Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Άλλη μια μέρα που μίλησα με ένα άξεστο flamboyant fem, Λοιπόν παίρνω τηλέφωνο iStorm και τους ρίχνω και καλά τυράκι ότι την προηγούμενη βδομάδα μου είχαν πει να παραλάβω τέλος της εβδομάδας ψέμα με το που το ακούει αυτό υπάλληλος αρχίζει και μου λέει ε μιλήσατε με κατάστημα του λέω όχι δε μιλήσαμε κατάστημα μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο γιατί μου λέει εδώ είναι με τηλεφωνικό κέντρο Και αμέσως αρχίζει και μου λεει δε σε ακούω και μου το κλείνει ξανά παίρνω τηλέφωνο ξανά πετυχαίνω τον ίδιο υπάλληλο του ξαναλέω τι φάση τον ενημερώνω ότι ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί σε ένα μήνα θα φύγω και μου λέει η διαθεσιμότητα είναι παράδοσης είναι σε ένα με δύο μήνες Το οποίο το είχα ακούσει και από έναν άλλον υπάλληλο πριν δύο βδομάδες που είχα καλέσει και λέω έναν με δύο μήνες από πότε από την προ παραγγελία που έγινε 12 μην του μηνός;

Και μου λέει όχι από σήμερα Μου φαίνεται θα ακυρώσω την παραγγελία να τελειώνει υπόθεση  και να το πάρω από το εξωτερικό όταν θα είμαι το Νοέμβρη 

Δεν θα παραλάβεις πριν τον Δεκέμβρη . Καποιοι λίγο πρέπει να το καταλάβετε , αν δεν έχεις γνωστό να σου κρατήσει συσκευή .  Εγω έχω στείλει και σε διευθυντή  κοσμοτε αλλά και σε υπεύθυνη Vodafone , ούτε φωνή ούτε ακρόαση . 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Αμαζον παρέλαβα σήμερα ρολόι με παραγγελία 13/9

το pro max με παραγγελία 19/9 μου έχει παράδοση 9-10/10

εν αναμονή λοιπόν…

Δημοσ.

Χθες πήγα στην istorm Γλυφάδας να δω την πορεία των παραδόσεων και αν υπάρχει κάποιο νέο . Με έκπληξη είναι ότι τα εκθεσιακά iPhone 17 είχαν όλα σημάδι από τον MagSafe φορτιστή ! Κάποια λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανές. Ειδικά το μπλε pro max ήταν χάλια! Το έχει παρατηρήσει και άλλος ;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PanosP28 είπε

Χθες πήγα στην istorm Γλυφάδας να δω την πορεία των παραδόσεων και αν υπάρχει κάποιο νέο . Με έκπληξη είναι ότι τα εκθεσιακά iPhone 17 είχαν όλα σημάδι από τον MagSafe φορτιστή ! Κάποια λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανές. Ειδικά το μπλε pro max ήταν χάλια! Το έχει παρατηρήσει και άλλος ;

Λενε οτι θελουν καθαρισμα , αλλο μας ενδιαφερει σου ειπανε για παραδώσεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω μιλησει με 3 διαφορετικα ατομα απο το πρωι απο κωτσο και ο καθενας λεει 3 εντελως διαφορετικα πραγματα.

μην ακουτε κανεναν, στην πραγματικοτητα κανεις δεν γνωριζει τι και ποτε θα ερθει. οτι τους στειλουν και οποτε τους το στειλουν απλα τα προωθουν.

οι πιο "τιμιοι" μου φαινονται της istorm υπο την εννοια οτι σου λενε απλα και ξαστερα "δεν εχουμε ιδεα"

Επεξ/σία από kostasmath23
Δημοσ.

Ακραίο αυτό που συμβαίνει φέτος , και τις άλλες χρονιές γινόταν αλλά θεωρώ είχαν μια ιδέα και αυτοί και εμείς , φέτος είναι ότι να ναι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Ακραίο αυτό που συμβαίνει φέτος , και τις άλλες χρονιές γινόταν αλλά θεωρώ είχαν μια ιδέα και αυτοί και εμείς , φέτος είναι ότι να ναι !

καταρχην πλιν απο τους μαυραγοριτες που σιγουρα δινουν σε insta tiktok , δεν εχω ακουσει απο κανεναν να παρελαβε απο φυσιολογικο μαγαζι εδω μεσα 17pm γενικα ? τι διαολο κανενα δεν εχει ερθει μα τι διαολο συμβαινει φετος με το κ@λ@τηλεφωνο καθε χρονο ... 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Τα ίδια κάθε χρόνο καμία διαφορά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill_2 είπε

καταρχην πλιν απο τους μαυραγοριτες που σιγουρα δινουν σε insta tiktok , δεν εχω ακουσει απο κανεναν να παρελαβε απο φυσιολογικο μαγαζι εδω μεσα 17pm γενικα ? τι διαολο κανενα δεν εχει ερθει μα τι διαολο συμβαινει φετος με το κ@λ@τηλεφωνο καθε χρονο ... 

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εφόσον ξέρουν ότι θα έχουν φουλ προπαραγγελίες , δεν κανονίζουν να έχουν μεγαλύτερο στοκ και γιατί η apple δεν δίνει περισσότερα κομμάτια , κάθε χρόνο το PRO MAX πουλάει σαν τρελό και αντί να το φτιάξουν , είναι κάθε πέρσι και καλύτερα !

Δημοσ.

Εγω προσωπικά έκανα παραγγελία 12/09 γυρω στις 6 αλλά σε κατάστημα, στο πλαίσιο στο the mall, με μια ελπίδα ότι επειδή είναι μεγάλο και κεντρικό κατάστημα ίσως εξυπηρετηθεί νωρίς σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ενημέρωση 0 από τότε, μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες αν και ίσως. Μίλησα ξανά σήμερα μου είπαν δεν έχουν ιδέα πότε θα γίνει η παραλαβή. Ευτυχώς δεν έχω δώσει μια, οπότε αν βρω από Αμαζον θα το παραγγείλω απο κει να τελειώνουμε γιατί είναι κοροϊδία. Αν θες να το λες προπαραγγελία και διαθέσιμο από 19, να το έχεις διαθέσιμο 19, όχι να παίζεις κρυφτούλι. Και επίσης έχεις 1000 κομμάτια εκθεσιακά (όλα τα καταστήματα μαζί, Κωτσος, Πλαίσιο, κλπ.), άντε γ@@, πρώτα εξυπηρέτησε και μετά βγάλε εκθεσιακά για τους υπόλοιπους που θέλουν να έρθουν να το δουν και να αποφασίσουν.

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Λενε οτι θελουν καθαρισμα , αλλο μας ενδιαφερει σου ειπανε για παραδώσεις ?

Είχα μωρομάντηλα μαζί μου , δεν φεύγουν με τίποτα! Ούτε με βιολογικό … το απόλυτο ξενέρωμα . 

όσον αφορά τις παραδόσεις μου είπαν ότι είναι τρομερό πόσες παραγγελίες έχουν πέσει στα πρώτα 10λεπτα … δεν το πίστευαν όταν κοιτούσαν την λίστα με τις αναμονές! Δηλαδή το 70% των παραγγελιών έγινε τα πρώτα λεπτά. 

κατα τα άλλα μου είπαν ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κτλ … καμία άλλη ενημέρωση!

Δημοσ.

Μόλις με κάλεσε το πλαίσιο να μου στείλουν αύριο iPhone 17 pro 256 silver που είχα παραγγείλει 15/9 με προπληρωμή στις 21:30! Γιούπι! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...