kostasmath23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου https://www.economistas.gr/tehnologia/73272_iphone-17-xeperna-kata-poly-16-se-zitisi-idiaiteri-protimisi-sta-pro-montela
dimloukas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Στο Γερμανό δείχνει διαθεσιμα iPhone 17 pro max 512GB…ίσως όμως είναι πάλι συστημικό λάθος
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Οι χειρότεροι μου φαίνεται είναι στο Public φέτος , με διαφορά κιόλας , είναι οι τελευταίοι που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει αποστολές IPHONE PM…
stevengr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 52 λεπτά πριν, dimloukas είπε Στο Γερμανό δείχνει διαθεσιμα iPhone 17 pro max 512GB…ίσως όμως είναι πάλι συστημικό λάθος Έχει όλη μέρα σήμερα , έχουν απόθεμα σε 512 Μόλις τώρα, zavrasdj είπε Οι χειρότεροι μου φαίνεται είναι στο Public φέτος , με διαφορά κιόλας , είναι οι τελευταίοι που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει αποστολές IPHONE PM… Το public έστω έδωσε και κάτι πρώτη μέρα , το πλαίσιο δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα 1
dimloukas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Έχει πάρει κανείς όμως από το Γερμανό; Ή θα που δεν έχουν;
MadSurfer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 7 hours ago, Kleonicki said: Ποιο κατάστημα ; River west
NoMans Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, panosk111178 είπε η vodafone εχει διαθέσιμο iphone 17 256 μπλε Και στο Γερμανό αρκετές επιλογές, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω. (Με δική σας ευθύνη, δεν έχω δοκιμάσει αγορά, για την ώρα τουλάχιστον) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από NoMans
MadSurfer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 6 hours ago, bill_2 said: Ακριβώς το ίδιο και εγώ παραγγελία 15:01 σε Σίλβερ όμως ,τη αριθμό έχεις στο τέλος της παραγγελίας? 7688 1
panosk111178 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, NoMans είπε Και στο Γερμανό αρκετές επιλογές, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω. (Με δική σας ευθύνη, δεν έχω δοκιμάσει αγορά, για την ώρα τουλάχιστον) Όσα έχω πάρει από Vodafone έρχονται κατευθείαν δηλαδή αν το έχει διαθέσιμο κι το αγοράσεις θα σου έρθει κατευθείαν δεν πρόκειται να σε καθυστερήσουν
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, MadSurfer είπε 7688 Φιλε μου κοιτά εδώ ποιον αριθμό εχω το βάζω σκρειν σοτ για να του λόγου του αληθές Ένα νούμερο πριν από εσένα !! Αλλά εγώ σε SILVER 17 256 PM , λες να πάρω και εγώ μέσα άστην εβδομάδα ;; Μακάρι … 1
dimloukas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, bill_2 είπε Φιλε μου κοιτά εδώ ποιον αριθμό εχω το βάζω σκρειν σοτ για να του λόγου του αληθές Ένα νούμερο πριν από εσένα !! Αλλά εγώ σε SILVER 17 256 PM , λες να πάρω και εγώ μέσα άστην εβδομάδα ;; Μακάρι … Εγώ έχω ιδία παραγγελία αλλά 640 56 λεπτά πριν, NoMans είπε Και στο Γερμανό αρκετές επιλογές, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω. (Με δική σας ευθύνη, δεν έχω δοκιμάσει αγορά, για την ώρα τουλάχιστον) Δεν ισχύει στο Γερμανό. Πας να κάνεις check out και λέει δεν είναι διαθέσιμο
allure_boy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, James. είπε Παιδια θελω τα φωτα σας. Εχω πληρωσει ολο το ποσο με καρτα και να κοπει τιμολογιο.. Βλεποντας ομως ολο αυτον το χαμο με τις παραγγελιες αποφασισα να αλλαξω απο μπλε σε ασημενιο. Πηγα στο καταστημα του Γερμανου (Κρητη) και μου ειπαν οτι δεν γινεται να αλλαξει χρωμα γιατι στην αποδειξη φαινεται ο κωδικος χρωματος. Λεω οκ, ακυρωστε την παραγγελια. Εψαχνε ενα τεταρτο ο υπαλληλος στον υπολογιστη και δεν ηξερε πως να το ακυρωσει. Μου λεει φυγε και θα σε καλεσω να σου πω. Με παιρνουν τηλεφωνο λιγο αργοτερα και μου λενε οτι δεν γινεται να ακυρωθει τωρα, αλλα θα ακυρωθει οταν ερθει η συσκευη. Την επομενη παιρνω στα κεντρικα του Γερμανου, Αθηνα. Τους λεω την περιπτωση, ειτε να αλλαχτει το χρωμα στην προπαραγγελια, ειτε να ακυρωθει. Τους μιλησα ομορφα και τους παρακαλεσα. Μου λενε θα σε καλεσουμε...Τιποτα... Παιρνω ξανα μετα απο μια εβδομαδα πιο επιθετικα και τους λεω, δεν ξερετε αν μπορειτε να μου αλλαξετε το χρωμα, δεν ξερετε αν μπορειτε να το ακυρωσετε, δεν ξερετε ποτε θα ερθει το τηλεφωνο. Τι ξερετε? Αν δηλαδη τους λεω παραγγειλω ενα προιον μη διαθεσιμο και δεν ερθει ποτε γιατι καταργηθει, δεν θα παρω ποτε τα χρηματα μου πισω? Μου λεει το αιτημα σας ειναι σε αναμονη και θα σας απαντησουμε. Σημερα λοιπον παρατηρησα το εντυπο που μου εδωσαν στην προπαραγγελια και γραφει "εργασια επισκευης". Ετσι το δικαιολογησαν ωστε να μου παρουν τα χρηματα και γι αυτο δεν μπορουν να το ακυρωσουν προφανως. Σκεφτομαι σημερα- αυριο να παω στο καταστημα να βρω τον διευθυντη του καταστηματος και να του πω οτι αν δεν το ακυρωσει να μου δωσει τα χρηματα μου πισω, θα χρησιμοποιησω το ονομα του και θα του κανω καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Επειδη μου εδωσαν ενα χαρτι που αναφερει για επισκευη σε ενα τηλεφωνο που δεν εχει κυκλοφορησει καν.Ελεος με την κοροιδια, οχι μονο σε εμενα αλλα στο πανελληνιο. Θελω να παρω τα χρηματα μου πισω, να εχω μεγαλυτερη ευελιξια και να το παρω απο οπου το βρω τελοσπαντων. Θελω να αποδεσμευτω απο τον Γερμανο. Παραθετω το δελτιο παραγγελιας να το δειτε να μου πειτε τη γνωμη σας, αν θα πραξω σωστα πηγαινοντας στο καταστημα και απαιτησω τα χρηματα μου. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο, αλλα ειμαι αγανακτισμενος. αμεση καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη και πανε στο καταστημα και μιλησε με τον υπευθυνο και πες του ξεκαθαρα οτι θα του κανεις μηνυση .... εχεις καθε δικαιωμα να αλλαξεις γνωμη ακομα και να ακυρωσεις την παραγγελια σου και χωρις καν ! να πεις τον λογο ακυρωνω την παραγγελια μου αλλιως θα σας κανω μηνυση ....να δεις τι καλα σε 1-2 μερες θα σε παρουν και θα το αλλαξουν και μην το παραλαβεις καθολου ....πανε σε αλλο καταστημα θα γινει επιστροφη χρηματων θελουν δεν θελουν γιατι απλα δεν το εχεις καν στα χερια σου Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από allure_boy
Mitsaras29 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, KALANTASS είπε Παραγγελία istorm 12/09 14:59 Αρ…4XX PM ORANGE μου ήρθε mail σήμερα και παρέλαβα άντε με το καλό να προχωράει Με γεια φίλε μου και να το χαρείς! Άντε να ξεκολλήσει σιγά σιγά! Φαντάσου εγώ έβαλα παραγγελία 2' μετά από εσένα για το ίδιο ακριβώς προϊόν και έχω ΧΧ9ΧΧ αριθμό παραγγελίας... Πραγματικά μεγάλη ηλιθιότητα τους που το άνοιξαν 14:57 και εμείς σαν μ@κάκες μπήκαμε 15:00 για να κάνουμε προ παραγγελία και είμαστε πίσω 500 νούμερα. Τραγικοί! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Mitsaras29
lamdami Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Παραγγελία 12/9 από IStorm με #174XX για PM Silver παρέλαβα χθες το απόγευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα