bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε μια απο τα ιδια ειμαι στο τσακ να ακυρωσω και να παρω η το απλο το 17 η το air που ειναι διαθεσιμα Το 17 απλό που το βρίσκεις ; Το AIR ξέρω υπάρχει. Δεν πρόκειται μ πάρουμε ούτε αυτήν την εβδομάδα στάνταρ 17pm
vavatraxaki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, bill_2 είπε Το 17 απλό που το βρίσκεις ; Το AIR ξέρω υπάρχει. Δεν πρόκειται μ πάρουμε ούτε αυτήν την εβδομάδα στάνταρ 17pm το APPLE iPhone 17 Dual 5G 512GB υπαρχει διαθεσιμο Γερμανο σιγουρα
zavrasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, bill_2 είπε Το 17 απλό που το βρίσκεις ; Το AIR ξέρω υπάρχει. Δεν πρόκειται μ πάρουμε ούτε αυτήν την εβδομάδα στάνταρ 17pm Ζήτημα αν θα πάρουμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου έτσι όπως πάει , δώσαμε λεφτά να πάρουμε κινητό με προπαραγγελία μετά από 1,5 μήνα !
CleanthisD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 38 minutes ago, vavatraxaki said: μια απο τα ιδια ειμαι στο τσακ να ακυρωσω και να παρω η το απλο το 17 η το air που ειναι διαθεσιμα Αυτό θέλουν να κάνετε οι ιλλουμινατι και οι ανθρωπόμορφοι! Τεχνητή έλλειψη για να πάτε στο air που δεν πουλάει… κάντε υπομονή αδέρφια 1 4
Makka Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλημέρα και καλό μήνα , σήμερα ήρθα σε επικοινωνία με συνεργάτη μου για να μάθω τι παίζει με τα κινητά , τον πήρε τηλ μπροστά μου και μου είπε ότι αν βάλω παραγγελία τώρα θα το έχω σε 3-4 εβδομάδες (δεν είναι από τις μεγάλες 6-7 αλυσίδες) οπότε πιστεύω μέχρι τότε ίσως και να παραλάβουμε οι περισσότεροι
Hik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Update από Amazon.de. Χθες έφυγαν τα airpods pro 3 (είχα παράδοση 17 Οκτωβρίου) και τώρα θα παραδοθούν μέχρι τις 9 του μήνα. Σήμερα τράβηξε λεφτά και για το Pro 17 256 blue (αρχική ημερομηνία παράδοσης 21 Οκτωβρίου), και λογικά θα φύγει εντός της ημέρας οπότε η παράδοση θα είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η Amazon επιβεβαιώνει ξανά το ότι η παράδοση γίνεται πάντα πιο πριν από αυτό που αναφέρει. Under-promise and over-deliver. Σε αντίθεση με τα Ελληνικά μαγαζιά που κάνουν το ακριβώς ανάποδο. Και τα δύο παραγγελία 12 Σεπτεμβρίου στις 17:00 παρά. 5
zavrasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Makka είπε Καλημέρα και καλό μήνα , σήμερα ήρθα σε επικοινωνία με συνεργάτη μου για να μάθω τι παίζει με τα κινητά , τον πήρε τηλ μπροστά μου και μου είπε ότι αν βάλω παραγγελία τώρα θα το έχω σε 3-4 εβδομάδες (δεν είναι από τις μεγάλες 6-7 αλυσίδες) οπότε πιστεύω μέχρι τότε ίσως και να παραλάβουμε οι περισσότεροι Άρα πχ εσύ μπορείς να παραγγείλεις σήμερα και θα έρθει την ίδια περίοδο με εμάς με την προπαραγγελία που έχουμε κάνει την παραγγελία εδώ και 2-3 βδομάδες ! Φανταστείτε τι γίνεται !
Makka Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Άρα πχ εσύ μπορείς να παραγγείλεις σήμερα και θα έρθει την ίδια περίοδο με εμάς με την προπαραγγελία που έχουμε κάνει την παραγγελία εδώ και 2-3 βδομάδες ! Φανταστείτε τι γίνεται ! Θεωρώ για να μπορεί να δώσει τότε εκείνος σαν πιο μικρή εταιρία που παίρνει και λιγότερα τεμάχια ΙΣΩΣ να παραλάβουμε γρηγορότερα εμείς από τις 3 εβδομάδες , γιαυτο το ανέφερα
newtron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Makka είπε Θεωρώ για να μπορεί να δώσει τότε εκείνος σαν πιο μικρή εταιρία που παίρνει και λιγότερα τεμάχια ΙΣΩΣ να παραλάβουμε γρηγορότερα εμείς από τις 3 εβδομάδες , γιαυτο το ανέφερα Προσπαθούν να δώσουν σε όλους οπότε αν παραγγείλει κάποιο μικρό κατάστημα 2-3-4 κομμάτια πχ, θα του στείλουν, ίσως και γι' αυτό να έχουν και στο Σκρουτζ παραλαβές σύντομες, αλλά βαράνε στην τιμή. Ξέρω προσωπικά άτομο με μαγαζί που μου είπε 17 Pro Max 256 ετοιμοπαράδοτο 1500€ + ΦΠΑ. Και να μου το έφερνε σε μισή ώρα, απλά δεν ήθελα να δώσω 300€ παραπάνω έτσι χωρίς λόγο.
PanozX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, newtron είπε Προσπαθούν να δώσουν σε όλους οπότε αν παραγγείλει κάποιο μικρό κατάστημα 2-3-4 κομμάτια πχ, θα του στείλουν, ίσως και γι' αυτό να έχουν και στο Σκρουτζ παραλαβές σύντομες, αλλά βαράνε στην τιμή. Ξέρω προσωπικά άτομο με μαγαζί που μου είπε 17 Pro Max 256 ετοιμοπαράδοτο 1500€ + ΦΠΑ. Και να μου το έφερνε σε μισή ώρα, απλά δεν ήθελα να δώσω 300€ παραπάνω έτσι χωρίς λόγο. ε ναι παιδια υπομονη! μακρια απο μαυραγοριτες θα ερθει αργα η γρηγορα 2
Blueneo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, MasterBlaster είπε 1800 πλήρωσες για το 512 φίλε! Να χαρείς μην τα δώσεις σε μαυραγορίτες, εκτός και αν είσαι τόσο εθισμένος και δεν μπορείς χωρίς αυτό (συμβαίνει κάτι τέτοιο;) Όχι ξαφνικά δεν φορτίζει το κινητό μου και παίζει να μείνω χωρίς κινητό σε ένα μήνα που φεύγω ταξίδι
PanozX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Blueneo είπε Όχι ξαφνικά δεν φορτίζει το κινητό μου και παίζει να μείνω χωρίς κινητό σε ένα μήνα που φεύγω ταξίδι καλυτερα παρε android με 100 ευρω παρα να δωσεις τοσα παραπανω αλλα σε 1 μηνα λογικα θα εχει ερθει 2
bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Blueneo είπε Όχι ξαφνικά δεν φορτίζει το κινητό μου και παίζει να μείνω χωρίς κινητό σε ένα μήνα που φεύγω ταξίδι καλυτερα παρε ενα 12-13 αρι απο το flip.gr και μετα ξαναπουλατο παλι ! τουλαχιστον θα χασεις κατω απο 100 ευρω ! κριμα ειναι να τους δωσεις 300 ευρω παραπανω τους μ@@@@@ς Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από bill_2 2
Th0d0ris21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Κάλεσα κοτσοβολο για να δω τι γίνεται με την παραγγελία μου 17 pro max 256 silver με ημερομηνία προπαραγγελίας 10/9 19:23 και είπε πως τέλος αυτής της εβδομαδας με αρχές της άλλης περιμένουν απόθεμα και ότι ίσως διεκπεραιωθεί βάση του ότι είναι πολύ νωρίς η παραγγελία μου όμως δεν μπορεί να το γνωρίζει παρά μόνο όταν το απόθεμα κλειδώσει για την παραγγελία.
PanozX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Th0d0ris21 είπε Κάλεσα κοτσοβολο για να δω τι γίνεται με την παραγγελία μου 17 pro max 256 silver με ημερομηνία προπαραγγελίας 10/9 19:23 και είπε πως τέλος αυτής της εβδομαδας με αρχές της άλλης περιμένουν απόθεμα και ότι ίσως διεκπεραιωθεί βάση του ότι είναι πολύ νωρίς η παραγγελία μου όμως δεν μπορεί να το γνωρίζει παρά μόνο όταν το απόθεμα κλειδώσει για την παραγγελία. Σε όλους τα ίδια λένε αντε να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα