες ώρες μην τρελένεστ.

Επεξ/σία από farcry33
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vkngs είπε

μπορεί να ισχύει το ίδιο και στην iStorm. Εχοντας πληρώσει εδω και 10 μερες και ζητώντας να φανεί στη παραγγελία, αυτοί μου λένε οτι ειναι φυσιολογικό να γράφει οτι δεν έχει πληρωθεί ακόμα... ισως για να δικαιολογήσουν στο τέλος τη καθυστέρηση.

Δημοσ.

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από τα καλά νέα…

iStorm παρέλαβε κάποια κομμάτια και ήταν η τυχερή μου μέρα…

17 pro 256 …400 κάτι νούμερο παραγγελίας 14:59 day 1 …με πήραν τηλέφωνο να καταθέσω και ήδη ταξιδεύει για επαρχία με ACS οπότε να πω και στα δικά σας μάγκες…

Η πλάκα είναι ότι επειδή είχα βάλει (κάπου στο πρώτο thread το είχα γράψει) και ενα απλό 17αρι για τη σύζυγο δεν απάντησα την πρώτη κλήση γιατί απλό 17 πήραμε day 1 και μάλιστα από Πλαίσιο!!!

Και με ξαναπαίρνουν σε 10-15 λεπτά “η συσκευή σας ήρθε” !!!

Λέω αν είναι το 17 ακυρώστε το …

-Όχι το 17 pro είναι και δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω αν δεν καταθέσετε άμεσα, αλλιώς αύριο θα το πάρει κάποιος άλλος…

Τόλμησα να ρωτήσω τον υπάλληλο τι παίζει με τη διαθεσιμότητα και μου λέει έχουμε πάνω από 2000 συσκευές μόνο εμείς σε εκκρεμότητα, αλλά από αυτή τη βδομάδα θα παραλαμβάνουμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα…

Μακαρι να βγει αληθινός και σύντομα να έρθει και η δική σας η σειρά…

Τωρα βέβαια αρχίζει το ψάξιμο για θήκη γιατί μου έχει γυαλισει η Torras Air και βλέπω να παίρνω μια φτηνή Spigen μέχρι να έρθει η καλή…

Γιατι δεν την είχα παραγγείλει; Με όσα γινόταν ήμουν έτοιμος να ακυρώσω και να πάω για του χρόνου και το 18 pro…

Τελικα τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα…

• Like 2
Δημοσ.

Παντως μεχρι τωρα απο την πρωτη μερα την παρασκευη στης 19 δλδ , δεν εχει παρει σχεδόν κανενας ενα 17 pro max 256 ! οσα παιδιά εχουνε παρει είναι η σειρα pro 512 h 17 σκετα  η  promax 1 terra και αλλα τετοια , μεχρι στιγμης δεν υπαρχει δειγμα απο 17 pro max 256 και γενικα τα 256 σε pro ! τι διαολο εχει γινει φετος ;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vpapanik είπε

μπορεί να ισχύει το ίδιο και στην iStorm. Εχοντας πληρώσει εδω και 10 μερες και ζητώντας να φανεί στη παραγγελία, αυτοί μου λένε οτι ειναι φυσιολογικό να γράφει οτι δεν έχει πληρωθεί ακόμα... ισως για να δικαιολογήσουν στο τέλος τη καθυστέρηση.

Εγω παρέλαβα day 1 χωρίς προκαταβολή σε istorm, 2:59 προ παραγγελία 12 σεπτέμβρη. Την επόμενη πέρασα να τους αφήσω λεφτά και δεν δεχόταν προκαταβολή μόνο πληρωμή με παραλαβή (είχα πατήσει παραλαβή στο κατάστημα για να μην μπλέξω με μεταφορικές)

Δυστυχώς όλοι συμπεράσματα βγάζουμε με ότι μπαρμπούτσαλα γράψει ο καθένας, και εγώ αγχώθηκα ότι δεν θα πάρω πρώτη μέρα γιατί ήμουν 250 νούμερα πάνω απο αυτούς που παρέγγειλαν 1 λεπτό πριν απο μένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...