ktsak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, James. είπε Καλημερα. Γερμανικο Amazon διαθεσιμο πορτοκαλι pro max 512Gb. Eιμαι κανονικα συνδεμενος στο λογαριασμο, οποτε ναι ειναι διαθεσιμο. Απο ολα τα χρωματα και τις χωρητικοτητες, μονο 512gb σε πορτοκαλι υπαρχει. Τώρα μπήκα, εμένα μου το βγάζει Out of Stock !!!
James. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ktsak είπε Τώρα μπήκα, εμένα μου το βγάζει Out of Stock !!! Εξαφανιστηκε αμεσα. Πριν υπηρχε! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από James. 1
Stelaras1993 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Πριν τα τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη δεν βλέπω να το έχουμε , γίνεται πόλεμος . Αποχωρώ κουράστηκα .
James. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Yποθετω θα κοιτανε χιλιαδες το Γερμανικο Amazon. Χτες βραδυ στις 02:00 δεν ηταν κανενα διαθεσιμο και τωρα το ειδα και ηταν. Σε ολα εγραφε Temporarily out of stock και μονο το πορτοκαλι 512 pro max διαθεσιμο.. Αρα με το σταγονομετρο μεν, αλλα καποια βγαινουν στη φορα.
frix_ath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Νομίζω πως φέτος η κατάσταση με τα pro max είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι και πρόπερσι. Αυτή την εντύπωση έχω. Μπορεί να κάνω και λάθος...αλλά ίσως πάει μακριά η βαλίτσα.... Νοέμβριο δηλαδή.. Εγώ δεν είχα καμία σκέψη ή όρεξη να πάρω φέτος το 17 pro max, αλλά όταν είδα από κοντά το cosmic orange ενθουσιάστηκα! Με αποτέλεσμα να μπω κ εγώ στο τρυπάκι της αγοράς! Το silver μου κάνει πολύ κοινό και άχρωμο και το μπλε πολύ σκούρο για τα γούστα μου. 2
Paxos21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 30/09/2025 istorm μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Απάντηση τους για προπαραγγελίες είναι ότι κάνουν 2-3 βδομαδες έως 2-3 μήνες παράδοσης Στέλνουν mail πριν έρθει η παραγγελία 2
ktsak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Paxos21 είπε 30/09/2025 istorm μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Απάντηση τους για προπαραγγελίες είναι ότι κάνουν 2-3 βδομαδες έως 2-3 μήνες παράδοσης Στέλνουν mail πριν έρθει η παραγγελία Η κασέτα παίζει μια χαρά. κάτι μας είπαν καινούριο ....
Rizoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Paxos21 είπε 30/09/2025 istorm μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Απάντηση τους για προπαραγγελίες είναι ότι κάνουν 2-3 βδομαδες έως 2-3 μήνες παράδοσης Στέλνουν mail πριν έρθει η παραγγελία Όχι ρε φίλε 2-3 μήνες μην το λες αυτό έχω κουραστεί με όλη αυτή την κοροϊδία. Εμένα μου είπανε ότι θα έχουν ίσως μεγάλη παραλαβή μέχρι αύριο οπότε από παρασκευή θα ξεκινήσουν να στέλνουν τα mail αλλά αποτι κατάλαβα παίζανε μαζί μου. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Paxos21 είπε 30/09/2025 istorm μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Απάντηση τους για προπαραγγελίες είναι ότι κάνουν 2-3 βδομαδες έως 2-3 μήνες παράδοσης Στέλνουν mail πριν έρθει η παραγγελία Κατατοπιστικοί όλοι ! Και στο public τα ίδια 🤡
mrvaggos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, thanos_lp είπε ωραιος, αλλα δυο λεπτα αφου το εστειλες, δεν υπηρχε διαθεσιμο στον Εύοσμο. Ευχαριστω παντως
funeral3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελια από κότσο πρώτη μέρα που άνοιξαν 12/9 εάν θυμάμαι καλά … 15:15 μιλούσα στο τηλ και έκλεινα το 17pro max blue 256 . Προκαταβολή άμεσα 100 ευρώ και τα υπόλοιπα μόλις με πάρουν τηλ ότι το έχουν για αποστολή ! Ούτε τηλ ούτε τίποτα και φυσικά μια δυο φορές που έκανα απόπειρα να ρωτήσω τηλεφωνικά για ενημέρωση το μόνο που άκουσα ότι πάμε πολύ καλύτερα από πέρσι και πρόπερσι … αυτά 1
esofron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου update, χθες παρέλαβα το iphone 17 pro μπλε από τον Γερμανο, με παραγγελία την Παρασκευή το πρωί, όταν εμφανίστηκαν κάποια διαθέσιμα. 1
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, esofron είπε update, χθες παρέλαβα το iphone 17 pro μπλε από τον Γερμανο, με παραγγελία την Παρασκευή το πρωί, όταν εμφανίστηκαν κάποια διαθέσιμα. Καλορίζικο φίλε , μακάρι και μεις κάποια στιγμή 🥲 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα