Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος εμένα σε mail στο κατάστημα χτες μου απάντησε αυτό:
image.png.3f5db3d89103922b061fa15b86af875d.png

Η παραγγελία μου έχει από χτες την εξής σημείωση:

Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS.

Τώρα αν άλλαξαν κάτι αυτοί που μου απάντησαν στο mail ή όντως τους ήρθαν κομμάτια στην αποθήκη, θα δείξει.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Architekt είπε

Από Πλαίσιο έχει παραλάβει κανείς τίποτα;

Εγώ με προ παραγγελία στις 12/9 τίποτα ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, bill_2 said:

Φιλε μου κοιτά εδώ ποιον αριθμό εχω το βάζω σκρειν σοτ για να του λόγου του αληθές 

Ένα νούμερο πριν από εσένα !! Αλλά εγώ σε SILVER 17 256 PM , λες να πάρω και εγώ μέσα άστην εβδομάδα ;; Μακάρι …

B7B9CD14-D93D-4B74-92D0-3F581564BDA6.png

Μια παραγγείλει διάφορα καλή φάση, εμένα είναι μπλε. Λογικά είσαι πάρα πολύ κοντά!

Επεξ/σία από MadSurfer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Proedros7 είπε

Καλημέρα σας... Εμείς που δεν έχουμε κάνει προπαραγγελία... δεν παίζει να βρουμε τιποτα ε?

Μια χαρά θα βρεις τώρα που θα έρθει στοκ για προπαραγγελίες θα βγουν και διαθέσιμα στα καταστήματα. Αλλά και αν δεν βγουν τώρα μέσα σε 10 μέρες θα έχει παντού στοκ. Εγώ την πρώτη μέρα βρήκα διαθέσιμο 17 pro 265 blue στην Vodafone αλλά δεν το ήθελα γιατί ήθελα να πάρω το AIR. Αν ήθελα θα το χτυπούσα και θα το είχα άμεσα από την πρώτη μέρα διάθεσης χωρίς προπαραγγελία.

Επεξ/σία από panosk111178
  • Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω για 2x 17pro max 256 ένα σίγουρα πορτοκαλί και ίσως και ένα ακόμα πορτοκαλί/μπλε. Αλλά θελω να δω το χρώμα από κοντά! δεν εχω βρει ενα site να δίνει άμεσα διαθεσιμο... εχει πάρει κανεις κανα τηλ? λογικα πανε στην αποθηκη τους και όχι ακόμα στα καταστήματα! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Architekt είπε

Από Πλαίσιο έχει παραλάβει κανείς τίποτα;

Παραγγελία από Πλαίσιο στο The Mall, 18η προπαραγγελία στη σειρά στο κατάστημα, 2ο μόλις πορτοκαλί. Ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Μόλις mail Istorm για παραλαβή 17 pm 512 silver 

Καλημέρα φίλε καλορίζικο , με τη αριθμό παραγγελίας αν μπορείς στείλε μου. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Τα public θα στείλουν τελευταία ! Μιλάμε οι τύποι είναι ότι να ναι !

εστειλα μειλ σημερα να δω αν παρω γραπτη απαντηση γιατι οι τηλεφωνικες απαντησεις τους ειναι αοριστες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...