panoslv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, koumos είπε Να δώσω και ένα νέο από επίσημο apple store Ζυρίχης, ρώτησα χθες μιας και είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι μπας και υπάρχει κάτι και το έπαιρνα παρόλο το 7% φπα (vs 0% στην Ελλαδάρα μας). εκτιμώμενη παράδοση όλων των version PM σε 6 εβδομάδες Στο αεροδρόμιο μπορείς να κάνεις tax refund άρα είσαι στο 0% φόρο 1
bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δεν κινείτε Τίποτα πάντως , ούτε έλλαδα , ούτε πουθενά , αμαζον όλα τα ευρωπαϊκά τίποτα ! Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια απο τι θυμάμαι .., δεν υπάρχει καμία Ελπιδα και για αυτήν την έβδομαδα , μόνο η μαυραγορίτες έχουν στα 2000€ …
zavrasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, bill_2 είπε Δεν κινείτε Τίποτα πάντως , ούτε έλλαδα , ούτε πουθενά , αμαζον όλα τα ευρωπαϊκά τίποτα ! Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια απο τι θυμάμαι .., δεν υπάρχει καμία Ελπιδα και για αυτήν την έβδομαδα , μόνο η μαυραγορίτες έχουν στα 2000€ … Από τέλος της άλλης και ΑΝ !
Blueneo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, bill_2 είπε καλυτερα παρε ενα 12-13 αρι απο το flip.gr και μετα ξαναπουλατο παλι ! τουλαχιστον θα χασεις κατω απο 100 ευρω ! κριμα ειναι να τους δωσεις 300 ευρω παραπανω τους μ@@@@@ς Δύσκολο είμαι από νησί τεσπα. Ξαφνικά μετά το καινούργιο update έβγαλε liquid damage η ειρωνία και δεν φόρτιζε καθόλου μετά από κάποια workaround που και που μου βγάζει overcharge cable και είναι όλα αυθεντικά σε15 προ μαξ
Niorantes3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, bill_2 είπε Δεν κινείτε Τίποτα πάντως , ούτε έλλαδα , ούτε πουθενά , αμαζον όλα τα ευρωπαϊκά τίποτα ! Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια απο τι θυμάμαι .., δεν υπάρχει καμία Ελπιδα και για αυτήν την έβδομαδα , μόνο η μαυραγορίτες έχουν στα 2000€ … Λογικό είναι. Φέτος πρέπει να δώσουν όσα AIR μπορούν πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Σε κάθε περίπτωση, οι προπαραγγελίες φταίνε, όπως καταλαβαίνετε.. Αν δεν υπήρχαν αυτές, θα τα είχαμε όλοι day 1. Τώρα αράξτε και σε κάνα μήνα τα ξαναλέμε
bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Niorantes3 είπε Λογικό είναι. Φέτος πρέπει να δώσουν όσα AIR μπορούν πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Σε κάθε περίπτωση, οι προπαραγγελίες φταίνε, όπως καταλαβαίνετε.. Αν δεν υπήρχαν αυτές, θα τα είχαμε όλοι day 1. Τώρα αράξτε και σε κάνα μήνα τα ξαναλέμε Το AIR δεν πρόκριτε να πουλήσει πρώτον γιατί είναι ακριβό ,έχει ίδια χρήματα νομίζω με 100€ ποιο κατω με το Pro Max , όποτε γιατί να πάρεις αυτό ; Καλύτερη και VFM λύση για φέτος είναι το 17 απλό , καλύτερη μπαταρία καλύτερη κάμερα ,ποιο φθηνό . Δεν πάν να βαράν το Κ@λο τους , δε προκειτε να πουλήσει αυτό … και έμενα μαρεσει και το σκεφτόμουν αλλά έχει μείον πολλά σε σχέση με το Pro ,μπαταρία , κάμερες , ηχεία , θύρα usb 2 speed κ.α … και φυσικά πλησιάζει την τιμή του pro , το μόνο που είναι ωραίο είναι ο σχεδιασμός του και η εμφάνιση του και φυσικά το μικρό του βάρος. Όποτε εδώ θέλει υπομονή το πράγμα , και μάλιστα μας χρειάζεται πολλή απο τι βλέπω …. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από bill_2
zavrasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, Niorantes3 είπε Λογικό είναι. Φέτος πρέπει να δώσουν όσα AIR μπορούν πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Σε κάθε περίπτωση, οι προπαραγγελίες φταίνε, όπως καταλαβαίνετε.. Αν δεν υπήρχαν αυτές, θα τα είχαμε όλοι day 1. Τώρα αράξτε και σε κάνα μήνα τα ξαναλέμε Βασικά δεν υπάρχει το νόημα της προπαραγγελίας , δεν υφίσταται στην Ελλάδα , προπαραγγελία κάνεις σε κάτι για να το πάρεις με το που βγει ! 1
Mexicanos97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μετά από πολλά χρόνια αφού το τελευταίο καινούργιο iPhone που είχα πάρει ήταν το 8plus όταν είχα βγει , μετά πήρα ένα iPhone 11 μεταχειρισμένο και φέτος μπήκα στην διαδικασία της προπαραγγελίας 17 προ μαξ εννοείται χωρίς να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί κάθε χρόνο , όπως λέει και ο φίλος προ παραγγελία κάνεις για να παραλάβεις πρώτη μέρα , έκανα το λάθος λοιπόν και δν πρόκειται να το ξανά κάνω καθώς έχω απομείνει με το 11 που το φορτίζω 4 φορές την μέρα 1
farcry33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Μετά από πολλά χρόνια αφού το τελευταίο καινούργιο iPhone που είχα πάρει ήταν το 8plus όταν είχα βγει , μετά πήρα ένα iPhone 11 μεταχειρισμένο και φέτος μπήκα στην διαδικασία της προπαραγγελίας 17 προ μαξ εννοείται χωρίς να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί κάθε χρόνο , όπως λέει και ο φίλος προ παραγγελία κάνεις για να παραλάβεις πρώτη μέρα , έκανα το λάθος λοιπόν και δν πρόκειται να το ξανά κάνω καθώς έχω απομείνει με το 11 που το φορτίζω 4 φορές την μέρα Πάρε την μπαταρία που έβγαλαν για το air είσαι οκ δεν χρειάζεσαι ούτε αναβάθμιση 😂 17 λεπτά πριν, bill_2 είπε Το AIR δεν πρόκριτε να πουλήσει πρώτον γιατί είναι ακριβό ,έχει ίδια χρήματα νομίζω με 100€ ποιο κατω με το Pro Max , όποτε γιατί να πάρεις αυτό ; Καλύτερη και VFM λύση για φέτος είναι το 17 απλό , καλύτερη μπαταρία καλύτερη κάμερα ,ποιο φθηνό . Δεν πάν να βαράν το Κ@λο τους , δε προκειτε να πουλήσει αυτό … και έμενα μαρεσει και το σκεφτόμουν αλλά έχει μείον πολλά σε σχέση με το Pro ,μπαταρία , κάμερες , ηχεία , θύρα usb 2 speed κ.α … και φυσικά πλησιάζει την τιμή του pro , το μόνο που είναι ωραίο είναι ο σχεδιασμός του και η εμφάνιση του και φυσικά το μικρό του βάρος. Όποτε εδώ θέλει υπομονή το πράγμα , και μάλιστα μας χρειάζεται πολλή απο τι βλέπω …. Και επίσης θα βγαίνει σε αγγελίες βαριά 700 σε λίγο καιρό και με υγεία μπαταρίας 70% ούτε 2000 mah δεν θα είναι 😅 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από farcry33 1
Mr.kostas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εγώ πριν λίγο επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο πάλι και μου είπανε ότι αρχίζουν να στέλνουνε γιατί βρέθηκε διαθεσιμότητα για τα κινητά που έχουνε γίνει προ παραγγελίες μέχρι και τις 15 του μήνα 1
farcry33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Εγώ πριν λίγο επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο πάλι και μου είπανε ότι αρχίζουν να στέλνουνε γιατί βρέθηκε διαθεσιμότητα για τα κινητά που έχουνε γίνει προ παραγγελίες μέχρι και τις 15 του μήνα Χαχαχαχαχα αν ξανά πάρεις καπάκι και το σηκώσει κάποιος άλλως θα σου πούνε άλλα κλασική περίπτωση βλάβης 😂 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από farcry33 4
Ανδρεας97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εδώ δείτε πορτοκαλί 17 PM🥲 15 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Εγώ πριν λίγο επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο πάλι και μου είπανε ότι αρχίζουν να στέλνουνε γιατί βρέθηκε διαθεσιμότητα για τα κινητά που έχουνε γίνει προ παραγγελίες μέχρι και τις 15 του μήνα Μακάρι και istorm/public
Mr.kostas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, farcry33 είπε Χαχαχαχαχα αν ξανά πάρεις καπάκι και το σηκώσει κάποιος άλλως θα σου πούνε άλλα κλασική περίπτωση βλάβης 😂 Μην μου λες τέτοια 😂
stevengr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Ανδρεας97 είπε Εδώ δείτε πορτοκαλί 17 PM🥲 Μακάρι και istorm/public Από πού είναι αυτό ?
Ανδρεας97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, stevengr είπε Από πού είναι αυτό ? Zag mobile store Αιγαλεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα