Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλαισιο για Pro Max έχει δώσει καθόλου σημεία ζωής ; 

Επισκευθηκα το κατάστημα Κρήτης και μου είπε ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ακόμη …

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Antonisgb είπε

Κανεις καποια ενημερωση απο you.gr?

Τίποτα ακόμα φίλε, προπαραγγελια από you.gr 15/09 για iphone 17 256 gb mist blue εχω πάρει τηλέφωνο έχω στείλει email, σήμερα έστειλα άλλο ένα email για να μου που σε τι αριθμό βρίσκονται και τι αριθμός προτεραιότητας είναι η δικιά μου παραγγελία αλλά ακόμα καμία απάντηση 

Τον άλλον τον έλεγα στο τηλέφωνο ότι έκανα προπαραγγελια το 17 και μου έλεγε ναι αλλά δεν ξέρω πότε θα παραλάβω και πως σήμερα μπορούν να έρθουν 5 κομμάτια από το iphone 15 και αύριο 10 κομμάτια από το iphone 16 και του έλεγα ναι αλλά εγώ πήρα το 17, δεν άντεξα την σαχλαμάρα του και το έκλεισα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, James. είπε

Οχι φιλε δεν βαρεθηκα. Δεν υπαρχει αποφαση καταστηματος, υπαρχουν νομοι. Και τα δικαιωματα μου θα τα διεκδικησω.

Ναι αλλά ο νόμος λέει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν επιστροφή αν είναι τιμολόγιο για δες το λίγο αυτό θυμάμαι. 
Επίσης για εσένα το λέω ακούγεται πολύ κουραστικό και κάπως ψυχοφθόρο αυτό που ζεις για ένα iPhone 📱 

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Antonisgb είπε

Κανεις καποια ενημερωση απο you.gr?

Μόλις έσκασε email ότι παραδόθηκε στην μεταφορική το κινητό 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Ναι αλλά ο νόμος λέει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν επιστροφή αν είναι τιμολόγιο για δες το λίγο αυτό θυμάμαι. 
Επίσης για εσένα το λέω ακούγεται πολύ κουραστικό και κάπως ψυχοφθόρο αυτό που ζεις για ένα iPhone 📱 

Δεν ειναι τιμολογιο το χαρτι που εχω παρει. Επισης και τιμολογιο να ηταν μπορει να κοπει πιστωτικο. Δεν ειναι διατεθιμενοι να βοηθησουν, αλλα θα τους κανω εγω με το ζορι.
Ναι ειναι ψυχοφθορο, αλλα και τα χρηματα να τα βγαλει κανεις, ψυχοφθορο ειναι και εχουν αξια. Δεν τα δουλευω μαζι με το Γερμανο που διαχειριζεται εκατομυρια ευρω χωρις να εχει παραδωσει συσκευες και λενε στον κοσμο ψευτιες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pinakida είπε

Μόλις έσκασε email ότι παραδόθηκε στην μεταφορική το κινητό 

Με το καλο, εγω παραγγειλα το 17 black 256 στις 19/9 με βλεπω για το 2026...

Δημοσ.

Κ εγώ παραγγελία 12/9 το 17pm 512gd απο Κωτσοβολο και σήμερα έλαβα μνμ πως λόγω αναβολής παραλαβής από τον προμηθευτή, θα καθυστερήσει... 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poli4 είπε

Συγνώμη αλλά τα συμπεράσματα είναι εντελώς άκυρα με εξαίρεση το νούμερο 1.

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει πιθανότατα είναι πως στην συγκεκριμένη αλυσίδα όταν παραλαμβάνουν συσκευές από τον προμηθευτή, λόγω του τρόπου που τις διαχειρίζεται το σύστημα τους σαν stock, αυτές εμφανίζονται στιγμιαία στην αποθήκη των διαθέσιμων. Οπότε με την σειρά του το site τους το βλέπει και εμφανίζει (κακώς) πως υπάρχει διαθεσιμότητα. Συνεπώς κανονικά αν κάποιος βάλει παραγγελία εκείνη την στιγμή ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να περιμένει να έρθει η σειρά του για να εξυπηρετηθεί.

Το ότι πήγες από το κατάστημα και επέμεινες εξαντλητικά μέχρι να το πάρεις σημαίνει 2 πράγματα. Πως έφαγες την σειρά κάποιου άλλου που είχε παραγγείλει πριν από εσένα (παρόλο που οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα κατηγορείτε πως τα παίρνουν vips, ufos ή ότι άλλο), και πως ο υπεύθυνος (και όποιος άλλος ασχολήθηκε με την περίπτωση) βαρέθηκε να λέει τα ίδια και τα ίδια και απλά προτίμησε να μην τον ζαλίσεις άλλο και στο έδωσε.

Συνεπώς προσωπικά δεν βλέπω κάτι το οποίο πρέπει να προτρέπουμε άλλους να κάνουν, αλλά αντίθετα να αποφεύγουν.

Εκτός αν πρέπει να λειτουργούμε με την λογική "Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα και η δικιά μου να 'ναι καλά."

