VulMar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, vpapanik είπε μπορεί να ισχύει το ίδιο και στην iStorm. Εχοντας πληρώσει εδω και 10 μερες και ζητώντας να φανεί στη παραγγελία, αυτοί μου λένε οτι ειναι φυσιολογικό να γράφει οτι δεν έχει πληρωθεί ακόμα... ισως για να δικαιολογήσουν στο τέλος τη καθυστέρηση. Και σε μένα που με πήραν και κατέθεσα μέχρι να παραλάβει η ACS τρεις ώρες μετά έγραφε ακόμα πληρωμή σε αναμονή… Το σύστημα τους δεν φημίζεται για την ταχύτητα του… Μεχρι να μου έρθει η απόδειξη στο e-mail σκεφτόμουν μέσα μου μήπως η iStorm έγινε …Κώτσος και με πάρει κάποιος και μου πει “κάναμε λάθος δεν ήρθε ακόμα η σειρά σας…”
bill_2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, VulMar είπε Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από τα καλά νέα… iStorm παρέλαβε κάποια κομμάτια και ήταν η τυχερή μου μέρα… 17 pro 256 …400 κάτι νούμερο παραγγελίας 14:59 day 1 …με πήραν τηλέφωνο να καταθέσω και ήδη ταξιδεύει για επαρχία με ACS οπότε να πω και στα δικά σας μάγκες… Καλα νεα ,να το χαρεις , εγω η δευτερη μου ξεκιναει απο 6** 15:01 η παραγγελια ,την πρωτη που ειχα κανει δεν προλαβα να παω στο κατάστημα και την πηρε καποιος αλλος τυχερος ! ειμαι ψιλα πολυ ακομα απο εσενα , μακαρι ρε φιλε να δουμε τι θα γινει και με εμας , τι πληρωμη επελεξες αν επιτρεπετε και εβαλες την παραγγελια να ρθει σπιτι και να βαλεις τα χρηματα την μερα που θα ρθει το Iphone; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από bill_2
VulMar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε Εγω παρέλαβα day 1 χωρίς προκαταβολή σε istorm, 2:59 προ παραγγελία 12 σεπτέμβρη. Την επόμενη πέρασα να τους αφήσω λεφτά και δεν δεχόταν προκαταβολή μόνο πληρωμή με παραλαβή (είχα πατήσει παραλαβή στο κατάστημα για να μην μπλέξω με μεταφορικές) Δυστυχώς όλοι συμπεράσματα βγάζουμε με ότι μπαρμπούτσαλα γράψει ο καθένας, και εγώ αγχώθηκα ότι δεν θα πάρω πρώτη μέρα γιατί ήμουν 250 νούμερα πάνω απο αυτούς που παρέγγειλαν 1 λεπτό πριν απο μένα. Βάλαμε στο ίδιο λεπτό παραγγελία …τι νούμερο είχες μπας και δούμε πως δουλεύει αυτό το σύστημα… Εσυ παρελαβες πρώτη μέρα και εγώ δέκα μέρες μετά… 1 λεπτό πριν, bill_2 είπε Καλα νεα ,να το χαρεις , εγω η δευτερη μου ξεκιναει απο 6** 15:01 η παραγγελια , ειμαι ψιλα πολυ ακομα απο εσενα , μακρι ρε φιλε να δουμε τι θα γινει και με εμας , τι πληρωμη επελεξες αν επιτρεπετε και εβαλες την παραγγελια να ρθει σπιτι και να βαλεις τα χρηματα την μερα που θα ρθει το Iphone; Έβαλα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και ορκίστηκα να συγκρατηθώ και να μην τους δώσω ούτε ευρώ μέχρι να μου πουν ότι “έφτασε η συσκευή σας”… Σήμερα με πήραν και όπως είπα πριν δεν το πίστευα… 1
TiPsY4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, VulMar είπε Βάλαμε στο ίδιο λεπτό παραγγελία …τι νούμερο είχες μπας και δούμε πως δουλεύει αυτό το σύστημα… Εσυ παρελαβες πρώτη μέρα και εγώ δέκα μέρες μετά… 17520 17 pro πορτοκαλί
VulMar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε 17520 17 pro πορτοκαλί Ήμουν περίπου 40 νούμερα πριν από σένα …μπλε 17 pro και παρέλαβα 10 μέρες μετά (δηλαδή θα το έχω στα χέρια μου αύριο)… Μυλος το σύστημα τους με την προτεραιότητα… Ισως τελικά να παίζει ρόλο και το χρώμα … Αστα βράστα … Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από VulMar
farcry33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Το μεγάλο προβλημα είναι στα 256 max όλα τα υπόλοιπα Κλάιν. 4
bill_2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, farcry33 είπε Το μεγάλο προβλημα είναι στα 256 max όλα τα υπόλοιπα Κλάιν. αυτο λεω ποιο πανω ... 17PM256 `"Είδος προς εξαφάνιση"
