Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη ξενέρα να έχεις πληρώσει, να έχουν περάσει 16 μέρες και να μην έχεις καμία ενημέρωση. Δεν κάνω ξανά προπαραγγελία.. μια χαρά τα έπαιρνα παλιότερα Νοέμβριο που βγάζουν και καμία προσφορά με πόντους κτλ κάποιες αλυσίδες (πχ alpha bonus)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_2 είπε

Δεν πιστεύω να εννοείς αυτά με τα 2000€ ;  Είναι για γέλια πι άνθρωποι ! 

126EB973-D61E-4A33-8C96-D5F345236F26.jpeg

Τι 1800 τι 1900 που πλήρωσα και με τόση καθυστέρηση με προ παραγγελία. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Blueneo είπε

Τι 1800 τι 1900 που πλήρωσα και με τόση καθυστέρηση με προ παραγγελία. 

1800 πλήρωσες για το 512 φίλε! Να χαρείς μην τα δώσεις σε μαυραγορίτες, εκτός και αν είσαι τόσο εθισμένος και δεν μπορείς χωρίς αυτό (συμβαίνει κάτι τέτοιο;)

• Like 5
Δημοσ.

Να δώσω και ένα νέο από επίσημο apple store Ζυρίχης, ρώτησα χθες μιας και είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι μπας και υπάρχει κάτι και το έπαιρνα παρόλο το 7% φπα (vs 0% στην Ελλαδάρα μας).

εκτιμώμενη παράδοση όλων των version PM σε 6 εβδομάδες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, x8diesel είπε

Μεγάλη ξενέρα να έχεις πληρώσει, να έχουν περάσει 16 μέρες και να μην έχεις καμία ενημέρωση. Δεν κάνω ξανά προπαραγγελία.. μια χαρά τα έπαιρνα παλιότερα Νοέμβριο που βγάζουν και καμία προσφορά με πόντους κτλ κάποιες αλυσίδες (πχ alpha bonus)

Μόλις τώρα, silentforce1 είπε
7 ώρες πριν, x8diesel είπε

τ ιδια κ γω, εχω πληρωσει ολο τ ποσο στο γερμανο για pro max 256 κ περιμενω κ οταν τους παιρνω αερολογιες κ γενικολογιες ! αναμενουμε μ λενε

ειναι πολυ ωραιο κ γω αυτο περιμενω

11 ώρες πριν, PanozX είπε

Είδα το πορτοκαλί το PM από κοντά παιδιά μπορώ να πω ότι είναι μακράν καλύτερο από κοντά και η διχρωμία δεν κάνει τόσο bam απορώ γιατί δεν το λένε στα video !! 

κ γω αυτο περιμενω ,, πολυ ωραιο το ειδα απο κοντα

15 ώρες πριν, Makka είπε

Ειμαι οριακα να αλλαξω την παραγγελια σε pro που μου ειπανε οτι θα βρω πιο ευκολα, φοβαμαι μονο μην μου φανει μικρο απο 14 pro max

εγω στη θεση σου θ περιμενα! μιση ιντζα οθονη παραπανω κ αυτονομια τρομακτικη! δε συγκρινεται !

• Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα μίλησα με τον Κωτσόβολο πριν λίγο και μου είπαν ότι εχουνε αρχίσει ήδη η διαθεσιμότητα για παραλαβή 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr.kostas είπε

Καλημέρα μίλησα με τον Κωτσόβολο πριν λίγο και μου είπαν ότι εχουνε αρχίσει ήδη η διαθεσιμότητα για παραλαβή 

Σε ποια μοντέλα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, PanozX είπε

Είδα το πορτοκαλί το PM από κοντά παιδιά μπορώ να πω ότι είναι μακράν καλύτερο από κοντά και η διχρωμία δεν κάνει τόσο bam απορώ γιατί δεν το λένε στα video !! 

Η διχρωμία αλλάζει στο πόσο έντονη φαίνεται , ανάλογα με την κλίση προς τον φωτισμό.

Μπορεί να φαίνεται από πολύ αχνή, εως πολύ έντονη... (αυτό συμβαίνει και στα 3 χρώματα, λίγο λιγότερο στο μπλέ).

Κατοχος orange cosmic.

Με την θήκη δεν φαίνεται τιποτα....😁

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Σε ποια μοντέλα ;

Για PM 256gb deep blue αλλά μου το ανέφερε και γενικά για τα κινητά των 17 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Για PM 256gb deep blue αλλά μου το ανέφερε και γενικά για τα κινητά των 17 

Τουλάχιστον φαίνεται να προχωράει το πράγμα , κάτι είναι και αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, x8diesel είπε

Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε ! Ποτε δεν προπληρώνεις ! Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και πολλά κομμάτια φεύγουν προφανώς σε φίλους και γνωστούς ! 

42 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Τουλάχιστον φαίνεται να προχωράει το πράγμα , κάτι είναι και αυτό 

Οχι μόνο δεν προχωράει εγώ βλέπω ότι η Amazon δεν έχει βγάλει ούτε μισό διαθέσιμο κομμάτι 15 μέρες τώρα :) . Πάει νομίζω αρκετά χειρότερα από κάθε άλλη χρονιά . 

Δημοσ.

Πάντως στο public ούτε φωνή ούτε ακρόαση για PM 256GB , αόριστες απαντήσεις χωρίς νόημα , δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται ! Το χω μετανιώσει που πήρα από εκεί !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zavrasdj είπε

Πάντως στο public ούτε φωνή ούτε ακρόαση για PM 256GB , αόριστες απαντήσεις χωρίς νόημα , δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται ! Το χω μετανιώσει που πήρα από εκεί !

Ολοι τους το ιδιο κανουν,στο istorm απλα σου λενε να περιμενεις μεχρι να σου στειλουν mail.Δεν αναφερουν καν σε ποσες μερες ή βδομαδες.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

μια απο τα ιδια ειμαι στο τσακ να ακυρωσω και να παρω η το απλο το 17 η το air που ειναι διαθεσιμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...