Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Αλήθεια λες;

Βεβαίως! Και τα βύσματα αφού έχουν πάρει τα δικά τους, τσιμπάνε και μερικά για να πουλήσουν με καπέλο...

• Like 2
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, James. είπε

Προπληρωμενο με τιμολογιο;

Ναι κανονικά. 14.58 χωρίς βύσμα . Απλά ήμουν online με refresh 10 λεπτά πριν και έτυχε . Αλλά ακόμα και 14.58 δεν ήξεραν να μου πουν τι σειρά είμαι ; Θα ενημερωθείτε με email . Το μ..νι της μάνας ήθελα να του πω αλλά κρατήθηκα. Μαύρο από Ελλάδα . Κάθε χρόνο την πατάω σαν πρωτάρης.

Επεξ/σία από anaplas4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Magichoom είπε

Ναι για να πάρεις iPhone 16/16pro! Έτσι την πάτησαν πολλοί όταν πήγαν στο κατάστημα! Για 17 σου δινουν 736€. 

Θα δώσεις 16 για να ξαναπαρεις 16?Τι πίνουν;;;;

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, KFitilis είπε

14:58 istorm Αγία Παρασκευή, νέκρα. Όπως τα λες, βύσματα και προπληρωμένα εις στο ακέραιο πήραν προτεραιότητα.

IStorm river west, πληρωμένο πλήρως 15:01… καμία ενημέρωση ακόμα … και εγώ 14:58 θα είχα τελειώσει αλλά κόλλησε η σελίδα και δεν μπορούσα να πληρώσω για λίγα λεπτά…

Δημοσ.

Προ παραγγελία για iPhone 17 pro max 256 silver στις 10/9 την επόμενη μέρα που άνοιξε η εκδήλωση ενδιαφέροντος αγορά με τιμολόγιο και προκαταβολή 100 ευρώ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Υποτίθεται θα ερχόταν day 1  στο κατάστημα του Ηρακλείου που είχα δηλώσει για trade in και εξόφληση αλλά τίποτα μέχρι τώρα . Νέα παραγγελία με απόδειξη λιανικής το Σάββατο 20/9 για το ίδιο ακριβώς μοντέλο σήμερα έλαβα το βαουτσερ της κούριερ και ότι μεθαύριο θα παραδοθεί στο σπίτι μου με εξόφληση κατά την παράδοση. Πήρα στην εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου να ρωτήσω πως γίνεται να μη μου Έχουν στείλει την προ παραγγελία και να μου στέλνει μία παραγγελία που έχει γίνει πολύ αργότερα με το ίδιο ακριβώς προϊόν και ούτε αυτή δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Δημοσ.
11 minutes ago, Th0d0ris21 said:

Προ παραγγελία για iPhone 17 pro max 256 silver στις 10/9 την επόμενη μέρα που άνοιξε η εκδήλωση ενδιαφέροντος αγορά με τιμολόγιο και προκαταβολή 100 ευρώ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Υποτίθεται θα ερχόταν day 1  στο κατάστημα του Ηρακλείου που είχα δηλώσει για trade in και εξόφληση αλλά τίποτα μέχρι τώρα . Νέα παραγγελία με απόδειξη λιανικής το Σάββατο 20/9 για το ίδιο ακριβώς μοντέλο σήμερα έλαβα το βαουτσερ της κούριερ και ότι μεθαύριο θα παραδοθεί στο σπίτι μου με εξόφληση κατά την παράδοση. Πήρα στην εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου να ρωτήσω πως γίνεται να μη μου Έχουν στείλει την προ παραγγελία και να μου στέλνει μία παραγγελία που έχει γίνει πολύ αργότερα με το ίδιο ακριβώς προϊόν και ούτε αυτή δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Οταν ολοι κανουν παραγγελιες απο 2-3 μαγαζια και 2-3 χρωματα παιρνουν αυτο που ηρθε πρωτο και τα υπολοιπα βγαινουν διαθεσιμα για σενα.
Ο τροπος του κωτσου ειναι καπως "λαθος" καθως οταν ακυρωνεται μένει στο κατάστημα που προοριζοταν ή στην αποθηκη και βγαινει διαθεσιμο στο site. Ετσι με το λεγομενο refresh το πηρες και συ, ενω ήσουν σε σειρα για την επομενη φουρνια. Δεν μπαινουν στην διαδιακσια να ψαξουν ποιος εχει σειρα τωρα αλλα το αφηνουν στις παραγγελις προμηθευτων να ξεκαθαρισει η σειρα 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να γράψει εν συντομία τι συμβαίνει με τον Κωτσόβολο γιατί έχω χάσει τη μπάλα; 😄

Έκανα προπαραγγελία 12/09 11:33, πριν ανοίξουν στις 15:00 υποτίθεται και στο κατάστημα μου λέγανε κάτι για το ότι έφυγε το stock σε B2B και σε όσους έκαναν preorder από τις 00:01 τα ξημερώματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Codehack είπε

Μπορεί κάποιος να γράψει εν συντομία τι συμβαίνει με τον Κωτσόβολο γιατί έχω χάσει τη μπάλα; 😄

Έκανα προπαραγγελία 12/09 11:33, πριν ανοίξουν στις 15:00 υποτίθεται και στο κατάστημα μου λέγανε κάτι για το ότι έφυγε το stock σε B2B και σε όσους έκαναν preorder από τις 00:01 τα ξημερώματα.

aka έχουμε βολέψει κάθε πιθανό και απίθανο κοντινό και τις προπαραγγελίες τις γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Δημοσ.
20 minutes ago, equi1908 said:

aka έχουμε βολέψει κάθε πιθανό και απίθανο κοντινό και τις προπαραγγελίες τις γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι

ρε φιλε εγω δεν εχω κανεναν γνωστο. Και καθε χρονο δν φαινεται οτι ειμαι πελατης γιατι δεν ειναι παντα με το ιδιο αφμ η παραγγελια οποτε δεν φαινομαι σαν παλιος πελατης για να με εξυπηρετησουν. Φετος εκανα παραγγελια στις 10/9 15:10 3 Pro max και ενα Pro και ολα ηρθαν :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

ρε φιλε εγω δεν εχω κανεναν γνωστο. Και καθε χρονο δν φαινεται οτι ειμαι πελατης γιατι δεν ειναι παντα με το ιδιο αφμ η παραγγελια οποτε δεν φαινομαι σαν παλιος πελατης για να με εξυπηρετησουν. Φετος εκανα παραγγελια στις 10/9 15:10 3 Pro max και ενα Pro και ολα ηρθαν :) 

απλα καναμε το λαθος να παρουμε απο κωτσοβολο μετα τις 10/9 γιατι οfficially ειχανε embargo μεχρι τις 12/9 που δεν τηρησαν και τωρα παιρνουν οσοι ειχανε παραγγείλει οπως και εσυ πριν της 12/9 και σωστα εφοσον το ανοιξε ο Κωτσοβολος! απλα μολις παραλαβουμε ολοι χωραει ενα καλο email στον εισαγωγεα και στον distributor της apple, που ειναι πολυ αυστηρη σε τετοια θεματα να δουμε αν θα το κανουνε και του χρονου 

Επεξ/σία από PanozX
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Codehack είπε

Στις 12 δεν άνοιξαν οι προπαραγγελίες; Παρήγγειλε κανείς στις 10;

κωτσοβολο ανοιξαν απο 10/9

Μόλις τώρα, PanozX είπε

κωτσοβολο ανοιξαν απο 10/9

τουλαχιστον ετσι ειπανε τα παιδια εγω δυστηχως πηρα 12/9 15:01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...