GiannarosDuke Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου To site του Κωτς πλέον εμφανίζει μόνο ένα 17αρι 😆
donteo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, GiannarosDuke είπε To site του Κωτς πλέον εμφανίζει μόνο ένα 17αρι 😆 Πριν λιγο ειχε ενα τετοιο διαθεσιμο στο καταστημα Κορυδαλλού Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από donteo
Nikos3648 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, zavrasdj said: έχω την εντύπωση ότι δίνουν σε όποιον θέλουν αυτοί βασικά, δεν γίνεται όλοι οι "influencers" του ΤικΤοκ να εξυπηρετήθηκαν day 1 και εμείς να περιμένουμε τόσο ! Ξέρεις κάποιον που όντως πήρε κινητό influencer? Γιατί δεν τα παρακολουθώ καθόλου αλλά αν συνέβη και φέτος είναι απαράδεκτο. Εδώ πόσοι Που είναι πραγματικοί φαν της Apple και το παίρνουν μετά. 4 hours ago, Vkngs said: Στον Κωτσόβολο έχουν χάσει τη μπάλα. Εχω βάλει παραγγελία όταν άνοιξαν 19:30. Μου είπαν προκαταβολή 300 ευρώ. Οκ τους τα δίνω. Παίρνω τηλ να ρωτήσω μου λέει η υπάλληλος α αν δεν έχετε πληρώσει όλο το ποσό είστε σε μια σειρά, αλλά βάζουμε προτεραιότητα αυτούς που το έχουν πληρώσει όλο το ποσό. Τους λέω δεν μου το είπατε αυτό, ωραία έρχομαι τώρα να πληρώσω. Πάω από εκεί πληρώνω, και μου λένε δεν ισχύει αυτό που είπε η κοπέλα. Εχετε σειρά προτεραιότητας βάση προ παραγγελίας, δεν παίζει ρόλο αν έχετε πληρώσει όλο το ποσό ή όχι. Μετά ένας μου λέει θα παραλάβουμε αρκετά αυτή την εβδομάδα. Άλλος υπάλληλος μου λέει ε κάνα μήνα ακόμα σίγουρα θα πάρει για να παραλάβεις. Ένα χάος ότι να ναι… Εμένα Θεσσαλονίκη mega Kotsovolos μου είπαν τέλη Νοεμβρίου. Ο καθένας ό,τι να ‘ναι.
kostasmath23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Nikos3648 είπε Ξέρεις κάποιον που όντως πήρε κινητό influencer? Γιατί δεν τα παρακολουθώ καθόλου αλλά αν συνέβη και φέτος είναι απαράδεκτο. Εδώ πόσοι Που είναι πραγματικοί φαν της Apple και το παίρνουν μετά. Εμένα Θεσσαλονίκη mega Kotsovolos μου είπαν τέλη Νοεμβρίου. Ο καθένας ό,τι να ‘ναι. τα φλεξαρουν πολλοι influencer τα εχω δει και εγω... για 1η δεκεμβρη που ειπαν για μενα απο αλλο κωτσοβολο πολυ φοβαμαι οτι μπορει να ισχυει.. 1
Nikos3648 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, kostasmath23 said: τα φλεξαρουν πολλοι influencer τα εχω δει και εγω... για 1η δεκεμβρη που ειπαν για μενα απο αλλο κωτσοβολο πολυ φοβαμαι οτι μπορει να ισχυει.. Πωπω ρε παιδιά καταντάει γελοίο Δεκέμβριο είπαμε … ένα κινητό Είναι
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 29 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Πωπω ρε παιδιά καταντάει γελοίο Δεκέμβριο είπαμε … ένα κινητό Είναι Είμαι στο όριο να ακυρώσω την παραγγελία !
panosk111178 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Για αυτό ξανά δεν κάνεις προπαραγγελία και μάλιστα προπληρωμένη περιμένεις και όταν είναι διαθέσιμο πας και το παίρνεις αφού μια ζωή μας κοροϊδεύουν δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας δίνουν πρώτα στης εταιρείες που παίρνουν πολλές συσκευές μετά στους γνωστούς και εσύ περιμένεις να πάρεις κάτι που το έχεις πληρώσει τον Σεπτέμβρη τέλος Οκτώβρη και πάλι δεν είναι σίγουρο. 1
James. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα. Γερμανικο Amazon διαθεσιμο πορτοκαλι pro max 512Gb. Eιμαι κανονικα συνδεμενος στο λογαριασμο, οποτε ναι ειναι διαθεσιμο. Απο ολα τα χρωματα και τις χωρητικοτητες, μονο 512gb σε πορτοκαλι υπαρχει. Εdit. Εξαφανιστηκε αμεσα! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από James.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα