bill_2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, newtron είπε Εγω προσωπικά έκανα παραγγελία 12/09 γυρω στις 6 αλλά σε κατάστημα, στο πλαίσιο στο the mall, με μια ελπίδα ότι επειδή είναι μεγάλο και κεντρικό κατάστημα ίσως εξυπηρετηθεί νωρίς σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ενημέρωση 0 από τότε, μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες αν και ίσως. Μίλησα ξανά σήμερα μου είπαν δεν έχουν ιδέα πότε θα γίνει η παραλαβή. Ευτυχώς δεν έχω δώσει μια, οπότε αν βρω από Αμαζον θα το παραγγείλω απο κει να τελειώνουμε γιατί είναι κοροϊδία. Αν θες να το λες προπαραγγελία και διαθέσιμο από 19, να το έχεις διαθέσιμο 19, όχι να παίζεις κρυφτούλι. Και επίσης έχεις 1000 κομμάτια εκθεσιακά (όλα τα καταστήματα μαζί, Κωτσος, Πλαίσιο, κλπ.), άντε γ@@, πρώτα εξυπηρέτησε και μετά βγάλε εκθεσιακά για τους υπόλοιπους που θέλουν να έρθουν να το δουν και να αποφασίσουν. Δυστυχώς φιλε μου και στο Αμαζον να παραγγείλεις τώρα μέσα Νοεμβρίου θα πάρεις , Έκτος και αν είχες κάνει Παραγγελια απο 12 εως 20-9 πιστεύω , δεν υπάρχει τίποτα και εκεί , πρώτη φορά και το Αμαζον τόσο χάλια …πέσανε πολλές προΠαραγγελίες μάλλον δεν υπάρχει άλλη περίπτωση … το είπε Φιλος ποιο πάνω … Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από bill_2
Kapoiostipos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, tania2110 είπε Μόλις με κάλεσε το πλαίσιο να μου στείλουν αύριο iPhone 17 pro 256 silver που είχα παραγγείλει 15/9 με προπληρωμή στις 21:30! Γιούπι! Εγώ έκανα 14/9 14:00 και δεν έχω ενημερωθεί από πλαίσιο Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Kapoiostipos
akisg2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, bill_2 είπε Καλησπέρα .Με πήραν πριν λίγο από Πλαίσιο, θα παραλάβω Σαββάτο πρωί, 17 pro deep blue 256 , παραγγελία 25/9 . Δεν είχα πρόθεση να αγοράσω ,πόσο μάλλον σε προ παραγγελία έλα όμως που μου έπεσε τη δευτέρα στις 22 το iphone 15 pro απο το χέρι (με οθόνη και τζάμι) και έσπασε η οθόνη από άκρη σε άκρη και έιναι σε τόσο άθλια κατάσταση που δεν με αναγνωρίζει το face id Και αν κάποιος έχει απορία για τα περι επισκευής 430ευρω η γνήσια 2-3 εργάσιμες. Περαστικά μου . 1
stevengr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Kapoiostipos είπε Εγώ έκανα 14/9 14:00 και δεν έχω ενημερωθεί από πλαίσιο LOL Αν ήταν για pro max θα ενημερωθείς μόλις παραλάβουν pro max . Εγώ αντίστοιχα από 12/09 μεσημερι
zavrasdj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Αλλη μια βδομάδα χωρίς το καινούριο κινητό , πάμε γερά 🤣 1
ppmarkos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, newtron είπε Εγω προσωπικά έκανα παραγγελία 12/09 γυρω στις 6 αλλά σε κατάστημα, στο πλαίσιο στο the mall, με μια ελπίδα ότι επειδή είναι μεγάλο και κεντρικό κατάστημα ίσως εξυπηρετηθεί νωρίς σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ενημέρωση 0 από τότε, μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες αν και ίσως. Μίλησα ξανά σήμερα μου είπαν δεν έχουν ιδέα πότε θα γίνει η παραλαβή. Ευτυχώς δεν έχω δώσει μια, οπότε αν βρω από Αμαζον θα το παραγγείλω απο κει να τελειώνουμε γιατί είναι κοροϊδία. Αν θες να το λες προπαραγγελία και διαθέσιμο από 19, να το έχεις διαθέσιμο 19, όχι να παίζεις κρυφτούλι. Και επίσης έχεις 1000 κομμάτια εκθεσιακά (όλα τα καταστήματα μαζί, Κωτσος, Πλαίσιο, κλπ.), άντε γ@@, πρώτα εξυπηρέτησε και μετά βγάλε εκθεσιακά για τους υπόλοιπους που θέλουν να έρθουν να το δουν και να αποφασίσουν. Για τα demo δεν φταίνε τα καταστήματα. Η apple τα στέλνει και αυτά σαν demo. Το software είναι demo. Αυτά που γίνονται είναι θέμα marketing. Πιστεύεις ότι δεν μπορούσε η apple να εξυπηρετήσει για όλα τα τηλέφωνα; Άντε κ για τον α ή β λόγο δεν μπορούσε.. Δεν θα άλλαζε την ημερομηνία κυκλοφορίας; Αυτή είναι η apple..Έτσι λειτουργεί το marketing ώστε να είναι σαν διαφήμιση η παραλαβή του και 3 μήνες μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Εδώ βλέπεις unboxing μετά από 1 χρόνο… 1
freestyoler93 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Παραγγελία από πλαίσιο 12/9 στις 15:20 για 17 PM μπλε.Το Σάββατο πήγα ομόνοια σε μαγαζάκι 1500 χωρίς απόδειξη και είχε 20 pm διαθεσιμα.Ποτέ ξανά προπαραγγελία.Το μόνο αρνητικό ότι αντί για 2 χρόνια εγγύηση έχω 1.. 1
newtron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε Παραγγελία από πλαίσιο 12/9 στις 15:20 για 17 PM μπλε.Το Σάββατο πήγα ομόνοια σε μαγαζάκι 1500 χωρίς απόδειξη και είχε 20 pm διαθεσιμα.Ποτέ ξανά προπαραγγελία.Το μόνο αρνητικό ότι αντί για 2 χρόνια εγγύηση έχω 1.. 1500 χωρίς απόδειξη το 256; Να φανταστώ σε μαγαζάκι με όνομα ίδιο με μπύρας; Και τιμή με απόδειξη;
bill_2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε Παραγγελία από πλαίσιο 12/9 στις 15:20 για 17 PM μπλε.Το Σάββατο πήγα ομόνοια σε μαγαζάκι 1500 χωρίς απόδειξη και είχε 20 pm διαθεσιμα.Ποτέ ξανά προπαραγγελία.Το μόνο αρνητικό ότι αντί για 2 χρόνια εγγύηση έχω 1.. Moνο αυτη εχουν , αυτοι τα γ@μ@σανε ολα η μαυραγοριτες , παραγγειλανε 100δες τηλ απο Αμαζον και αλλα τετοια και δεν υπαρχει πουθενα τωρα ! ενάμιση χιλιαρικο και οποίος προλαβει .. Βγαζουν 300 ευρω το κομματι και λιγα λεω ... Ο αλλος που τα βρηκε 100 κομμάτια ( ελληνικής αντιπροσωπίας ) 1650 το ένα χωρις αποφορολογηση εννοείτε ! εβαλαν δλδ 100-300 προπαραγγελιες σε ολες της ελληνικές αλυσίδες προφανώς , και περιμενουμε εμεις μετα να παρουμε D1 ; π@π@ρ@@ θα παρουμε .... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από bill_2
ppmarkos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, newtron είπε 1500 χωρίς απόδειξη το 256; Να φανταστώ σε μαγαζάκι με όνομα ίδιο με μπύρας; Και τιμή με απόδειξη; Μαγαζί τέτοιο που λες 1800-2000€. Κάτι πακιστανικά είναι αυτά που λέει ο φίλος μάλλον. 1
glazar76 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, newtron είπε 1500 χωρίς απόδειξη το 256; Να φανταστώ σε μαγαζάκι με όνομα ίδιο με μπύρας; Και τιμή με απόδειξη; Όχι μπύρας...αυτοκράτορα! Wilhem Von Kaizer 1
MadSurfer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις έσκασε email από iStorm PM 256 μπλε με προ-παραγγελία 12/09 στις 15:01 13
thansimo79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, MadSurfer είπε Μόλις έσκασε email από iStorm PM 256 μπλε με προ-παραγγελία 12/09 στις 15:01 Καλό αυτό! Με το καλό! Κ εγώ 12/09 στις 15:07 βέβαια...! Άργησα 😄 PM 256 BLUE 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα