zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, vavatraxaki είπε εστειλα μειλ σημερα να δω αν παρω γραπτη απαντηση γιατι οι τηλεφωνικες απαντησεις τους ειναι αοριστες Ναι ρε δεν βγάζεις άκρη , και "θα ενημερωθείτε με sms" και "δεν έχει παραληφθεί το απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας" , όλο τα ίδια και τα ίδια , και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πότε θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος ! Αν σου απαντήσουν , γράψε εδώ σε παρακαλώ ! 1
Mexicanos97 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Περιμένετε παιδιά είμαστε κι άλλοι εδώ μέσα που έχουμε κάνει χειρότερη μαλ****, όπως εγώ που έχω παραγγείλει από you.gr αλλά μέσω Σκρουτζ στις 13 του μήνα 😂😂 δεν ασχολούμαι πλέον όταν έρθει ήρθε 1
steliospax Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Τα public θα στείλουν τελευταία ! Μιλάμε οι τύποι είναι ότι να ναι ! Καλημέρα. Προχθές μου έστειλαν μήνυμα ότι εντος των επόμενων ημερών παραλαμβάνουμε και δρομολογούμε την παράδοση σου. Ελπίζω οι επόμενες ημέρες να μην είναι οι πρώτες του Νοέμβρη. 😅 1
Leonking76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Bill1622 είπε Ευχαριστώ πολύ 832 η παραγγελία Ίδιο κινητό με εσένα 17pm silver 512 με απ 744 οπότε δεν τηρούν καμία προτεραιότητα! 2
steliospax Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Proedros7 είπε εσείς δηλάδη τα έχετε προπληρώσει όλοι??? Εγώ ναι. 1
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, steliospax είπε Καλημέρα. Προχθές μου έστειλαν μήνυμα ότι εντος των επόμενων ημερών παραλαμβάνουμε και δρομολογούμε την παράδοση σου. Ελπίζω οι επόμενες ημέρες να μην είναι οι πρώτες του Νοέμβρη. 😅 μεχρι παρασκευη 10 Οκτ τουλαχιστον οσοι παραγγειλαμε απο 12-19 Σεπ πιστευω θα πάρουν αρκετοι ,ετσι τουλάχιστον δείχνει , κινείτε το πραγμα οχι σαν της προηγούμενες εβδομαδες Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από bill_2 2
steliospax Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, bill_2 είπε μεχρι παρασκευη 10 Οκτ τουλαχιστον οσοι παραγγειλαμε απο 12-19 Σεπ πιστευω θα πάρουν αρκετοι ,ετσι τουλάχιστον δείχνει , κινείτε το πραγμα οχι σαν της προηγούμενες εβδομαδες Μακάρι φίλε μου! Γιατι όταν είδα το 31/10 μου πέσαν τα αυτιά.
DeadOrSomething Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Εγώ 30/09 παρήγγειλα από Πλαίσιο iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange. Μέχρι και χθες το πρωί που ρώτησα δεν είχαν ιδέα πότε. Το απόγευμα με πήραν να μου πουν ότι παραλάβανε και σήμερα το χω στα χέρια μου ήδη. Όχι ότι παραπονιέμαι αλλά με αυτά που βλέπω στο forum έλεγα θα κάνει κάνα μήνα τουλάχιστον. Μάλλον είναι σε οποίου την παραγγελία φανεί το απόθεμα για μάζεμα.
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε Εγώ 30/09 παρήγγειλα από Πλαίσιο iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange. Μέχρι και χθες το πρωί που ρώτησα δεν είχαν ιδέα πότε. Το απόγευμα με πήραν να μου πουν ότι παραλάβανε και σήμερα το χω στα χέρια μου ήδη. Όχι ότι παραπονιέμαι αλλά με αυτά που βλέπω στο forum έλεγα θα κάνει κάνα μήνα τουλάχιστον. Μάλλον είναι σε οποίου την παραγγελία φανεί το απόθεμα για μάζεμα. Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ , αλλά πως γίνεται να παρηγγειλες 30/9 και να έχεις παραλάβει και άτομα που έχουν κάνει προπαραγγελία 15 μέρες τουλάχιστον πριν από εσένα να περιμένουν ακόμα ; Δεν λέω ότι έκανες κάτι εσύ , αλλά μάλλον μας κοροϊδεύουν !
malamis1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα θα παραλάβω σήμερα απο istorm ένα pm blue 256 όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του το πουλήσω στην τιμή αγοράς βεβαίως. Απλός εγώ όπως έγραψα και παραπάνω παρέλαβα από Γερμανό day one . (Το είχα πληρώσει και δεν είχα βάλει πληρωμή στο κατάστημα ) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από malamis1996 2
Architekt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου και γω 30/09 παραγγειλα από Πλαίσιο, 17 Pro Silver... Λες να παραλάβω τόσο σύντομα? δεν το περίμενα...
Maxpower71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Pro max 256 silver, παραγγελια 13/09 απο Public και istorm. Ακομα κανενα νεο, αλλα με επικοινωνια σε φυσικο καταστημα istorm, ειπανε εως 15-20 του μηνα θα παραλαβουν πολλες συσκευες και θα εξυπηρετηθουν οι προπαραγγελιες !
dimloukas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, malamis1996 είπε Καλησπέρα στην ομάδα θα παραλάβω σήμερα απο istorm ένα pm blue 256 όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του το πουλήσω στην τιμή αγοράς βεβαίως. Απλός εγώ όπως έγραψα και παραπάνω παρέλαβα από Γερμανό day one . (Το είχα πληρώσει και δεν είχα βάλει πληρωμή στο κατάστημα ) ενδιαφέρομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα