Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Από istorm έχει και άλλα κορόιδα σαν εμένα που ενώ κάναμε προ παραγγελία 15:01 περιμένουν ακόμα να παραλάβουν;

15:01 silver 17 pm 256 και εγώ , σειρά 650 νομίζω εσυ ; Τίποτα ακόμα 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στην istorm άνοιξαν τις προ παραγγελίες 14:57 ενώ η επίσημη ώρα κυκλοφορίας από την Apple ήταν στις 15:00 και ενώ και οι ίδιοι έστειλαν στα newsletters timer που μετρούσε αντίστροφα μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι. Δεν ξέρω ποιος έξυπνος και με τι κριτήριο άνοιξε τις προ παραγγελίες νωρίτερα μάλλον το έκανε γιατί είχαν ενημερωθεί όλοι οι κολλητοί και οι γνωστοί influencers να μπουν να χτυπήσουν πρώτοι και σας τα κορόιδα να περιμένουν.

5 λεπτά πριν, bill_2 είπε

15:01 silver 17 pm 256 και εγώ , σειρά 650 νομίζω εσυ ; Τίποτα ακόμα 

Τη σειρά που τη βλέπεις;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Από istorm έχει και άλλα κορόιδα σαν εμένα που ενώ κάναμε προ παραγγελία 15:01 περιμένουν ακόμα να παραλάβουν;

14:58 17PM 256 COSMIC ORANGE

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KFitilis είπε

Κατάλαβα... Για να μην έχουν παραλάβει ακόμα άτομα με παραγγελία 14:58 δύσκολα τα πράγματα, δεν βλέπω να παραλαμβάνουμε στα κοντά

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, KFitilis είπε

Το καλύτερο το έκανα εγώ που αποφάσισα να προ παραγγείλω iPhone pro max silver 512 12 Σεπτέμβρη αλλά 11:52 την νύχτα 🥸 ευτυχισμένο το 2026 

• Haha 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Το καλύτερο το έκανα εγώ που αποφάσισα να προ παραγγείλω iPhone pro max silver 512 12 Σεπτέμβρη αλλά 11:52 την νύχτα 🥸 ευτυχισμένο το 2026 

ξεκαθαρα δοθηκε προτεραιοτητα σε προπληρωμές, γνωστούς και βύσματα....μιλαμε για 14:58 ,παιζει να ειμαι στους πρώτους 10-20 για το πορτοκαλι PM σε ολη την Ελλαδα για Istorm και πήρα τα γνωστά παπάκια.....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KFitilis είπε

ξεκαθαρα δοθηκε προτεραιοτητα σε προπληρωμές, γνωστούς και βύσματα....μιλαμε για 14:58 ,παιζει να ειμαι στους πρώτους 10-20 για το πορτοκαλι PM σε ολη την Ελλαδα για Istorm και πήρα τα γνωστά παπάκια.....

Κοιτα το προπλήρωσα και εγώ διότι έκοψα τιμολόγιο. Επίσης έκανα μια τσατσια τώρα από περιέργεια. Ξανά έκανα παραγγελία το ίδιο αλλά αυτή την φορά με παραλαβή από κατάστημα Πάτρας και πληρωμή στο κατάστημα. Δεν ξέρω αν ισχύει ο κωδικός παραγγελίας ως πραγματικό νούμερο αναμονής. Η πρώτη μου παραγγελία είχε το κλασικό 3 και έκλεινε στις 21 χιλιάδες κάτι. Η τωρινή ξεκινά πάλι με 3 και κλείνει στις 29 χιλιάδες. Κάποιος που να έχει παραλάβει πρόσφατα από ΙΣΤΟΡΜ τι αριθμό παραγγελίες είχε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KFitilis είπε

σε ολη την ελλαδα δυσκολο γιατι ο Κωτσοβολος ανοιξε απο 10/9.....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, KFitilis είπε

Και εγώ προπληρωμή έκανα αλλά δεν πήρα καμία προτεραιότητα. Αυτό στην istorm που οι συσκευές πάνε στο κατάστημα και από εκεί καθορίζουν τις παραδόσεις για τις παραγγελίες αντί να φεύγουν με logistics software από την κεντρική αποθήκη κατευθείαν στον πελάτη είναι μεγάλη μλκια γιατί οι υπάλληλοι ότι γουστάρουν κάνουν και σίγουρα θα εξυπηρετήσουν καλούς πελάτες και φίλους πρώτα 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PanozX είπε

σε ολη την ελλαδα δυσκολο γιατι ο Κωτσοβολος ανοιξε απο 10/9.....

το τονίζω σε ολη την Ελλαδα για Istorm μονο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Niorantes3 είπε

Λογικό είναι. Φέτος πρέπει να δώσουν όσα AIR μπορούν πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Σε κάθε περίπτωση, οι προπαραγγελίες φταίνε, όπως καταλαβαίνετε.. Αν δεν υπήρχαν αυτές, θα τα είχαμε όλοι day 1. Τώρα αράξτε και σε κάνα μήνα τα ξαναλέμε

Μια χαρά πουλάει το AIR! Έχει ποιο απλή κατασκευή από τα υπόλοιπα για αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη έλλειψη 

6 ώρες πριν, bill_2 είπε

Το AIR δεν πρόκριτε να πουλήσει πρώτον γιατί είναι ακριβό ,έχει  ίδια χρήματα νομίζω με 100€ ποιο κατω  με το Pro Max  , όποτε γιατί να πάρεις αυτό ; Καλύτερη και VFM λύση για φέτος είναι το 17 απλό , καλύτερη μπαταρία καλύτερη κάμερα ,ποιο φθηνό . Δεν πάν να βαράν το Κ@λο τους , δε προκειτε να πουλήσει αυτό … και έμενα μαρεσει και το σκεφτόμουν αλλά έχει μείον πολλά σε σχέση με το Pro ,μπαταρία , κάμερες , ηχεία , θύρα usb 2 speed κ.α … και φυσικά πλησιάζει την τιμή του pro , το μόνο που είναι ωραίο είναι ο σχεδιασμός του και η εμφάνιση του και φυσικά το μικρό του βάρος.  
Όποτε εδώ θέλει υπομονή το πράγμα , και μάλιστα μας χρειάζεται πολλή απο τι βλέπω ….

Πουλάει σε πληροφορώ πάρα πολύ καλά γιατί έχει δυο πράγματα που δεν έχει το pro μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη φορητότητα όπως και χειρισμό. Οπότε σκόπιμα τα έχουν κάνει έτσι γιατί αν είχε παραπάνω χαρακτηριστικά το AIR το pro θα πήγαινε άπατο. 

1 ώρα πριν, stelpanta είπε

Προσωπικά πιστεύω πως αυτός που θέλει να αγοράσει το PM δεν πάει με τίποτα πουθενά αλλού,περιμένει όπως κ να έχει,αξίζει το max και πουλάει τρελά,έχει καμεραρες,μπαταριάρα,κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει ίσως …λέω εγώ τώρα …

Συμφωνώ αυτός που θέλει να πάρει το PM δεν κοιτάει κάτι άλλο εγώ που φέτος δεν ήθελα να πάρω το PM γιατί δεν μου άρεσε αλλά ήθελα την μεγάλη οθόνη δεν κοίταξα τα άλλα πήγα κατευθείαν στο AIR

Επεξ/σία από panosk111178
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω αυτη την τρελα με τα  iPhone πάντως . Πήρα μετά απο χρόνια iPhone (17 based model) και κατάλαβα πόσο πίσω έχει μείνει  απο το Android. Το έβαλα ηδη αγγελία στην 1 εβδομάδα.

*ήρθα να βάλω  φωτιά στο νήμα και να πάω για ύπνο 

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, salmp7 είπε

Δεν καταλαβαίνω αυτη την τρελα με τα  iPhone πάντως . Πήρα μετά απο χρόνια iPhone (17 based model) και κατάλαβα πόσο πίσω έχει μείνει  απο το Android. Το έβαλα ηδη αγγελία στην 1 εβδομάδα.

*ήρθα να βάλω  φωτιά στο νήμα και να πάω για ύπνο 

Μπα ... Δεν θα φάει κανείς το bait . Είναι κοινώς γνωστό χρόνια τώρα ότι έχει κλείσει το gap και οι διαφορές είναι καθαρά σε UI n Camera preferences . Δεν έχουν ξαναυπαρξει τόσο κοντά , οπότε δεν παίρνει και κανείς sides 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...