Κατά τα άλλα καλορίζικο και του χρόνου δυναμικά για μια από τα ίδια δυστυχώς...

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και για το σχολιο και για τις ευχες σου! Θελω να πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Παρομοιο σχολιο ειχα κανει και εγω παλιοτερα. Η ενσταση μου ομως ειναι η εξης:

Όπως ειναι μεμπτο να παρει καποιος κινητο απο ακυρωση,  εξ ισου μεμπτο ειναι να ανοιγουν οι παραγγελιες αντι για 15.00 που ειναι η επισημη ωρα στις 14.00 ή στη 13.00 (πόσο μάλλον σε μερικα μαγαζια που ανοιγουν 2 μερες πριν), εξ ισου μεμπτο ειναι και ποσοι παιρνουν τα κινητα απο γνωστους τους που δουλευουν στις αλυσιδες προσπερνωντας τις λιστες, εξ ισου μεμπτο ειναι να κανει καποιος σε 6 διαφορετικες αλυσιδες παραγγελια και να φραζουν ολες.

Αν λοιπον προσθεσουμε ολες τις κατηγοριες που αναφερω μιλαμε για το 90% των ανθρωπων εδω μεσα. Συνεπως αν μου εγγυηθει καποιος οτι θα εξαλειφθουν πληρως αυτες οι παρατυπιες τοτε ναι να συμφωνησω μαζι σου οτι το να το παρει καποιος απο τις ακυρωσεις πρεπει να κοπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία istorm 12/09 14:59 Αρ…4XX PM ORANGE μου ήρθε mail σήμερα και παρέλαβα άντε με το καλό να προχωράει 

Επεξ/σία από KALANTASS
  • Like 8
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, KALANTASS είπε

Παραγγελία istorm 12/09 14:59 Αρ…4XX PM ORANGE μου ήρθε mail σήμερα και παρέλαβα άντε με το καλό να προχωράει 

Μεγια σου φίλε πολύ καλό αυτό μπας και πάρουν μπρος , 256gb ήταν;

Δημοσ.

Παντως βλεπω σημερα η istorm πηρε μπρος με τα pro max .. ελπιζω να ξεκινησει και το public συντομα..

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και για το σχολιο και για τις ευχες σου! Θελω να πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Παρομοιο σχολιο ειχα κανει και εγω παλιοτερα. Η ενσταση μου ομως ειναι η εξης:

Όπως ειναι μεμπτο να παρει καποιος κινητο απο ακυρωση,  εξ ισου μεμπτο ειναι να ανοιγουν οι παραγγελιες αντι για 15.00 που ειναι η επισημη ωρα στις 14.00 ή στη 13.00 (πόσο μάλλον σε μερικα μαγαζια που ανοιγουν 2 μερες πριν), εξ ισου μεμπτο ειναι και ποσοι παιρνουν τα κινητα απο γνωστους τους που δουλευουν στις αλυσιδες προσπερνωντας τις λιστες, εξ ισου μεμπτο ειναι να κανει καποιος σε 6 διαφορετικες αλυσιδες παραγγελια και να φραζουν ολες.

Αν λοιπον προσθεσουμε ολες τις κατηγοριες που αναφερω μιλαμε για το 90% των ανθρωπων εδω μεσα. Συνεπως αν μου εγγυηθει καποιος οτι θα εξαλειφθουν πληρως αυτες οι παρατυπιες τοτε ναι να συμφωνησω μαζι σου οτι το να το παρει καποιος απο τις ακυρωσεις πρεπει να κοπει.

Συμφωνώ απόλυτα ότι όλα αυτά που λες είναι μεμπτά. Από τα παραπάνω που αναφέρεις το μόνο που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε σαν καταναλωτές είναι η ώρα που ανοίγουν οι παραγγελίες. Για τους γνωστούς σε αλυσίδες και για τις παραγγελίες σε πολλά μαγαζιά, σε μεγάλο βαθμό δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι και στο χέρι μας. Αν πράττουμε όπως πρέπει και μπορούμε μπορεί και η κατάσταση να γίνει λίγο καλύτερη.

Χρειάζεται υπομονή όπως κάθε χρόνο. Ξέρουμε όσοι ασχολούμαστε με τα προιόντα της Apple ότι η ζήτηση είναι πραγματικά μεγάλη, και ιδιαίτερα για παραλαβές day 1.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Makka είπε

Παντως βλεπω σημερα η istorm πηρε μπρος με τα pro max .. ελπιζω να ξεκινησει και το public συντομα..

Αντε ντε , και γω Public περιμένω !

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, KALANTASS είπε

εγω 14:58 και ακόμα τπτ ιδιο χρώμα......ειναι πολυ οργανωμενοι οι τύποι.....

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Μεγια σου φίλε πολύ καλό αυτό μπας και πάρουν μπρος , 256gb ήταν;

Μιας που το πήρες μπορείς να μας πεις περίπου τι αριθμό παραγγελίας είχες ; Με γεια σου 🥰

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...