Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, a400 είπε

Τώρα στο κωτσο έχει pm ασημί 256 ετοιμοπαράδοτο μπορείς να κάνεις αγορά. Όσοι το έχουμε προπαραγγείλει καμία ενημέρωση…τι γίνεται;

το βάζεις στο καλάθι και πατάς επόμενο και σου λέει δεν είναι διαθέσιμο...

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, a400 είπε

Τώρα στο κωτσο έχει pm ασημί 256 ετοιμοπαράδοτο μπορείς να κάνεις αγορά. Όσοι το έχουμε προπαραγγείλει καμία ενημέρωση…τι γίνεται;

Μην την πατάτε και δεσμεύετε τα χρήματα σας ! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zavrasdj είπε

Μην την πατάτε και δεσμεύετε τα χρήματα σας ! 

έτσι και αλλιώς το βγάζει μη διαθέσιμο!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Από istorm έχει και άλλα κορόιδα σαν εμένα που ενώ κάναμε προ παραγγελία 15:01 περιμένουν ακόμα να παραλάβουν;

15:00 2 PM SILVER 256 

Δημοσ.
12 minutes ago, Mitsaras29 said:

Από istorm έχει και άλλα κορόιδα σαν εμένα που ενώ κάναμε προ παραγγελία 15:01 περιμένουν ακόμα να παραλάβουν;

Μια από τα ίδια κ εγώ!

Δημοσ.
6 minutes ago, zavrasdj said:

Από public έχει παραγγείλει κανείς ;

Είμαστε ουκ ολίγοι και για public

12/09 προπαραγγελία κ το νεότερο στάτους στο site είναι παραλαβή ως 31/10 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Βεβαίως και υπάρχουν.. και χειρότεροι, εγώ μάλιστα το πλήρωσα κιόλας, σήμερα έμαθα πως μπορείς να κάνεις προπαραγγελία χωρίς να πληρώσεις και έχεις κανονικά σειρά προτεραιότητας… ποιο το νόημα της λέω εκεί στην iStorm; Μπορεί να βάλει ο άλλος παραγγελία σε όλα τα καταστήματα και να το πάρει απ’ όπου του το φέρουν πρώτα και εμείς θα περιμένουμε να ακυρωθούν οι προπαραγγελίες που δεν έχουν παραληφθεί μετά από κάποιες μέρες για να τσιμπήσουμε ότι περισσεύει; Τεσπα..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MadSurfer είπε

Ναι και εμένα 31/10 λένε (PM SILVER 256GB) , και στο τηλέφωνο δεν είχαν ιδέα για τις παραλαβές…

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

iStorm cosmos PM 256 silver ,παραγγελία 15:00…καμία ειδοποίηση ,κανένα νέο,καμία ελπίδα χαχα

Ένα δεν μπορώ να καταλάβω,εφόσον το PM πουλάει τρελά και σχεδόν μονοπωλεί γιατί η  δεν κατασκευάζει περισσότερα τέτοια κ να στείλει σε όλες τις χώρες πλούσιο απόθεμα σε όλες τις χωρητικότητες κ μας παιδεύει έτσι ?λογοι μαρκετινκ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelpanta είπε

iStorm cosmos PM 256 silver ,παραγγελία 15:00…καμία ειδοποίηση ,κανένα νέο,καμία ελπίδα χαχα

Ένα δεν μπορώ να καταλάβω,εφόσον το PM πουλάει τρελά και σχεδόν μονοπωλεί γιατί η  δεν κατασκευάζει περισσότερα τέτοια κ να στείλει σε όλες τις χώρες πλούσιο απόθεμα σε όλες τις χωρητικότητες κ μας παιδεύει έτσι ?λογοι μαρκετινκ?

Εχω την εντύπωση ότι θέλει να διώξει τα air και αργούν επίτηδες !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Εχω την εντύπωση ότι θέλει να διώξει τα air και αργούν επίτηδες !

Προσωπικά πιστεύω πως αυτός που θέλει να αγοράσει το PM δεν πάει με τίποτα πουθενά αλλού,περιμένει όπως κ να έχει,αξίζει το max και πουλάει τρελά,έχει καμεραρες,μπαταριάρα,κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει ίσως …λέω εγώ τώρα …

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Προφανέστατα. Προσπαθούν να διώξουν τα μοντέλα με τη λιγότερη αγοραστική κίνηση για όσους δεν κρατιούνται. Φέτος, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, έχουν σχετική έλλειψη και στα 17ρια. Γιατί πολύ απλά, τους.. παραβγήκαν καλά :D 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MadSurfer είπε

Τα ίδια και εγώ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...