teol20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Κάτι τέτοιοι τα παίρνουν τα κινητά μάγκες , iPhone 17 Pro Max Orange (που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση) , και σε εμάς λένε για τέλη Οκτωβρίου με προ εξόφληση κιόλας ! Αμα δεν το επαιρνε και ο κολλητος της Τουνη πρωτος ποιος αλλος θα το επαιρνε; 2
zavrasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimloukas είπε Εξαφανίστηκε! Ε θα το πήρε το ανηψάκι κανενός influencer 🤣 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από zavrasdj 1 1
Mexicanos97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλά μην τρελένεστε παίζει να έφαγε και άκυρο αυτός που νόμιζε ότι το πήρε όπως έχουν πάθει πολλά παιδιά εδώ μέσα, μπορεί κ όχι όμως
PanozX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Καλά μην τρελένεστε παίζει να έφαγε και άκυρο αυτός που νόμιζε ότι το πήρε όπως έχουν πάθει πολλά παιδιά εδώ μέσα, μπορεί κ όχι όμως Εγώ πάντως που πρόλαβα ένα πριν κάποιες μέρες ενώ στην αρχή έλεγε θα παραδοθεί αύριο μετά έλεγε επεξεργασία και όταν μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας
Kapoiostipos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, rallistas είπε Κολλητος αδερφος με παραγγελια 15/9 , Πλαισιο , 512gb Pro Orange, μολις παρελαβε. Και εγω 15/9 απο πλαισιο εκανα 16 pro max Silver, χάρηκα μεχρι που διαβασα Pro σκέτο
PanozX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Είδα το πορτοκαλί το PM από κοντά παιδιά μπορώ να πω ότι είναι μακράν καλύτερο από κοντά και η διχρωμία δεν κάνει τόσο bam απορώ γιατί δεν το λένε στα video !! 1
bill_2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, PanozX είπε Είδα το πορτοκαλί το PM από κοντά παιδιά μπορώ να πω ότι είναι μακράν καλύτερο από κοντά και η διχρωμία δεν κάνει τόσο bam απορώ γιατί δεν το λένε στα video !! Και εγώ όταν το είδα από κοντά έπαθα πλάκα ! Πολυ ιδιαίτερο χρωμα ! Του πάει το Όλο αλουμίνιο ! το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν , αυτά καλά είναι ….
panosk111178 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, zavrasdj είπε Κάτι τέτοιοι τα παίρνουν τα κινητά μάγκες , iPhone 17 Pro Max Orange (που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση) , και σε εμάς λένε για τέλη Οκτωβρίου με προ εξόφληση κιόλας ! Είναι οι γνωστοί που είπαμε παραπάνω!!! 1
Subrosaval Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Βλέπω στον Κωτσόβολο μπλε PM 512 διαθέσιμο . Το βάζω στο καλάθι και κάνω checkout . Μέχρι και το checkout διαθέσιμο το έγραφε . Μετα την πληρωμή με βάζει σε κατάσταση «έλεγχος διαθεσιμότητας» . Τους παίρνω τηλ και μου λένε , δεν υπάρχει διαθεσιμότητα , με βάλανε σε αναμονή . Ε αφού τους ξέχεσα ζήτησα τα λεφτά πίσω και τα έλαβα μετά από 3 εργάσιμες .
Maxpower71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Αδικα σκατε όσοι ψάχνετε συσκευές με το αν βγει κάποιο διαθέσιμο κτλ σε site. Όσοι κάνατε προπαραγγελίες, καλώς! Σε 15-20 ημέρες θα παραλάβουμε όλοι. Το ότι παίρνουν οι influencers pro max το ξέρουμε όλοι γιατί τα βλέπουμε σε give away. Σε αυτό φταίει ξεκάθαρα η κάθε αλυσίδα μαγαζιού. Υπομονή και θα έρθει το κινητό… δεν έγινε και κατι. Απλα εγώ ΚΑΙ φέτος δεν έκανα προπληρωμή ούτε προ καταβολή ξερωντας ότι πάντα αργούν … 5 1
Blueneo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Βρε παιδιά εκεί στο Σκρουτζ σε κάτι μικρομάγαζα που γράφει παράδοση έως 3 Οκτωβρίου λέτε να ισχύει ή αν ακυρώσω την προ παραγγελία μου θα φάω κουβά;
bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Blueneo είπε Βρε παιδιά εκεί στο Σκρουτζ σε κάτι μικρομάγαζα που γράφει παράδοση έως 3 Οκτωβρίου λέτε να ισχύει ή αν ακυρώσω την προ παραγγελία μου θα φάω κουβά; Δεν πιστεύω να εννοείς αυτά με τα 2000€ ; Είναι για γέλια πι άνθρωποι ! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα