stelpanta Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Βλέπω κόκκινη ειδοποίηση στα mail και τρέχω να ανοίξω μήπως είναι από iStorm…ρε τι πάθαμε,άρχισε να μου την δίνει όλο αυτό με την καθυστέρηση πφφφφφφ
Maxpower71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά πιστεύω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα παραλάβουμε οι περισσότεροι με προπαραγγελίες 12-19 Σεπτεμβρίου ! Απ ότι λένε τα καταστήματα περιμένουν μεγαλύτερο κύμα με συσκευές Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Maxpower71 1 1
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Παιδιά πιστεύω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα παραλάβουμε οι περισσότεροι με προπαραγγελίες 12-19 Σεπτεμβρίου ! Απ ότι λένε τα καταστήματα περιμένουν μεγαλύτερο κύμα με συσκευές 6-13 είναι κομβική εβδομάδα από ότι έμαθα εγώ , μακάρι ! 1
newtron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Παιδιά έχει ένα διαθέσιμο 17 Pro Blue 12/256 ο Κωτσοβολος στη Λιβαδειά που το στέλνουν όμως αν ενδιαφέρει κάποιον.
eliasj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πριν απο 3 ωρες πηγα πλαισιο Γλυφαδας και πηρα το Air μαυρο 256. Ηταν το μοναδικο χρωμα που ειχαν ετοιμοπαραδοτο. Δυστυχώς δεν ειχαν Apple magsafe μαυρη ουτε στο Public που κοιταξα. Ακομα δεν το εχω ανοιξει απο φοβο επειδη δεν εχω θηκη ! Ειχαν μερικα 17 διαθεσιμα και κανενα πορτοκαλι 17 pro. Για pro max δεν ρωτησα γιατι δεν με ενδιαφερει. P.S. Μου εκαναν μια μικρη εκπτωση στην ασφαλεια που πηρα για σπασιμο, κλπ απο 135 στα 100 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από eliasj 1
rallistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Κολλητος αδερφος με παραγγελια 15/9 , Πλαισιο , 512gb Pro Orange, μολις παρελαβε.
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Γενικά Air , 17 και 17 pro έχουν αρχίσει να κυλάνε , το θέμα παραμένει στα Pro Max ! 1
Mr.kostas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα πήγα και ρώτησα στον Κωτσόβολο και μου είπαν πως εχουνε ήδη αρχίσει να τα δίνουν λογικά από τους πρώτους που κάνανε την προ παραγγελία
akisbarl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Άντε να δούμε, μακάρι! Από Κωτσόβολο 17 pm orange με προκαταβολή στις 12/9 14:32. Δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβω και δεν μπορούν να κάνουν καμία εκτίμηση!
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, zavrasdj είπε 6-13 είναι κομβική εβδομάδα από ότι έμαθα εγώ , μακάρι ! οι επόμενες 15 μέρες θα είναι κρίσιμες!!!! 1 4
bill_2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) παραγγελία iStorm 12-9 ωρα 15:01 ,17pm silver 256, αριθμος παραγγελίας σειρα 6** και κατι , θα περιμένω μεχρι Πέμπτη αντε και πρωι παρασκευής , αν δεν παρω μεχρι τοτε παω για το AIR Cloud White ,και όταν βγει με το καλο πουλάω και το αγοράζω , κατάντησε αηδία η κατάσταση ,χωρια που εχω ξεμείνει χωρις αξιόλογη συσκευή ( iPhone 6s 😡) θα επερνα το 17 απλο, αλλα δεν το βρισκω ετοιμοπαράδοτο και σε νορμαλ χρώμα ... ( τωρα που ειμαι νευριασμένος τα γραφω αυτα .. εκανα χαζομάρα που πίστεψα στο DAY 1 ) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από bill_2 1
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, bill_2 είπε παραγγελία 12-9 ωρα 13:01 ,17pm silver 256, αριθμος παραγγελίας σειρα 6** και κατι , θα περιμένω μεχρι Πέμπτη αντε και πρωι παρασκευής , αν δεν παρω μεχρι τοτε παω για το AIR Cloud White ,και όταν βγει με το καλο πουλάω και το αγοράζω , κατάντησε αηδία η κατάσταση ,χωρια που εχω ξεμείνει χωρις αξιόλογη συσκευή ( iPhone 6s 😡) θα επερνα το 17 απλο, αλλα δεν το βρισκω ετοιμοπαράδοτο και σε νορμαλ χρώμα . Απο που το παρηγγειλες φιλε μου ; Γιατι και γω αυτό έχω παραγγείλει απο Public και ακόμα τίποτα ! 1
bill_2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Απο που το παρηγγειλες φιλε μου ; Γιατι και γω αυτό έχω παραγγείλει απο Public και ακόμα τίποτα ! Διόρθωσα την ώρα και το καταστημα ( Istorm)
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Κάτι τέτοιοι τα παίρνουν τα κινητά μάγκες , iPhone 17 Pro Max Orange (που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση) , και σε εμάς λένε για τέλη Οκτωβρίου με προ εξόφληση κιόλας ! 1
Makka Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ειμαι οριακα να αλλαξω την παραγγελια σε pro που μου ειπανε οτι θα βρω πιο ευκολα, φοβαμαι μονο μην μου φανει μικρο απο 14 pro max
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα