Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αγοράζω iphone πρώτη φορά και ειδικά τόσο σύντομα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ενδιαφέρομαι για το απλό iphone 17. Μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό πιθανόν να περιμένω? Και ποια αλυσίδα από τις βασικές είναι η καλύτερη? Ρωτώ γιατί πήγα σήμερα σε όλους σχεδόν ( Κωτσοβολος έιπε 2 εβδομάδες, istorm δε ξέρουν έχουν λένε σειρά προτεραιότητας και public τα ίδια). Δε το έχω παραγγείλει ακόμη πιθανό  θα το παραγγείλω αύριο ωστόσο νομίζω μόνο στην istorm μπορώ να παραγγείλω και να πληρώσω στην παραλαβή (?). Όσοι περισσότεροι μπορείτε ενημερώστε με.

Κάνω αυτή την ερώτηση επειδή βλέπω σχόλια για το promax και pro κυρίως 

Επεξ/σία από ANESTIS200
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα . είχα να δοκιμάσω από εποχές iPhone 4. Σε πολλά είναι πίσω. Δε θα αναπτυξω γιατί το νήμα έχει άλλο θέμα και δεν πρέπει να ξεφύγει. Αλλά... Χωρίς αλλαγή dns να βλέπω διαφημίσεις; χωρις διπλές εφαρμογές;  χωρίς split screen να έχω ταυτόχρονα 2 εφαρμογές; με μηδέν παράμετροποίηση;  με αργή φόρτιση όταν το φθηνότερο κσνει ένα χιλιαρικο; το πληκτρολόγιο μαύρα χάλια,έβαλα SwiftKey και κάνει κουλά καλύπτει τα πεδία που γράφεις σε viber και messenger. Να μην μπορώ να αλλάξω ήχους και ringtones χωρίς να τα πληρώσω; Μπορώ να γράφω για ώρες. Δεν είναι μόνο αυτά.

Τουλάχιστον φέτος έβαλε στο απλό 120hz επιτέλους και 256gb μαζί μας δυνατότερο επεξεργαστή από το προηγούμενο pro (16 pro).Για αυτό το πήρα απόφαση να δοκιμάσω . αλλά τελικά έβαλα αγγελία και θα το δώσω άμεσα . δεν εχω κουράγιο να έχω ένα  τηλέφωνο που δεν μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου με παράμετροποίηση. 

Αρκετά το ανέπτυξα.ζητω συγνώμη που έφυγα από το θέμα. Με το καλό να παραλάβετε οσοι περιμένετε . οι ενδιαφέρομενοι περάστε από την αγγελία μου.

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, salmp7 είπε

Πέρα από την πλάκα . είχα να δοκιμάσω από εποχές iPhone 4. Σε πολλά είναι πίσω. Δε θα αναπτυξω γιατί το νήμα έχει άλλο θέμα και δεν πρέπει να ξεφύγει. Αλλά... Χωρίς αλλαγή dns να βλέπω διαφημίσεις; χωρις διπλές εφαρμογές;  χωρίς split screen να έχω ταυτόχρονα 2 εφαρμογές; με μηδέν παράμετροποίηση;  με αργή φόρτιση όταν το φθηνότερο κσνει ένα χιλιαρικο; το πληκτρολόγιο μαύρα χάλια,έβαλα SwiftKey και κάνει κουλά καλύπτει τα πεδία που γράφεις σε viber και messenger. Να μην μπορώ να αλλάξω ήχους και ringtones χωρίς να τα πληρώσω; Μπορώ να γράφω για ώρες. Δεν είναι μόνο αυτά.

Τουλάχιστον φέτος έβαλε στο απλό 120hz επιτέλους και 256gb μαζί μας δυνατότερο επεξεργαστή από το προηγούμενο pro (16 pro).Για αυτό το πήρα απόφαση να δοκιμάσω . αλλά τελικά έβαλα αγγελία και θα το δώσω άμεσα . δεν εχω κουράγιο να έχω ένα  τηλέφωνο που δεν μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου με παράμετροποίηση. 

Αρκετά το ανέπτυξα.ζητω συγνώμη που έφυγα από το θέμα. Με το καλό να παραλάβετε οσοι περιμένετε . οι ενδιαφέρομενοι περάστε από την αγγελία μου.

Potato potato προσωπικά με χρόνια και στα δύο λειτουργικά , το iOs διαβάζει τις κινήσεις μου και τι θέλω να κάνω σε σημείο που οποιαδήποτε καθημερινή εργασία από κάποια αναζήτηση κ επεξεργασία αρχείου μέχρι την πλοήγηση απαιτει κυριολεκτικά το 1/3 των κινήσεων που θελει το android . Η παραμετροποίηση ήταν ελλειπείς κάποτε , πλέον όσα αναφέρεις είναι για όλους ασήμαντα . Μπορείς να είσαι η εξαίρεση ελεύθερα ,άλλωστε όσα αναφέρεις ως σημεία λειτουργικότητας ανήκουν στην κατηγορία που είναι ξεκάθαρος νικητής για τον κόσμο η apple χρόνια τώρα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, salmp7 said:

Αλλαγή DNS έχει στις ρυθμίσεις (βάζεις ξερωγω και Cloudflare App), ringtones πας στα αρχεία, στον ήχο που θες και έχει επιλογή "χρήση ως ringtone", το πληκτρολόγιο είναι άψογο, θέλει χρόνο να το συνηθίσεις, και στο PC άμα αλλάξεις πληκτρολόγιο, δε θα γράφεις όπως στο παλιό από την πρώτη μέρα, διαφημίσεις κόβεις από παντού, ακόμα και από τις εφαρμογές, Youtube χωρίς διαφημίσεις έχει, προγραμματισμό έχει μέσω Shortcuts να κάνεις παπάδες. 

Γενικά, εάν αλλάζεις πλατφόρμα, δεν είναι δυνατόν να ξέρεις τι σου γίνεται από την πρώτη εβδομάδα και ούτε είναι δυνατόν να περιμένεις να είναι όλα όπως είχες συνηθίσει. Άπλα δεν του έδωσες χρόνο.

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Αλλαγή DNS έχει στις ρυθμίσεις, ringtones πας στα αρχεία, στον ήχο που θες και έχει επιλογή "χρήση ως ringtone", το πληκτρολόγιο είναι άψογο, θέλει χρόνο να το συνηθίσεις, και στο PC άμα αλλάξεις πληκτρολόγιο, δε θα γράφεις όπως στο παλιό από την πρώτη μέρα, διαφημίσεις κόβεις από παντού, ακόμα και από τις εφαρμογές, Youtube χωρίς διαφημίσεις έχει, προγραμματισμό έχει μέσω Shortcuts να κάνεις παπάδες. 

Γενικά, εάν αλλάζεις πλατφόρμα, δεν είναι δυνατόν να ξέρεις τι σου γίνεται από την πρώτη εβδομάδα και ούτε είναι δυνατόν να περιμένεις να είναι όλα όπως είχες συνηθίσει. Άπλα δεν του έδωσες χρόνο.

Μαζί σου σε όλα αλλά αυτό το split screen που επιμενει η apple να μη το δινει σε οθονες 6,3 ιντσες και πανω , ετος 2025 ειναι τραγικο απο την μερια της..

Δημοσ.

Μπλέ προ μαξ 256 τώρα διαθέσιμο σε γερμανό και κοσμοτέ!

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πρωτομπήκα στο thread ενώ είπα μέσα μου ότι δεν πρόκειται ν αναβαθμίσω φέτος

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πρωτομπήκα στο thread ενώ είπα μέσα μου ότι δεν πρόκειται ν αναβαθμίσω φέτος

μήπως είναι πρόβλημα συστήματος; γιατί το βγάζει μη διαθέσιμο και μετά διαθέσιμο...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Μη διαθέσιμο είναι, τους κάλεσα 🤣

• Haha 1
Δημοσ.

Παραγγελία istorm 14:59 κωδικός 4ΧΧ PM orange 256 και ακόμα τίποτα και από ότι βλέπω ούτε αυτήν την εβδομάδα το νόημα της προπαραγγελίας χάθηκε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Codehack είπε

Μη διαθέσιμο είναι, τους κάλεσα 🤣

σαν τον κωτσόβολο χθες....δείχνει διαθέσιμο αλλά είναι συστημικό λάθος από τα εκθεσιακά που κάνουν κάτι ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζετε να μην μαθαινετε οτι ο ορος προπαραγγελια δεν ισχυει ΚΑΝ!!!!  θα φτασουμε 300 σελιδες σε λιγο και ακομα το ιδιο τροπαριο.. η ιδια αγανακτηση.. Καλα να παθετε που ελεγε καποιος 😂😂😂 😋

Ειναι ενα πολυ δημοφιλες προιον.. σου λεει προπαραγγελια.. ριχνουν κανα 10.000 προπαραγγελιες σε ολη την Ελλαδα και η Apple στελνει 2.000 συσκευες πχ την πρωτη εβδομαδα... πως εχετε την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να εξυπηρετηθειτε ολοι?? εξηγηστε το μου λιγο αυτο.... σας κοτσαρουν τον παραμυθι "προπαραγγελια για να παραλαβετε πρωτοι και γενικα στην πρωτη εβδομαδα" και τους πιστευετε.. ελεος ρε παιδια.... η Apple δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να στειλει τοσες συσκευες οσες ειναι οι προπαραγγελιες... (να γραψω καμια φορα ακομα το ΠΟΤΕ να γινω κατανοητος? 🤣

Στο site του Κωτσου οντως πλεον παρατηρειται κινηση χθες και σημερα ακομα περισσοτερο.. πιστευω θα παραλαβετε συντομα παντως!

και κατι ακομα...

Μην δινετε αξια σε αυτους τους μαυραγοριτες που τα θελουν 2 και 3Κ... αν εχετε σκοπο να το κανετε (κακως) τουλαχιστον πηγαινετε να παρετε απο τα ετοιμοπαραδοτα που βγαινουν κωτσο και σε αλλους σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα.. μην πανε τζαμπα τα λεφτα...

Επεξ/σία από petran1790
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...