Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ με προπαραγγελία απο κωτσο pro max 256 ασημί, 13-09-25 12:00 το μεσημέρι, ακόμη περιμένω. Τους πήρα τηλέφωνο εχθές, και μου είπανε, ότι το δικό μου δεν έχει έρθει ακόμη απο τον προμηθευτή και όταν το παραλάβει η κεντρική αποθήκη θα μου στείλουνε μνμα!

Επεξ/σία από bilzark26
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilzark26 είπε

και εγώ με προπαραγγελία απο κωτσο 13-09-25 12:00 το μεσημέρι, ακόμη περιμένω. Τους πήρα τηλέφωνο εχθές, και μου είπανε, ότι το δικό μου δεν έχει έρθει ακόμη απο τον προμηθευτεί και όταν το παραλάβει η κεντρική αποθήκη θα μου στείλουνε μνμα!

σε ολους το ιδιο λενε

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΜΠΛΙΚ ΤΡΕΞΤΕ 

IMG_2391.jpeg

εβαλα παραγγε΄λια με πληρωμη στο καταστημα - θα ενημερωσω αν τελικα παραλαβω!

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα και απο εμένα! Iphone air 512 λευκό το πήρα απο istorm κολωνάκι την περασμένη παρασκευη, περναγα απ´εξω ρωτησα αν έχουν το 256 μου ειπαν μονο 512 σε λευκό, και το πήρα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimloukas είπε

εβαλα παραγγε΄λια με πληρωμη στο καταστημα - θα ενημερωσω αν τελικα παραλαβω!

περιμενουμε ενημερωση μακαρι να παραλαβεις .Εμεις αναμονη απο τα public ακομη ουτε φωνη ουτε ακροαση

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ανδρεας97 είπε

Zag mobile store Αιγαλεω 

FYI πηρα τηλεφωνο τον τύπο σήμερα το πρωί, έχει πολλά ετοιμοπαράδοτα Pro max σε όλα τα χρώματα αλλα δε κοβει τιμολόγιο!

• Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rallyeman είπε

FYI πηρα τηλεφωνο τον τύπο σήμερα το πρωί, έχει πολλά ετοιμοπαράδοτα Pro max σε όλα τα χρώματα αλλα δε κοβει τιμολόγιο!

1600 EUR σου είπε;

Δημοσ.

πάντως η παραγγελία στα public μάλλον λάθος ήταν το "αμεσα διαθεσιμο¨".....έγραφε status σε συλλογή και τώρα άλλαξε σε καταχωρήθηκε.

• Sad 1
Δημοσ.

Λοιπόν πήρα στα public , μου είπαν ότι γίνεται προσπάθεια να παραδοθούν όλες οι προπαραγγελίες μέχρι τις 10 του μήνα , την άλλη Παρασκευή ! Τώρα κατά πόσο ισχύει όντως είναι άλλο θέμα !

Δημοσ.

Άλλη μια μέρα που μίλησα με ένα άξεστο flamboyant fem, Λοιπόν παίρνω τηλέφωνο iStorm και τους ρίχνω και καλά τυράκι ότι την προηγούμενη βδομάδα μου είχαν πει να παραλάβω τέλος της εβδομάδας ψέμα με το που το ακούει αυτό υπάλληλος αρχίζει και μου λέει ε μιλήσατε με κατάστημα του λέω όχι δε μιλήσαμε κατάστημα μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο γιατί μου λέει εδώ είναι με τηλεφωνικό κέντρο Και αμέσως αρχίζει και μου λεει δε σε ακούω και μου το κλείνει ξανά παίρνω τηλέφωνο ξανά πετυχαίνω τον ίδιο υπάλληλο του ξαναλέω τι φάση τον ενημερώνω ότι ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί σε ένα μήνα θα φύγω και μου λέει η διαθεσιμότητα είναι παράδοσης είναι σε ένα με δύο μήνες Το οποίο το είχα ακούσει και από έναν άλλον υπάλληλο πριν δύο βδομάδες που είχα καλέσει και λέω έναν με δύο μήνες από πότε από την προ παραγγελία που έγινε 12 μην του μηνός;

Και μου λέει όχι από σήμερα Μου φαίνεται θα ακυρώσω την παραγγελία να τελειώνει υπόθεση  και να το πάρω από το εξωτερικό όταν θα είμαι το Νοέμβρη 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rallyeman είπε

Πως να κόψει τιμολόγιο αφού αυτό προσπαθεί να κάνει και αυτός τα έχει πάρει με αποφορολογηση και πουλάει 400-500 πάνω να βγάλει στο κομμάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Άλλη μια μέρα που μίλησα με ένα άξεστο flamboyant fem, Λοιπόν παίρνω τηλέφωνο iStorm και τους ρίχνω και καλά τυράκι ότι την προηγούμενη βδομάδα μου είχαν πει να παραλάβω τέλος της εβδομάδας ψέμα με το που το ακούει αυτό υπάλληλος αρχίζει και μου λέει ε μιλήσατε με κατάστημα του λέω όχι δε μιλήσαμε κατάστημα μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο γιατί μου λέει εδώ είναι με τηλεφωνικό κέντρο Και αμέσως αρχίζει και μου λεει δε σε ακούω και μου το κλείνει ξανά παίρνω τηλέφωνο ξανά πετυχαίνω τον ίδιο υπάλληλο του ξαναλέω τι φάση τον ενημερώνω ότι ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί σε ένα μήνα θα φύγω και μου λέει η διαθεσιμότητα είναι παράδοσης είναι σε ένα με δύο μήνες Το οποίο το είχα ακούσει και από έναν άλλον υπάλληλο πριν δύο βδομάδες που είχα καλέσει και λέω έναν με δύο μήνες από πότε από την προ παραγγελία που έγινε 12 μην του μηνός;

Και μου λέει όχι από σήμερα Μου φαίνεται θα ακυρώσω την παραγγελία να τελειώνει υπόθεση  και να το πάρω από το εξωτερικό όταν θα είμαι το Νοέμβρη 

αν σε περνει περιμενε μεχρι 10 την αλλη παρασκευη , θα ρθουνε για της προπαραγγελιες , εμαθα απο Γερμανο (ιδιοκτήτης) περιμένουν την αλλη εβδομάδα καλη ποσότητα ...  και εγω 12 απο iStorm ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ... 

Επεξ/σία από bill_2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...